Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران گفت: آمار پرونده‌های بلاتکلیف در تعزیرات که با کالاهای موجود در انبارهای سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی مرتبط است، درست نیست و کل پرونده‌های در جریان رسیدگی ۳۷۸ فقره است.

محمدعلی اسفنانی درباره تعیین تکلیف موجودی انبارهای سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی افزود:‌ ادعایی مطرح شده که حدود ۲ هزار پرونده در سازمان تعزیرات حکومتی بلاتکلیف است و این پرونده‌ها با موجودی کالاها در انبارهای سازمان اموال تملیکی مرتبط است، همچنین مطرح شده که ۹۰۰ پرونده مربوط به تعزیرات شهر تهران و ۱۱۰۰ فقره پرونده مربوط به شهرستان‌های استان تهران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این آمار قطعا درست نیست و در روز بازدید رئیس محترم قوه قضاییه از انبار مرکزی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران هم این موضوع را اعلام کردیم.

اسفنانی تصریح کرد: آمار دقیق کل موجودی پرونده‌های مربوط به قاچاق که از سال ۹۲ تاکنون در جریان است، ۳۷۸ فقره پرونده است بنابراین پرونده مانده نداریم.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران افزود: در جلسه‌ای در دادستانی تهران اعلام کردیم در تعزیرات حکومتی شهر تهران فقط چهار پرونده مفتوح در جریان رسیدگی است و اداره کل شهرستان‌های استان تهران هم تعداد پرونده‌های مفتوح حدود ۲۰۰ پرونده اعلام شد.

اسفنانی اظهار داشت: اشکالی که وجود دارد این است که کالاهایی که در انبارها نگهداری می‌شوند، فارغ از وضعیت نامطلوب نگهداری، شناسه کالا ندارند تا مشخص باشد که آن کالا به کدام پرونده مرتبط است، یعنی کالاهای موجود در انبارها، شماره مرجع کاشف یا اصلا ندارند و یا اینکه کم دارند همچنین شماره مرجع رسیدگی کننده را هم ندارند که مثلا کالایی که در انبار سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی نگهداری می‌شود مربوط به کدام پرونده است و در کدام مرجع در جریان رسیدگی قرار دارد.

وی گفت: اکنون کمیته‌ای با حضور نمایندگانی از دادسرا، گمرک، تعزیرات و سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تشکیل شده تا مورد به مورد کالاهای موجود در انبارها را بررسی کنند و ببینند کاشف کالا که بوده زیرا بسیاری از پرونده‌ها ابتدا به دادسرا رفته و بعد به دلیل صلاحیت رسیدگی در تعزیرات به تعزیرات ارجاع می‌شود بنابراین گردش کار طولانی دارد.

 رئیس قوه قضاییه صبح جمعه ۱۴ آبان ماه در بازدیدی سه ساعته از انبار مرکزی جمع آوری و فروش اموال تملیکی در تهران در جریان عملکرد و مسائل و مشکلات این مجموعه قرار گرفت و از مسئولان سازمان اموال تملیکی خواست ظرف دو هفته در جهت صیانت از حقوق عامه، به وضعیت انبارهای اموال تملیکی سامان دهند.

حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای با اشاره به اختلاف سازمان اموال تملیکی و سازمان تعزیرات درباره عدم تطابق کالاهای توقیفی دپو شده در انبارها که ناشی از عدم ثبت کالا و کلاسه آن در سامانه سازمان تعزیرات توسط ضابط و کاشف عنوان شد، گفت:‌این موضوع باید در نشست مسئولان دو سازمان حل و فصل شود.

در این بازدید، یکی از مسئولان سازمان اموال تملیکی با ارائه گزارشی از روند فعالیت های این مجموعه و پرونده های آن گفت: از مجموع پرونده های فاقد حکم ۵۷۱ فقره مربوط به دادسرا و دادگستری و ۲۱۰۱ پرونده مربوط به تعزیرات است.

/ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی سازمان اموال تملیکی سازمان تعزیرات تعزیرات حکومتی استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۵۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاقچی کالا در لرستان ۱۲۷ میلیارد و ۲۴ میلیون ریال جریمه شد

علیرضا لطفی در جمع خبرنگاران گفت: ماموران نیروی انتظامی محموله قاچاق را از یک دستگاه کامیون کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

وی افزود: این پرونده که شامل قاچاق پارچه و فندک به ارزش ۹۷ میلیارد و ۲۴ میلیون ریال بود، در شعبه چهارم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان خرم آباد رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان بیان کرد: شعبه با توجه به مدارک موجود، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا‌های کشف شده، متهم را به پرداخت ۹۷ میلیارد و ۲۴ میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش کالا و ۳۰ میلیارد ریال برابر ارزش خودروی حامل کالا محکوم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • مزایده اموال متهم پرونده صندوق سرمایه گذاری بهمئی
  • بررسی پرونده‌ها و کالاهای موجود در انبار مرکزی اموال تملیکی گیلان
  • توقیف ۲۵۰۰ میلیارد تومان اموال قاچاقچیان در گلستان
  • محکومیت قاچاقچی سوخت در زابل
  • کاهش پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح
  • مزایده هفت هزار تن چای خارجی اموال تملیکی
  • مزایده ۷ هزار چای تن خارجی بلاتکلیف
  • ۱۶ میلیارد تومان حراج خرده فروشی سازمان اموال تملیکی استان تهران ثبت شد
  • اولین مزایده اموال منقول با عرضه ۷هزار تن چای برگزار شد
  • قاچاقچی کالا در لرستان ۱۲۷ میلیارد و ۲۴ میلیون ریال جریمه شد