Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، بورس اوراق بهادار در روزهایی که حال و روز خوبی ندارد و سهامداران خرد در حال مشاهده کاهش ارزش سبد دارایی خود هستند، شاهد روند مثبت است. در هفته سوم آبان ماه، بورس روند صعودی داشت و بیشترین بازدهی هفتگی شاخص کل بورس در 3 ماه اخیر ثبت شد.

بازگشت شاخص کل بورس به نیمه بالایی کانال 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

4 میلیون واحدی در هفته گذشته، سبب شده برخی کارشناسان بورس را مستعد یک رشد متعادل در هفته‌های آینده بدانند. البته کاهش شدید ارزش معاملات در آخرین روز کاری هفته گذشته یک نشانه منفی برای بورس بازان می‌باشد. هر چند که ارزش معاملات خُرد در محدوده مشابه روزهای قبل دنبال شد.

در هفته سوم آبان ماه، تقابل عرضه و تقاضا به گونه‌ای بود که در نهایت خریداران توانستند با توان بیشتری در برابر عرضه‌ها بایستند و مسیر روبه جلوی شاخص را حفط کنند.

رشد 4.2 درصدی شاخص کل بورس

شاخص کل بورس در هفته اخیر روند صعودی داشت و یک کانال بالاتر از هفته قبل ایستاد. شاخص کل در روز‌ یکشنبه نزول کرد و در 4 روز دیگر هفته صعود کرد. در اولین روز هفته شاخص کل بیش از 42 هزار واحد رشد کرد و بیشترین صعود در 9 ماه اخیر را ثبت کرد.

بازار سرمایه روز یکشنبه سقوط 9 هزار و 689 واحدی را پشت سر گذاشت، اما روز دو‌شنبه روند شاخص کل دوباره صعودی شد و 3 هزار و 500 واحد رشد کرد.

سه ‌شنبه نیز شاخص افزایش 13 هزار و 298 واحدی را ثبت کرد. روز چهارشنبه نیز شاخص کل بورس با رشد 8 هزار و 805 واحدی توانست روزهای صعودی این هفته را به عدد 4 برساند.

شاخص کل بورس در پایان هفته سوم آبان ماه نسبت به آخرین روز کاری هفته قبل 58 هزار و 112 واحد بالا‌تر ایستاد و بازدهی 4.2 درصد را به ثبت رساند و در حال حاضر در محدوده یک میلیون و 456 هزار واحدی قرار دارد.

رشد شاخص کل هموزن در یک هفته

در هفته گذشته روند تغییرات شاخص کل هم‌وزن مشابه شاخص کل بود. روز شنبه صعود کرد و سپس روز یکشنبه افت کرد و سه روز بعدی را صعودی پشت سر گذاشت.

شاخص کل هموزن بورس، در پایان هفته نسبت به هفته پیشین 16 هزار و 943 واحد بالا‌تر ایستاد و به رقم 391 هزار و 284 واحد رسید و بازدهی مثبت 4.53 درصدی را ثبت کرد که نسبت به افت 0.5 درصدی هفته پیشین بهبود قابل توجهی داشته است.

رشد میانگین هفتگی ارزش معاملات و معاملات خرد

روز دوشنبه  هفته گذشته به علت رشد ارزش معاملات اوراق بدهی ارزش کل معاملات بازار سهام تفاوت زیادی با روزهای دیگر داشت. روز دوشنبه معاملات کل بازار ارزشی معادل 72 هزار و 985 میلیارد تومان داشت که بالاترین رقم هفته بود.

میانگین ارزش معاملات کل هفته 23 هزار و 611 میلیارد تومان بود که نسبت به رقم 17 هزار و 889 میلیاردی هفته پیشین، رشد 31 درصدی داشته است.

میانگین ارزش معاملات خرد بورس در هفته سوم آبان ماه، 5  هزار و 169 میلیارد تومان بود که نسبت به رقم 3 هزار و 661 میلیاردی هفته پیشین، رشد 41 درصدی داشته است.

افت ارزش صف‌های فروش و افزایش صف های خرید

میانگین ارزش صف‌‌های فروش در هفته اخیر 135 میلیارد تومان بود که از میانگین هفته‌ پیشین 123 میلیارد تومان کمتر بود و افت 48 درصدی داشته است. بالاترین رقم هفته 281 میلیارد تومان بود که در روز دو‌شنبه ثبت شد و پایین‌ترین رقم به روز ‌‌‌‌شنبه برمی‌‌گردد که 56 میلیارد تومان بود.

میانگین ارزش صف‌های خرید در هفته گذشته نیز، 401 میلیارد تومان بود که از میانگین هفته گذشته 159 میلیارد تومان بیشتر بود. در این هفته، میانگین ارزش صف‌های خرید 66 درصد افزایش یافته است.

سهام‌داران همچنان در صف خروج از بورس

در هفته گذشته روند خروج نقدینگی حقیقی از بورس ادامه داشت؛ اما میانگین آن نسبت به هفته پیشین کاهش یافت. روز شنبه 421 میلیارد تومان نقدینگی حقیقی وارد بورس شد که بیشترین رقم ورودی در 18 روز کاری گذشته از 25 مهرماه تاکنون بوده است. اما در روزهای یکشنبه و دوشنبه ارزش تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد.

در مجموع در هفته سوم آبان ماه 167 میلیارد تومان پول از بورس خارج شده است که نسبت به هفته پیش از آن کاهش 93 درصدی داشته است.

نکته قابل توجه اینکه در هفته گذشته شاهد خروج پول حقیقی از صندوق‌های با درآمد ثابت نیز بوده ایم. در مجموع این هفته 838 میلیارد تومان پول حقیقی از صندوق‌های سرمایه ‌گذاری قابل معامله در بورس خارج شده است. میانگین خروج پول روزانه از این صندوق‌ها 167 میلیارد تومان بوده است.

به نظر می‌رسد در هفته های آینده بازار سرمایه در یک موج آرام روبه بالا حرکت خواهد کرد، اما دامنه رشد با توجه به فشارهای طبیعی عرضه احتمالا محدود خواهد بود. با تغییرات مثبت دلار و کالایی‌ها و از سویی ارسال برخی سیگنال‌های مثبت در برخی گروه‌ها می‌توان امیدوار بود که بازار سرمایه یک حرکت متعادل صعودی داشته باشد.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: بورس بازار سرمایه رشد صف خرید صف فروش خروج پول حقیقی سهامدار خرد شرکت های حقوقی قیمت دلار کامودیتی میلیارد تومان هفته سوم آبان ماه درصدی داشته هفته گذشته میانگین ارزش بازار سرمایه ارزش معاملات شاخص کل بورس بورس در هفته هفته پیشین ارزش صف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۲۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحدی شاخص کل بورس

در انتهای معاملات امروز یکشنبه (۹ اردیبهشت) بازار سرمایه، شاخص کل بورس با کاهش ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۲۸۴ هزار واحدی قرار گرفت. فملی، فولاد و شپنا سه نمادی بودند که بیشترین تاثیر را در شاخص داشتند فملی، فولاد و شپنا سه نماد پرتراکنش بودند. شاخص کل هم وزن نیز با افزایش هزار و ۳۹۵ واحدی روی پله ۷۶۵ هزار و ۴۵ واحدی قرار گرفت.

برترین گروه صنعتی بورس و فرابورس
امروز خودرو بیشترین ارزش معامله را با مبلغ ۲۸۲ میلیارد تومان به خود اختصاص داد. همچنین فلزات اساسی و شیمیایی‌ها در رتبه‌های بعدی ارزش معاملات قرار داشتند.

بیشترین ارزش و حجم معاملات سهام در بورس

افران، اهرم و فیروزا ۴ بیشترین ارزش معامله و نماد‌های ذوب،   فردا ۲ و شستا بیشترین حجم معامله را در بورس تهران تجربه کردند.

اراد ۱۲۸۴، اوصتا ۴  و اعتماد  بیشترین ارزش معامله و نماد‌ها کرمان، اوصتا ۴ و اونیکس ۲  بیشترین حجم معامله را در فرابورس تجربه کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز منفی شاخص‌های بازار سرمایه
  • افت ۱۲ هزار واحدی شاخص کل بورس
  • بورس همچنان ریزشی؛ سهامداران نگران شدند
  • گزارش روزانه بورس ۱۱ اردیبهشت؛ افت ۱۲ هزار واحدی شاخص کل
  • گزارش روزانه بورس ۱۱ اردیبهشت؛ افت ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
  • ریزش ۳۳۹ واحدی بورس در شروع معاملات امروز
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • کاهش ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحدی شاخص کل بورس