Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، حسین ایراندوست، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه در زمینه تولید شیر در استان مشکلی نداریم، گفت: روزانه بیش از چهار هزار تن تولید شیر خام در استان داریم که مازاد بر نیاز استان است و بیشتر از نصف این مقدار یا باید به استان‌های دیگر صادر شود و یا خشک شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به منظور تنظیم قیمت شیر در استان اصفهان و خرید حمایتی از دامدار، از تعدادی از کارخانه‌های تولید شیر خشک خواستیم که شیر را به قیمت شش هزار و ۴٠٠ تومان از دامدار خریداری کرده، خشک کنند و اگر بازار داخلی نیاز ندارد اجازه صادرات می‌دهیم و در عوض برای صادرات عوارضی از کارخانه نمی‌گیریم.

ایراندوست با بیان اینکه اگر این کارخانه‌ها از تاریخ ١٠ مرداد اسناد و مدارکی نشان دهند که نشان دهد از دامدار شیر را به قیمت شش هزار و ۴٠٠ تومان خریده باشند ما تائیدیه صادرات بدون عوارض برایشان صادر می‌کنیم، بیان کرد: اگر کارخانه داران قصد صادرات شیر خشک داشته باشند به ازای هر کیلو شیر خشک باید ١۶ هزار تومان عوارض بدهند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: به گاوداری‌هایی که حالت صنعتی و بازارگاهی دارد به ازای هر رأس دام روزی دو کیلو و ٧٠٠ گرم ذرت، یک کیلو و ۴٠٠ گرم جو و یک کیلو و ٣٠٠ گرم سویا به‌عنوان نهاده می‌دهیم، علوفه‌ای که گاوداران از بازار آزاد تهیه می‌کنند مقداری گرانتر، ولی در دسترس‌تر است یا از استان‌های دیگر خریداری می‌کنند.

وی در خصوص مشکلات دامداران اذعان کرد: دامداران مشکل نقدینگی دارند و اغلب نمی‌توانند نهاده را از ما به موقع خریداری کنند و این موضوع برایشان دردسر ساز است چرا که پول شیری که به صنایع لبنی می‌فروشند را با تاخیر دریافت می‌کنند.

ایراندوست تصریح کرد: در حال حاضر گاوداران در حال خرید علوفه ذرت هستند که از نظر نقدینگی تحت فشار هستند و از طرف دیگر بازار کشش خرید گوساله‌های پرواری آنان را ندارد که این موضوع نیز مصرف نهاده را در گاوداری بالا برده و نقدینگی دامدار نیز بلوکه می‌شود.

وی با بیان اینکه با شرکت پشتیبانی امور دام صحبت کردیم که در این زمینه ورود کرده و گوشت مازاد را خریداری کند تا مشکلات گاوداران نیز حل شود، ادامه داد: در زمینه قیمت گوشت این گوساله‌ها جلسه کارشناسی گذاشته شده و منتظر نظر کارشناسان به منظور تنظیم قیمت بازار هستیم تا قیمت خرید مشخص شود.

ایراندوست با اشاره به اینکه با مشخص شدن قیمت گوشت و خریداری گوساله‌های پرواری کمی از مشکلات دامدار حل می‌شود و نیاز به علوفه گاوداری نیز کم می‌شود، افزود: در زمینه صادرات شیر خشک مشکلی وجود ندارد و کارخانه‌هایی که شیر خشک صادر می‌کنند مجوز صادرات دارند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: کارخانه‌هایی که به ازای هرکیلو شیر خشک ١۶ هزار تومان عوارض صادراتی می‌دهند، کشور‌های هدف نیز باید پتانسیل خرید شیر خشکشان را داشته باشند و در این مورد شاید میل به خرید کشور هدف تغییر کرده باشد، ولی کارخانه‌هایی که عوارض پرداخت نمی‌کنند صادرات راحت تری دارند.

وی بیان داشت: ما مسؤولیت خرید و تولید شیر خشک را به کارخانه‌های لبنی شیر خشک سپردیم و دیگر جهاد کشاورزی شیر یا شیر خشک را خریداری نمی‌کند فقط اگر بازار داخلی نیاز داشته باشد این کارخانه‌ها شیر یا شیر خشک را به بازار عرضه می‌کنند و اگر نیاز نباشد آن را صادر می‌کنند.

انتهای پیام/۶۳۰۸۶/ج/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصفهان شیر بازار نقدینگی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان کارخانه ها گوساله ها تولید شیر شیر خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۰۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت

بررسی بازار موبایل نشان می دهد برخی از اقلام موبایل های دکمه ای موجود در بازار، نسبت به قیمت تمام شده با احتساب سود واردکننده و عوارض گمرکی، اختلاف قیمت قابل توجهی دارند. - اخبار اقتصادی -

مهدی عبقری، دبیر سابق انجمن موبایل در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ضمن اشاره به اهمیت تولید با کیفیت تلفن های همراه در داخل کشور گفت: در سال گذشته انجمن تولیدکنندگان تلفن همراه عنوان کرد که ظرفیت تامین 3 میلیون گوشی تلفن همراه را دارد و این تقاضا را مطرح کرد که واردات این دسته از تلفن های همراه ملغی شود.

عبقری ادامه داد: در نهایت نظر وزارت صمت بر این شد که برای حمایت از تولید داخل واردات به طور کامل ممنوع نشود اما محدودیت هایی ایجاد شود. البته با توجه به صحبت های اخیر وزیر صمت منتظر نظر نهایی این وزارت خانه و همچنین قوه قضاییه در خصوص اصالت گوشی های تولید شده در کشور با برند خارجی هستیم.

وی افزود: نکته ای که وجود دارد این است که برخی از شرکت هایی که در لیست رسمی خودشان یک گوشی از برند نوکیا را به قیمت 950 هزار تومان قیمت گذاشتند (که در بازار قیمت این گوشی به 1 میلیون و 300 هزار تومان هم می رسد) قیمت بسیار پایین تری باید عرضه کنند.

عبقری گفت: لازم به ذکر است، قیمت مدل اصلی این مدل تلفن همراه در بازار امارات 45 درهم است و مدل های کپی آن حدود 15 درهم قیمت دارد. بنابراین با نرخ درهم 11 هزار 200 تومانی در مرکز مبادله، احتساب عوارض گمرکی، و 18 درصد سود واردکننده این محصول، نهایت قیمت آن باید حدود 600 هزار تومان باشد.

وی ادامه داد: این در حالی است که هم اکنون در فاکتورهای رسمی این گوشی 950 هزار تومان و در بازار حدود 1 میلیون و 200 تا 300 هزار تومان به دست مشتری می رسد. البته این فروض برای زمانی است که از اصالت کالا اطمینان داشته باشیم چرا که همانطور که اشاره شد های کپی این محصول در بازار امارات 15 درهم است.

عبقری گفت: نکته ی دیگری که وجود دارد این است که قیمت این کالا در سامانه ارزش گذاری گمرک 60 درهم است در حالی که هم اکنون در بازار دوبی نهایت قیمت این محصول 45 درهم است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد