Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@22:58:03 GMT

تربت حیدریه بیش از ۱۰۰ کلاس تخریبی دارد

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۵۵۸۹۳

تربت حیدریه بیش از ۱۰۰ کلاس تخریبی دارد

به گزارش ایرنا حجت صالحی روز پنجشنبه در نشست خبری افزود: برای تامین فضای مورد نیاز آموزشی باید در مناطق روستایی تربت حیدریه نیز ۹ مدرسه با ۲۵ کلاس درس ساخته شود.
وی اظهار کرد: متوسط هزینه ساخت یک کلاس ۱۰ میلیارد ریال است که در این خصوص نیازمند توجه خیران مدرسه‌ساز هستیم.
مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه بیان کرد: ساخت ۱۶ سرویس بهداشتی، ۲ فضای ورزشی در بخش بایگ و یک فضای ورزشی در بخش مرکزی تربت‌حیدریه از دیگر نیازمندیهای ضروری آموزش و پرورش این شهرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صالحی گفت: اگر خیران مدرسه‌ساز برای ساخت فضای آموزشی در مناطق شهری ۵۰ درصد و برای فضای آموزشی روستایی ۳۰ درصد هزینه ها را متقبل شوند، می توان به حذف فضاهای تخریبی آموزشی و جایگزینی آن با فضاهای مناسب امیدوار بود.

وی  افزود: از مهر امسال تا کنون ۲۶ کلاس جدید در ۶ فضای آموزشی و یک باب نمازخانه و یک باب خوابگاه دانش‌آموزی در این شهرستان به بهره‌برداری رسیده و اکنون نیز ۲۲ فضای آموزشی نیمه تمام در شهرستان وجود دارد که ۱۷ فضای آن مشارکتی است.
مدیرعامل مجمع خیران مدرسه ساز تربت‌حیدریه نیز گفت: اکنون ۱۷ فضای آموزشی خیرساز با مشارکت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در حال ساخت و آماده بهره‌برداری است که از جمله آنها می‌توان به آموزشگاه‌های ۲ یا سه کلاسه روستاهای باغمیان، اسفیوخ، امیرآباد، حصار و طبقه فوقانی آموزشگاه استعدادهای درخشان و مدرسه سه کلاسه ابتکار اشاره کرد.
سیدجعفر علمداران افزود: از ابتدای تأسیس مجمع خیران مدرسه‌ساز در سال ۷۵ تاکنون ۴۳ باب آموزشگاه، ۲۹ باب نمازخانه، سه سالن چندمنظوره توسط خیران و با مشارکت سازمان نوسازی در شهرستان احداث و ۴۳ مورد زمین و همچنین ۲۳ منزل مسکونی نیز به نظام تعلیم و تربیت اهدا شده‌ است.
وی گفت: پارسال میزان تعهد خیران شهرستان ۸۴۶ میلیون تومان بود که تاکنون ۶۱۴ میلیون تومان آن محقق شده و میزان پرداختی خیران نیز تاکنون ۳۶۶ میلیون تومان بوده است.
مدیرعامل مجمع خیران مدرسه ساز تربت‌حیدریه گفت: سال ۹۱ طرح خشت تا بهشت را پایه‌ریزی و اجرا کردیم که به عنوان طرح برتر کشوری انتخاب و این طرح پارسال از سوی وزارت آموزش و پرورش با نام آجر به آجر به تمامی استان‌ها ابلاغ شد.
علمداران افزود: همچنین طرح مدرسه یاری را نیز سال ۹۵ بنیانگذاری کردیم و این طرح  مورد استقبال وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت و اکنون در حال تدوین و ابلاغ به سراسر کشور است.
وی اظهار کرد: مشکل اصلی مجمع خیران مدرسه ساز نوسانات قیمت مصالح ساختمانی است و تغییر قیمت مصالح به چالش اصلی مجمع تبدیل شده است زیرا خیران وقتی تعهدی را می‌پذیرند، فرضشان بر ثابت بودن قیمت مواد است.
علمداران گفت: اکنون ۵۳ نفر زیر چتر خیران مدرسه‌ساز در این شهرستان در زمینه ساخت مدرسه، ‌سالن‌ورزشی، ‌سرویس‌بهداشتی و کتابخانه فعالیت دارند.

وی گفت: تعداد خیرانی که در احداث سالن چندمنطوره و نمازخانه فعالیت دارند ۲۹ نفر، خیرانی که زمین برای احداث فضای آموزشی اهدا می‌کنند ۳۶ نفر و خیرانی که در طرح مدرسه یار و خشت تا بهشت همکاری دارند نیز ۴۵ نفر است.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها تربت حیدریه خیرین مدرسه ساز وزارت آموزش و پرورش اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تربت حیدریه خیرین مدرسه ساز وزارت آموزش و پرورش تربت حیدریه خیرین مدرسه ساز وزارت آموزش و پرورش مجمع خیران مدرسه ساز آموزش و پرورش تربت حیدریه فضای آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۵۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۵۰ تن رب غیر مجاز در تربت حیدریه

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: ماموران ایستگاه بازرسی شهید شیردل کامه وجود رب فله در سه تریلی را به کارشناسان غذا و دارو، گزارش دادند.

 

دکتر شیما نصراله‌ الحسینی افزود: کارشناسان با حضور در محل ایستگاه بازرسی، غیر مجاز و غیر بهداشتی بودن محمولهِ ۵۰ تُنی رب را تایید کردند.

 

وی با بیان اینکه ارزش ریالی محموله کشف شده ۴۰ میلیارد ریال است، ادامه داد: سه دستگاه تریلی توقیف شد و متهمان پس از تشکیل پرونده به دادسرای عمومی و انقلاب تربت حیدریه معرفی شدند.

دیگر خبرها

  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • کشف و ضبط هشت هزار عدد قرص متادون ۴۰ خارج از شبکۀ توزیع در تربت حیدریه
  • اضافه شدن ۱۹۵ کلاس درس به فضای آموزشی مسجدسلیمان
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • کشف ۵۰ تن رب غیر مجاز در تربت حیدریه