Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-01@17:25:10 GMT

مرگ یک بیمار در رفسنجان به علت قصور پزشکی

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۵۸۴۳۰

 دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان درباره این ماجرا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در پی بررسی بیشتر درباره فوت ناگهانی بیماری به نام «سعید خانی» در بیمارستان رفسنجان استان کرمان، ریاست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با حضور در تمامی جلسات فوق‌العاده ویژه کمیته مرگ و میر و هیات تخلفات اداری و بازرسی با بررسی همه عوامل احتمالی دخیل در امر مذکور به این نتیجه رسید که متاسفانه حادثه به علت اختلال در روند تحویل دارو به بخش رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این اطلاعیه می‌افزاید: نهایتاً پرستار مسئول باید طبق دستور پزشک معالج ویتامین ث تزریق می‌کرد اما به علت تشابه بسیار زیاد شکل دارو با داروی دیگر، تزریق انجام و متاسفانه منجر به مرگ شده است و در نهایت بعد از جلسات مشترک با افراد دخیل در این ماجرا، منجر به استعفای ۵ نفر از مسئولان بیمارستان در رده‌های مختلف و معرفی ۱۷ نفر کارمند به هیئت رسیدگی به تخلفات شد و نتیجه کالبدشکافی بیمار در آینده از طریق پزشکی قانونی استان اعلام خواهد شد.

در این اطلاعیه بیان شده است: ضمن عذرخواهی مجدد ریاست و معاونت درمان دانشگاه مغفرت الهی را برای مرحوم سعید خانی آرزو داریم و امید داریم با تمهیداتی که اندیشیده شده، در آینده کمترین خطای پزشکی را داشته باشیم.

جزئیات جان‌باختن بیمار بر اثر قصور پزشکی

دکتر اسماعیلی، رییس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان هم با تشریح جزئیات علت جان‌باختن این بیمار در رفسنجان گفت: بیمار سه‌شنبه یازدهم آبان تحت عمل جراحی آپاندیس قرار گرفت و پس از انجام عمل جراحی درد داشت و برای تزریق آمپول ضد درد، یکی از آمپول‌هایی که باید به وی تزریق می‌کردند و دستور دارویی داشته آمپول ویتامین ث بوده است.

وی افزود: این آمپول مشابه آمپولی است که در اتاق عمل و آی‌سی‌یو مورد استفاده قرار می‌گیرد و دو شیشه آمپول بسیار شبیه هم، رنگ هر دو سبز و نوشته سبزرنگی دارد و باید به دست متخصص بیهوشی تزریق شود، اما امور دارویی به اشتباه این آمپول را به بخش تحویل داده بوده و پرستار هم باید چک می‌کرد اما به اعتبار اینکه ویتامین ث است، آن را به بیمار تزریق می‌کند.

دکتر اسماعیلی ادامه داد: ساعت ۵:۴۵ عصر این دارو که به نوعی شل‌کننده عضلات است، تزریق شد که بلافاصله پس از تزریق، بدن بیمار به آن واکنش نشان داد و پس از ۲ تا ۳ دقیقه متوجه حال بد بیمار و تزریق اشتباه آمپول شدند.

وی در ادامه گفت: هرچند بلافاصله لوله گذاشته می‌شود و احیا صورت می‌گیرد، اما ۱۲ ساعت بعد یعنی ۵ صبح روز چهارشنبه علی‌رغم احیا، متاسفانه بیمار جان باخت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی خاطرنشان کرد: ما از همان ابتدا بررسی کردیم. یکی از فرضیاتی که وجود داشت تزریق داروی اشتباه بود یا اینکه بیمار دچار اختلال حادی مثل وارد شدن لخته خون به قلب که بعضی اوقات بعد از عمل صورت می‌گیرد مواجه بودیم. با توجه به شواهدی که به دست آوردیم ترریق داروی اشتباه مسجّل بود.

قتل در مهرآباد و اعتراض مرگبار به زن تهرانی

دکتر اسماعیلی بیان کرد: افرادی که در بروز این اشتباه مسئول بودند ازجمله رئیس بیمارستان، مترون بیمارستان، معاون درمان، مسئول امور دارویی و سرپرستار بخش جراحی مردان برای آن‌که مرهمی برای بازماندگان بیمار باشند استعفا کردند. همچنین یک پرستار و دو دارویار که در نوبت عصر مشغول فعالیت بودند، به صورت موقت انفصال از خدمت شدند تا هیئت رسیدگی به تخلفات آنها را مشخص کند.

دامادی که با ۷۰ ضربه چاقو گشته شد + ماجرای قتل

او با عذرخواهی و تسلیت به خانواده بیمار فوت‌شده گفت: هم اکنون منتظریم تا نتیجه کالبدشکافی و سم‌شناسی به ما برسد اما این فرایند یک ماه طول می‌کشد.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: قصور پزشکی قصور پزشکی و مرگ بیمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۸۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟

به گزازرش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: علت فوت فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی در دست بررسی است و شایعات در فضای مجازی صحت ندارد.

او ادامه داد: فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی چهارم اردیبهشت در جهرم به خاک سپرده شده است و پزشکی قانونی علت فوت او را محرمانه به اطلاع خانواده اش خواهد رساند. او همسر دکتر فرید شهریور فوق تخصص چشم بود که هفته پیش درگذشت.

در چند روز اخیر خبرهایی مبنی بر مصرف مشروبات الکی تقلبی و مسمومیت ۲۹ پزشک در جهرم در یک میهمانی منتشر شده است که تاکنون هیچ منبع موثقی این خبر را تایید نکرده است‌. 

در این خبر آمده است که چند پزشک، کلیه خود را از دست داده اند و چند پزشک هم در کما هستند‌.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جهرم بستری بودن پزشکانی تحت این عنوان را نیز تایید نکردند.

امروز هم برخی رسانه ها در فضای مجازی از دستگیری عوامل فروش مشروبات الکی تقلبی در جهرم خبر دادند که پلیس هنوز این موضوع را تایید نکرده است.

دیگر خبرها

  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • یک کشته و یک مجروح در تصادف رخ به رخِ محور زرند ـ رفسنجان
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان