Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - استاندار کرمان گفت: بنیاد مستضعفان تا پایان سال در یکی دیگر از مناطق محروم استان کرمان به سبک قلعه گنج مستقر می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، علی زینی‌وند ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به سفر سیدپرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان به استان کرمان اظهار داشت: امسال هفتمین سالی است که بنیاد مستضعفان در استان کرمان و در شهرستان قلعه گنج حضور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بنیاد مستضعفان در راستای رسالتی که به عهده دارد به شهرستان‌ها و مناطق هدف رفته و زیرساخت‌هایی را با دید ‌توانمندی و مشارکت مردم ایجاد می‌کند افزود: در هفت سال گذشته در قلعه‌گنج در مجموع بنیاد مستضعفان حدود 700 میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه‌های مختلف انجام داده است.

استاندار کرمان از قول مساعد رئیس بنیاد مستضعفان برای تداوم کار و تکمیل همه زیرساخت‌های تعهد شده توسط بنیاد در قلعه گنج خبر داد و گفت: تیم مشترکی در استان با بنیاد تشکیل و همه کارخانجات توجیه پذیر در فرآیندی به با اولویت سرمایه‌گذاران منطقه به بخش خصوصی واگذار می‌شود.

وی با بیان اینکه بنیاد در استان کرمان در چندین منطقه کار می‌کند و قول داده که در یک منطقه دیگر به سبک قلعه گنج در استان مستقر شود افزود: این منطقه حتما از محروم‌ترین مناطق استان است و تا پایان سال به سبک قله گنج مستقر می‌شود.

کارخانه آهک صنعتی شهرستان قلعه‌گنج افتتاح شدفتاح: بنیاد مستضعفان آماده واگذاری طرح‌های احداث شده به مردم مناطق محروم است

زینی‌وند با اشاره به اینکه در بحث مسکن سازی، سرویس‌های بهداشتی، زیرساخت‌ها و مراکز آموزشی در مناطق محروم قول‌های خوبی گرفته شده تا از ظرفیت بنیاد استفاده شود ادامه داد: بنیاد به مناطق محروم می‌رود با دید تقویت زیرساخت‌ها و ایجاد اشتغال و توانمندسازی مردم با اولویت بهداشت، آموزش،  جاده، آب و اشتغال و توانمندسازی را در برنامه دارد.

وی با بیان اینکه در حوزه آب کارهای تکمیل نشده داریم که توافق شد با مشارکت سپاه، دولت، خیرین و بنیاد طرح‌های نیمه تمام آبرسانی را در شهرستان منوجان، رودبار و قلعه گنج تکمیل کند گفت: برای شمال استان نیز برنامه‌هایی را با بنیاد در دست اقدام داریم و کارخانه نوآوری را به مرکز فعال و موثر در توسعه فناورانه استان تبدیل می‌کنیم.

انتهای پیام/511/ ع

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بنیاد مستضعفان استان کرمان بنیاد مستضعفان استان کرمان بنیاد مستضعفان مناطق محروم استان کرمان زیرساخت ها قلعه گنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۶۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با تعرفه ترجیحی پرستاران در مناطق محروم اظهار کرد: تعرفه ترجیحی با هدف نگه داشت پرستار در مناطق محروم ایجاد شده است. در این طرح تعرفه پرستاران با توجه به میزان محرومیت منطقه‌ای که در آن حضور دارند افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: مناطق محروم تعرفه خاص خودشان را دارند و همه به یک شکل نیستند. تعرفه‌های پزشکی براساس محرومیت شهرها و میزان برخورداری آن ها با یک دیگر متفاوت است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: بخشی از نیرو‌های مناطق محروم را نیرو‌های بومی تشکیل می‌دهند، اما قالب ارائه دهندگان خدمت سلامت در این مناطق بومی نبوده و به صورت اجباری، برای گذراندن طرح یا به صورت اختیاری در آن مناطق حضور دارند. بنابراین وزارت بهداشت برای نگه داشت پرستاران درمناطق محروم باید جذابیت‌های لازم را ایجاد کند که طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم، یکی از همین جذابیت‌ها است.

رحیمی با بیان اینکه بیمارستان‌های مناطق محروم ضریب اشغال کمی دارند افزود: منظور از ضریب اشغال تعداد بیمارانی است که در یک ماه بستری می‌شوند؛ باتوجه به این موضوع اگر به پرستاران این مناطق تعرفه ترجحی هم اضافه شود باز هم نمی‌تواند پاسخگوی نیاز آنها باشد.

وی تصریح کرد: در مناطق کمبرخوردار تجهیزات پزشکی به اندازه لازم وجود ندارد بنابراین مردم به شهر‌های بزرگ‌تر رفته تا خدمات درمانی دریافت می‌کنند در نتیجه تعداد بیماران بیمارستان‌های مناطق محروم کم و سپس تعرفه نیز کاهش می‌یابد اکنون اگر تصور کنیم که تعرفه‌های ترجیحی در همه جا ۱۰۰ درصد افزایش داشته باشد بازهم پاسخگوی هزینه‌زندگی پرستاران نیست. ضریب اشغال در بیمارستان‌های تهران بیشتر از ۷۰ یا ۸۰ درصد است درحالی که همین آمار در مناطق محروم به ۳۰ یا ۴۰ درصد می‌رسد.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور گفت: طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم یک طرح خوب و روبه جلو است؛ اما به عقیده بنده تاثیر مثبتی در جهت حفظ و نگه داشت پرستار در مناطق محروم نخواهد داشت. البته که الان برای قضاوت قطعی بسیار زود است و باید صبر کرد تا نتیجه خروجی سامانه‌های پرداخت مشخص شود.

رحیمی با اشاره به اسکان پرستاران در مناطق محروم یادآور شد: طبق قانون باید اسکان نیروی طرحی با محل کار باشد؛ اما قالباً این قانون اجرا نشده و پرستار مجبور است خانه‌ای اجاره کرده و هزینه اسکان را پرداخت کند. یکی از اقداماتی که می‌تواند ماندگاری پرستار را در مناطق محروم بیشتر کند اسکان است.

وی در پایان به معضل اسکان در شهر تهران اشاره کرد و گفت: حتی در مناطق برخوردار مانند تهران، معضل اسکان وجود دارد. اکنون تعداد پرستاران تهران هم پاسخگوی نیاز این کلانشهر نیست. اگر بخواهیم از شهر‌های دیگر پرستار جذب کنیم، حتما باید به فکر اسکان آنها باشیم. یکی از دلایل کمبود پرستار همین موضوع اسکان است، زیرا تامین مسکن در شهر‌های بزرگ بسیار سخت است، زیرا نسبت به شهر‌های کوچک‌تر اجاره خانه بیشتری را باید پرداخت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور
  • در «جداول بودجه» به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است
  • نوای ساز ارکستر سمفونیک تهران در قلعه فلک‌الافلاک می‌پیچد
  • میزبانی قلعه فلک‌الافلاک از ارکستر سمفونیک تهران
  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • سایبرتراک مناطق محروم! (عکس)
  • معرفی و انتصاب مجری و نماینده بنیاد علوی در استان کهگیلویه وبویراحمد