Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-30@04:16:16 GMT

ماجرای تست های کاذب منفی کرونا چیست؟  

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۵۹۲۵۶

ماجرای تست های کاذب منفی کرونا چیست؟  

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از گاردین،  اکنون دانشمندان توضیحی پیدا کرده‌اند که نشان می‌دهد بخشی از مردم «عفونت سقط‌ کننده» را تجربه می‌کنند که در آن ویروس وارد بدن می‌شود اما در مراحل اولیه توسط سلول‌های T سیستم ایمنی پاک می‌شود، به این معنی که آزمایش‌های PCR و آنتی‌بادی نتیجه منفی را ثبت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر می رسد حجم زیادی از انسان های کره زمین اگر تست بدهند حتی اگر آلوده به ویروس هم باشند باز هم نتیجه منفی بگیرند.

به گفته دانشمندان، این کشف می تواند راه را برای نسل جدیدی از واکسن ها هموار کند که پاسخ سلول های T را هدف قرار می دهد. این روند می تواند ایمنی بسیار طولانی تری ایجاد کند.

لئو سوادلینگ، ایمونولوژیست در دانشگاه کالج لندن و نویسنده اصلی مقاله، می‌گوید: «همه شواهد حکایتی دارند که نشان می‌دهد افراد در معرض ابتلا قرار گرفته‌اند اما تسلیم نشده‌اند. چیزی که ما نمی‌دانستیم این است که آیا این افراد واقعاً توانسته‌اند به طور کامل از ابتلا به ویروس جلوگیری کنند یا اینکه آیا آنها به طور طبیعی ویروس را قبل از اینکه با آزمایش‌های معمول قابل تشخیص باشد به طور غیرمحسوس از بدن خود پاک کرده اند.»

آخرین مطالعه ای که در رابطه با «تست های منفی کاذب کرونا» انجام شد به شدت کارکنان مراقبت های بهداشتی را برای علائم ابتلا و پاسخ های ایمنی در طول موج اول همه گیری تحت نظر قرار داد. با وجود خطر بالای قرار گرفتن در معرض بیماری، تعداد زیادی از داوطلبان شرکت کننده در آزمایش  در هیچ مرتبه ای از آزمایش کووید-19 نتیجه مثبت نشان ندادند. با این حال نمونه‌های خون گرفته شده از این افراد نشان داد که در مقایسه با نمونه‌های گرفته شده قبل از شیوع بیماری همه‌گیر و در مقایسه با افرادی که اصلاً در معرض ویروس قرار نگرفته‌اند، سلول‌های T که در برابر کووید-19 واکنش نشان می‌دهند، افزایش یافته است. آنها همچنین در یکی دیگر از نشانگرهای خونی عفونت ویروسی را نشان دادند.

این کار نشان می‌دهد که زیرمجموعه‌ای از افراد قبلاً سلول‌های T را داشته اند. همانطور که اشاره شد این سلول ها سیستم ایمنی بدن را برای مقابله با کرونا آماده می کنند. اما چرا این افراد با وجود منفی شدن تست کرونا این سلول ها را در بدن خود به شکل آماده داشتند؟ شاید پاسخ در این باشد که احتمالا آنها با عفونت های ناشی از سایر ویروس های خانواده کرونا به وجود آمده اند، همانند سرماخوردگی.

افرادی که تست کرونای کاذب منفی دارند هرگز شناسایی نمی شوند و این ممکن است کمک زیادی به انتشار ویروس در سطح جوامع کند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا کووید تست کرونا سلول های T

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۹۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

این نوع سردرد‌ها که به "سردرد‌های خوشه‌ای" معروف هستند، بسیار دردناک بوده و می‌توانند از ۱۵ دقیقه تا سه ساعت در هر بار طول بکشند. این مطالعه جدید نشان داد افرادی که به این نوع سردرد مبتلا هستند ممکن است بیش از سه برابر بیشتر در معرض سایر بیماری‌های پزشکی مانند بیماری قلبی یا اختلالات روانی قرار داشته باشند.

«کارولین ران»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، می‌گوید: «در سرتاسر جهان، سردرد تأثیر بسیار منفی بر کیفیت زندگی افراد، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر اجتماعی دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای با افزایش خطر ابتلاء به سایر بیماری‌ها مواجه هستند.»

این مطالعه شامل بیش از ۳۲۰۰ سوئدی ۱۶ تا ۶۴ ساله بود که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند. بیشتر آن‌ها مرد بودند، زیرا مردان بیشتر در معرض سردرد‌های خوشه‌ای هستند. محققان آن گروه را با ۱۶۲۰۰ نفر بدون سردرد مقایسه کردند که از نظر سن، جنسیت و عوامل دیگر مشابه بودند.

محققان سوابق کاری افراد را بررسی کردند تا مشخص کنند که افراد چند روز در سال به دلیل بیماری و ناتوانی از کار غیبت می‌کنند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای به طور متوسط ۶۳ روز به دلیل بیماری و ناتوانی غیبت از محل کار داشتند درحالیکه افراد بدون سردرد خوشه‌ای ۳۴ روز غیبت از محل کار داشتند.

به گفته محققان، حدود ۹۲ درصد از افرادی که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند حداقل یک بیماری دیگر هم داشتند و حدود ۷۸ درصد از افرادی که سردرد خوشه‌ای نداشتند، دو بیماری دیگر داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • اعلام تعداد پزشکان مسموم شده در ماجرای مهمانی شیراز
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • سقف کاذب کناف برای پوشاندن سقف خراب
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • طرح پایش هوشمند سارقان سابقه‌دار با پابند الکترونیکی در گفت و گو با رئیس پلیس آگاهی پایتخت | ماجرای سرقت دو سارق با پابند الکترونیکی چه بود