Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-30@08:45:06 GMT

اروپا مجوز دو داروی ضدکرونا را صادر کرد

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۶۰۳۲۴

اروپا مجوز دو داروی ضدکرونا را صادر کرد

دو داروی درمان پادتن از دو شرکت سوئیسی و کره جنوبی از سوی آژانس دارویی اروپا مجوز دریافت کردند. گفته می‌شود که این دو مکمل فقط در مرحله آغازین ابتلا به ویروس کرونا قابل تأثیرگذار هستند و مانع از روند بیماری سخت می‌شوند.

به گزارش دویچه وله، آژانس دارویی اروپا اعلام کرد که مجوز دو داروی مکمل درمان پادتن "روناپرو" (Ronapreve) تولید شرکت داروسازی سوئیسی "روش" (Roche) و داروی "رگکیرونا" (Regkirona) تولید شرکت "سلتریون" (Celltrion) از کره جنوبی را صادر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمیسیون داروهای انسانی (CHMP) مجوز این دو داروی مکمل را برای درمان بیماران مبتلا به ویروس کووید-۱۹ توصیه کرده است.

حال کمیسیون اروپا تنها باید به طور صوری در مورد مجوز این دو دارو تصمیم بگیرد. در سطح اتحادیه اروپا تاکنون تنها برای یک دارو به منظور درمان بیماران کووید-۱۹ مجوز صادر شده است.

در ایالات متحده آمریکا هم‌اکنون برای درمان پادتن داروی "ریجنرون" (Regeneron)، تولید شرکت "روش" سوئیسی مجوز صادر شده است.

در اکتبر سال گذشته ۲۰۲۰ در پی ابتلای دونالد ترامپ به کرونا، با ترکیبی از پادتن‌ها رئیس‌جمهوری وقت آمریکا درمان شده بود.

داروهای مکمل پادتن را می‌توان برای درمان زودرس افراد مبتلا به کرونایی به کار برد که نزد آن‌ها احتمال ریسک بالای یک روند بیماری سخت تشخیص داده می‌شود.

درمان کودکان و بزرگسالان

داروی "روناپرو" از ترکیب دو پادتن "کاسیریویمبا" (Casirivimmab ) و "ایمدِویماب" (Imdevimab) تشکیل شده است. این دارو باید تنها به افراد بالای ۱۲ سال داده شود که مبتلا به ویروس کرونا شده‌اند و ریسک بالایی در روند درمان دشوار نزد آن‌ها تشخیص داده می‌شود.

کارشناسان آژانس دارویی اروپا توصیه این دارو را با نتایج یک پژوهش مستدل کرده‌اند. بر اساس این پژوهش، تنها کمتر از یک درصد از بیماران مبتلا به کرونایی که داروی روناپرو را مصرف کرده‌اند، بستری شده‌اند و یا فوت کرده‌اند. در گروه‌های مشابه قابل مقایسه، این رقم ۳،۴درصد بیماران بوده است. در مجموع ۱۱۹۳ بیمار در این پژوهش شرکت داشته‌اند.

با داروی "رگکیرونا" می‌توان بزرگسالان با ریسک بالای یک روند بیماری دشوار را درمان کرد که به کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند، اما به اکسیژن نیاز ندارند.

در مورد این داروی مکمل، بنا بر داده‌های آژانس دارویی اروپا، یک پژوهش ثابت کرده است که ۳درصد بیمارانی که با "رگکیرونا" درمان شده‌اند، در بیمارستان بستری و به دستگاه اکسیژن وصل شده‌اند و یا فوت کرده‌اند. بیمارانی که این دارو را دریافت نکرده‌اند، بسیاری از آن‌ها دچار روند دشوار بیماری شده‌اند که ۱۱درصد آن‌ها را شامل می‌شده است. در این پژوهش ۸۸۰ بیمار شرکت داشته‌اند.

پادتن مونوکلونال

بر اساس داده‌های ارائه شده، این دو داروی مکمل باید در مرحله آغازین آلودگی به ویروس کووید-۱۹ استفاده شود و بر پادتن‌های به اصطلاح "مونوکلونال" (monoclonal) یا "تک‌تیره" متکی هستند.

بر اساس داده‌های انستیتوی پاول ارلیش، پادتن‌های مونوکلونال یا تک‌تیره، آنتی‌بادی‌هایی تک‌گونه‌ای هستند که همانند یکدیگرند. علت این همانندی این است که این پادتن‌ها توسط نوعی سلول ایمنی تولید شده‌اند که همه همانندسازی‌شده از یک سلول والد است، به عبارت دیگر کلون شده است، برخلاف پادتن‌های پلی‌کلونال که از سلول‌های ایمنی متفاوتی ایجاد می‌شوند. پادتن‌های تک‌تیره اتصال تک ظرفیتی دارند، بدین معنی که همه به یک نوع اپیتوپ متصل می‌شوند.

امروزه پادتن‌های تک‌تیره کاربردهای درمانی زیادی دارند مانند درمان بیماری‌های خودایمن (مانند مولتیپل اسکلروز)، مهار دستگاه ایمنی در هنگام پیوند عضو و درمان سرطان.

منبع: فرارو

کلیدواژه: آژانس دارویی اروپا کرونا دارو آژانس دارویی اروپا داروی مکمل کووید ۱۹ پادتن ها دو داروی دو دارو شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۰۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت

محمدمهدی ناصحی درباره پوشش اقلام دارویی جدید بیماران خاص و صعب‌العلاج گفت: در سال جاری، ۲۲۹۰ دارو تحت پوشش بیمه‌ای قرار دارند و تعداد داروهای تحت پوشش بیمه‌پایه برمبنای مصوبه شورای عالی بیمه افزایش یافته است.

وی گفت: داروهایی که تحت پوشش بیمه‌ای قرارگرفته‌اند برای بیماری‌های دیابت، فشارخون و بیماری‌های روانی به خصوص اسکیزوفرنی کاربرد دارند. 

وی با بیان اینکه ۵۹ دارو براساس مصوبه شورای عالی بیمه تحت پوشش قرار گرفته‌اند، اظهار کرد: داروهایی که به سبد پوشش بیمه‌ای اضافه شده‌اند شاید به شکلی دیگر یا در دوز دیگری تحت پوشش بوده‌اند. بنابراین تمام مراکز خصوصی و دولتی عرضه‌کننده دارو، ۷۰ درصد از هزینه‌ها را پوشش می‌دهند.

 مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: افراد مشمول صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج علاوه بر پوشش ۷۰ درصدی بیمه، مشمول پوشش مازاد به میزان ۲۰ تا ۲۵ درصد می‌شوند. گاهی اوقات، پوشش مازاد بیماران مشمول صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نیز تا ۳۰ درصد افزایش می‌یابد. 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید/ مجوز خشونت بیشتر علیه دانشجویان معترض صادر شد
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • زلنسکی مجوز نقض حقوق بشر در جنگ اوکراین را از اروپا می‌گیرد
  • ۵ ویتامین ضروری و مکمل مفید برای سلامت مردان
  • زنان مجوز فعالیت در ورزش زورخانه‌ای ندارند اما می‌توانند تماشاگر باشند
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • اظهارات تکان‌دهنده؛ بزرگان ما برای درمان سریع به اروپا می‌روند | چرا دنبال پزشک حزب‌الهی نیستید؟ | فیلم
  • ببینید | اظهارات تکان‌دهنده یک نماینده مجلس؛ بزرگان ما برای درمان مریضی‌شان سریع به اروپا می‌روند اما برای اقتصاد بیمار نه!
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد