Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@21:09:43 GMT

روزهای سخت قالی‌بافان املشی پای‌دار قالی   

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۶۱۲۲۴

روزهای سخت قالی‌بافان املشی پای‌دار قالی   

ایسنا/گیلان بافنده فرش دست‌باف شهرستان املش گفت: گرانی مواد اولیه، نبود تسهیلات کافی موجب شده است که قالی بافان املشی به سختی بتوانند پای دار قالی بمانند.   

فاطمه سلیمان زاده از بافندگان فرش دست باف در املش در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه ۲۰ سال سابقه فرش بافی دارد، گفت: کاهش قدرت خرید مردم باعث شده ما هم برخی از فرش‌های بافته شده را نتوانیم بفروشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کرونا نه تنها بر فروش فرش دست باف تاثیر گذاشته است بلکه به دلیل رعایت فاصله گذاری‌ها مجبور هستیم، تولید را از کارگاه‌های فرش‌بافی به خانه ها ببریم و این امر بر تولید فرش نیز اثر گذاشته است.

 سلیمان‌زاده با اشاره به گران شدن مواد اولیه بافت فرش خاطرنشان کرد:  بافندگانی را می شناسم که اخیرا بافت فرش را کم کرده‌اند زیرا قادر به خرید و تامین مواد اولیه برای فرش نیستند.

وی تصریح کرد: باید حمایت‌های بیمه‌ای از قالی‌بافان دوباره قوت بگیرد، در غیر اینصورت افراد جدید رغبتی برای ورود به این عرصه نخواهند داشت.

این بافنده فرش با اشاره به اینکه بیمه قالی بافی موجب می‌شد که زنان و دختران روستایی برای فعالیت در عرصه قالی بافی مشتاق باشند، ادامه داد: قالی بافی کاری سخت است و ممکن است در مدت زمان بسیار طولانی برای بافت فرش دست و گردن قالی بافان آسیب ببیند و اگر بیمه نداشته باشند دچار مشکل خواهند شد.

وی اظهار کرد: بافندگانی که علیرغم مشکلات پای دارهای قالی مانده‌اند به فرش بافی عشق دارند و باید با اختصاص تسهیلات کم بهره کمک شود تا این افراد بتوانند همچنان به فعالیت‌شان ادامه دهند.

به گفته سلیمان زاده برای افزایش تولید فرش دست‌باف در املش، نیروی کافی وجود دارد و اگر حمایت هایی نظیر بیمه، تسهیلات و برگزاری نمایشگاه ها قوت بگیرد، شاهد افزایش میزان تولید فرش در این شهرستان خواهیم بود.

وی برگزاری نمایشگاه‌ها را برای بهبود رونق فروش فرش دست باف ضرروی دانست و گفت: در فضای مجازی چندان در فروش فرش دست‌باف موفق نبوده‌ایم و هنوز بازارهای سنتی برای فروش فرش دست باف نتیجه موفق‌تری دارد.   

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی قالیبافی تسهيلات فروش فرش دست باف قالی بافان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۱۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا بر اساس گزارش میدانی از بازار ارز، قیمت دلار که در روزهای گذشته روند کاهشی گرفته بود، امروز به کانال ۵۹ هزار تومان هم رسید؛ برخی از دلالان میدان فردوسی، قیمت این ارز را تا ۶۰ هزار تومان هم عنوان کردند و در مواردی هم این نوع ارز را تا ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان هم می‌فروختند.

دلالان چهارراه استانبول و خیابان منوچهری معتقدند در روزهای آینده امکان ریزش دلار تا ۵۸ هزارتومان هم وجود دارد.

بازار میدان فردوسی که در تلاطم افزایش قیمت‌ها، تب و تاب فروش از سوی دلالان را به همراه داشت، امروز از هیجان خالی بود؛ البته فروشندگان دلار همچنان در بازار حضور داشتند تا اگر تقاضایی برای خرید باشد، پاسخ دهند.

تحولات‌ مرزی بین ایران و پاکستان قبل از پایان یافتن تعطیلات نوروز ۱۴۰۳، سرآغازی برای روند صعودی قیمت دلار بود. همچنین همزمان‌ با پایان تعطیلات نوروزی، اخبار سیاسی از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی سفارت ایران در دمشق در سیزدهم فروردین‌ماه منتشر شد و روند صعودی که در بازار ارز آغاز شده بود را تسریع کرد.

به‌دنبال این اتفاق، ایران ۲۵ فروردین‌ماه، در عملیات «وعده صادق» یک حمله موشکی به رژیم صهیونسیتی ترتیب داد و فردای این حمله، قیمت دلار در ساعات آغازین بازار، به ۷۰ هزار تومان هم رسید؛ اما این روند صعودی ادامه‌دار نبود و در عرض چند ساعت، بازار روند نزولی به خود گرفت و به ۶۶ هزار تومان هم رسید.

در این مدت برخی از کارشناسان بازار هشدار دادند که روند صعودی این روزهای بازار ارز، ناشی از هیجانات سیاسی است و ادامه‌دار نخواهد بود؛ درواقع به گفت آنها از نظر اقتصادی اتفاقی رخ نداده که بخواهد علت افزایش قیمت ارز باشد. البته برخی دیگر از کارشناسان تاکید کردند که بدون یک بسته سیاستی مناسب، بازار ارز انضباط نمی‌گیرد و این بازار نیازمند برنامه پایدار است.

کد خبر 847888 برچسب‌ها خبر مهم دلار آمريكا

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • روزهای درخشان کامیابی نیا با بازوبند در اصفهان
  • چرایی برگزاری امتحانات پایه نهم در روزهای پنجشنبه
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود
  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!
  • امنیت شغلی در گرو رونق تولید/ بیمه کارگران ساختمانی پیگری می‌شود
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • تقدیر از سازندگان پویانمایی قالی در یزد
  • ثبت ملی صنایع دستی ۲ شهر فارس