Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشست هم‌اندیشی رؤسای دانشگاه‌های معین کشور با اشاره به اینکه وزارت علوم و دانشگاهیان بهترین مشاوران مجلس شورای اسلامی هستند، پیشنهاد تشکیل کارگروه علمی و مشورتی به منظور اصلاح ساختار بودجه در وزارت علوم ارائه شد.

به گزارش ایسنا، دکتر علی خطیبی، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم در نشست هم‌اندیشی رؤسای دانشگاه‌های معین کشور با اشاره به کاهش درآمدهای اختصاصی دانشگاه‌ها و همچنین افزایش هزینه‌های جاری آنان، افزایش اعتبارات و تخصیص به موقع آن را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: ردیف بودجه پژوهشی دانشگاه‌ها طی سال‌های اخیر روند کاهشی داشته است و انتظار داریم نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این راستا به آموزش عالی کشور نگاه ویژه داشته باشند تا رشد بودجه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی متناسب با تورم حاکم در کشور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به رویکرد وزارت علوم در دوره مدیریت جدید مبنی بر حل مسائل و مشکلات مالی دانشگاه‌ها، به ضرورت بهره‌مندی از تجربیات رؤسای دانشگاه‌ها و توجه به اقتصاد نوین آموزش عالی و همچنین توانمندسازی دانشگاه‌ها در استقلال مالی تاکید کرد.

دکتر خطیبی افزود: با کسری بودجه و کاهش اعتبارات، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، مشکلات فراوانی در آماده‌سازی خوابگاه‌ها و سالن‌های غذاخوری و تجهیز یا تعمیر آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها برای حضور دانشجویان دارند که البته امیدواریم در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ با توجه به نیازسنجی‌هایی که از سیستم آموزش عالی صورت گرفته، شاهد حل مشکلات عدیده دانشگاه‌ها باشیم.

دکتر خدابخشی، نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: ساختار بودجه از لحاظ ضرورت افزایش درآمدهای پایدار و کاهش هزینه‌های جاری نیاز به اصلاح دارد و بهترین بستر بررسی این اصلاح استفاده از محققان دانشگاهی است.

وی افزود: راهکارهای مختلفی برای افزایش درآمدهای پایدار مانند ایجاد پایه‌های مالیاتی جدید وجود دارد، ولی بررسی ابعاد مختلف آن نیاز به بحث و تبادل نظر کارشناسان و محققان دارد و بهترین ظرفیت نخبگانی را در این زمینه وزارت علوم دارد.

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه وزارت علوم و دانشگاهیان بهترین مشاوران مجلس شورای اسلامی هستند، خواهان تشکیل کارگروه علمی و مشورتی به منظور اصلاح ساختار بودجه در وزارت علوم شد.

دکتر حسن میرزا بزرگ، رئیس امور آموزش عالی، تحقیقات و فناوری سازمان برنامه و بودجه نیز با بیان اینکه این سازمان با جدیت پیگیر درخواست‌های دانشگاه‌ها برای فراهم کردن شرایط مالی دانشگاه‌ها برای از سرگیری آموزش حضوری است، گفت: سازمان برنامه و بودجه پشتیبان آموزش عالی است.

وی افزود: با پیگیری‌های وزارت علوم و سازمان برنامه و بودجه ۳۶۰ میلیارد تومان از بودجه تجهیزات و عمرانی دانشگاه‌ها به مرحله پرداخت رسید و تلاش‌ها برای تخصیص اعتبار ریالی مابقی بودجه مصوب مجلس ادامه دارد.

میرزابزرگ با اشاره به افزایش هزینه‌های دانشگاه‌ها در بخش تغذیه دانشجویان گفت: برای پرداخت ماهیانه اعتبار تغذیه به دانشگاه‌ها بر اساس هزینه‌های موجود به توافق رسیدیم.

به نقل از وزارت علوم، رئیس امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: از مشکلات دانشگاه‌ها برای تأمین افزایش حقوق ناشی از همسان‌سازی حقوق اعضای هیأت علمی و افزایش حقوق کارکنان مطلع هستیم و با وزیر علوم برای حل این مشکلات جلسات مستمر داریم.

وی اظهار کرد: با شناخت کافی و اطلاعات و آماری که از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی داشتیم، اعتبار مورد نیاز آموزش عالی را تخمین و به دولت اعلام کردیم و با تصویب آن بسیاری از مشکلات در سال آینده حل خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت علوم سازمان برنامه و بودجه بودجه سازمان برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی دانشگاه ها وزارت علوم آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۹۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس آغاز به کار کرد.

اجلاس کارگروه کشوری علوم اجتماعی با بررسی مباحث علوم اجتماعی در راستای سند تحول و تعالی و به‌منظور عملیاتی کردن برنامه‌های راهبردی دانشگاه با هدف توان‌افزایی مدیران گروه علوم اجتماعی از دقایقی پیش در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس با حضور اعضای این کارگروه شروع به کار کرد.

مقرر شده این اجلاسیه با هدف هم‌افزایی در قالب‌ها و کمیته‌های کارگروه سیاست‌گذاری و نظارت گروه اجتماعی، کارگروه تولید محتوا، کارگروه شاخص‌سازی در علوم اجتماعی، کارگروه راهبردی و آینده‌پژوهی در ساختمان شهید سلیمانی (اداری) به کار خود ادامه دهد.

نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی امروز و فردا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس برپاست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور