Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان،ابوالفضل صفری، تهیه کننده «سرجوخه» که با موضوع جاسوسی در حال پخش از شبکه سه سیماست، درباره داستان این سریال توضیح داد: ما یک سند تصویری تاریخی از جنایات‌هایی که در زمان کرونا علیه کشورمان ایران شد را ساخته ایم و به موضوع کرونا هم می‌پردازیم. اشاره به کرونا و فاصله گذاری در سریال هم از این جهت بود که این سند ثبت شود و آیندگان ببینند و بدانند که در دوران کرونا بیگانگان و مشخصا آمریکا و اسرائیل چه جنایتی علیه مردم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روایت بازیگر سرجوخه از اتفاقی که همه را شوکه می‌کند

او در پاسخ به این پرسش که شخصیت‌های سریال «سرجوخه» چقدر عینیت داشته و در جامعه ما حضور حقیقی دارند؟ گفت: ما تیتری برای این سریال در نظر گرفتیم با این عنوان که «نیمی از این سریال واقعی است و نیمی از آن حقیقت دارد»؛ ماجرا این است که تمام جزییاتی که در سریال می‌بینید ما به ازای بیرونی دارد. البته تا حدودی که مدیوم تلویزیون به ما اجازه می‌دهد و می‌تواند قبول کند درباره این موضوعات صحبت کردیم. زیرا تلویزیون، رسانه ملی و فراگیر است و نمایش این مسائل همانقدر که می‌تواند برای حوزه فرهنگ و جامعه‌مان خیرات داشته باشد، می‌تواند مضراتی هم داشته باشد. لذا باید خیلی کنترل شود و بسته بندی و ارائه‌اش به همین سادگی و شبیه به قصه‌های دیگر نیست.

صفری که تهیه کنندگی سریال «خانه امن» را هم با همین ژانر در کارنامه دارد، افزود: شخصیت‌های سریال «سرجوخه» به همان دلیلی که الان مخاطبان با آن‌ها ارتباط گرفته‌اند واقعی هستند و عینیت دارند. دلیل پذیرفته شدن این سریال این است که تا حدود زیادی منطبق بر واقعیت‌ها و بیشتر از واقعیت‌ها حقیقت‌های موجود است که برخی هم تلخ است.
تهیه کننده سریال «سرجوخه» در پاسخ به این سوال که «سرجوخه» از آن دست سریال‌هایی است که با دیدن تنها دو ـ سه قسمت ابتدایی آن می‌توان پایان داستان را به راحتی حدس زد یا خیر؟ تاکید کرد: اینطور نیست. اگر کسی بتواند انتهای داستان را حدس بزند، یعنی ما کارمان را درست انجام نداده‌ایم. اصلا نمی توان حدس زد چه اتفاقاتی می‌افتد. لازم است که همه قسمت ها را ببینیم. داستان پر از غافلگیری است کما اینکه تا کنون هم در هر قسمت چند موقعیت غافلگیرکننده بوده و مسیری نیست که بتوان حدس زد.

صفری در پایان درباره دشواری های ساخت سریال در دوران کرونا عنوان کرد: به لحاظ تولیدی محدودیت‌ها بی شمار است. برخی از لوکیشن‌ها در دوران کرونا اجاره داده نمی‌شود سمتشان رفت. از طرفی شرایط حمل و نقل و شرایط برگزاری سکانس ها هم سخت تر است. برای مثال در همین سریال ما عمده سکانس‌ها را در لوکیشن‌های بزرگ و وسیع گرفتیم تا بتوانیم به نوعی فاصله را رعایت کنیم زیرا، چند نفر جلوی دوربین و معمولا ۵۰ نفر هم پشت دوربین هستند. ساخت سریال در دوران کرونا هم هزینه برتر شده است و هم کار را سخت تر می‌کند. بحث غذا هم در دوران کرونا یک معضل است اگر بخواهم بگویم مثنوی هفتاد من است.

سریال «سرجوخه» به کارگردانی احمد معظمی و تهیه‌کنندگی ابوالفضل صفری، محصول مرکز سیما فیلم است که بر اساس متنی از حسین امیرجهانی برای پخش در ۳۰ قسمت ۴۵ دقیقه ای آماده شده است. این سریال هر شب حوالی ۲۰:۴۵ به روی آنتن شبکه سه می‌رود. سامان صفاری، علی اوسیوند، حبیب دهقان نسب، علیرضا جلالی تبار، حمیدرضا محمدی، آرش آصفی و نازنین کیوانی از جمله بازیگران «سرجوخه» هستند.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سریال تلویزیونی امنیت دوران کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۵۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی

احسان محمدحسنی، مدیر سازمان هنری رسانه‌ای اوج در کتاب «سلیمانی عزیز ۲»، صفحه ۱۹۴ به خاطره جالبی از نگاه سردار سلیمانی فرمانده وقت نیروی قدس سپاه به سریال پایتخت ۵ و سکانس‌های مربوط به داعش اشاره دارد. همچنین سیروس مقدم کارگردان این سریال خاطراتی از ساخت این قسمت‌ها دارد. این روز‌ها که پخش این سریال پرمخاطب در شبکه‌ای فیلم به قسمت‌های حساس حضور خانواده نقی معمولی و همراهانش در سوریه و درگیری با داعش رسیده، بد نیست این خاطرات شیرین را مرور کنیم.

سردار سلیمانی هماهنگ کرد تا عوامل فیلم با اسیران داعشی صحبت کنند

به گزارش همشهری، در کتاب «سلیمانی عزیز ۲» به نقل از مدیر سازمان هنری رسانه‌ای اوج می‌خوانیم: وقتی قرار شد پایتخت ۵ ساخته شود، تیم را بردیم دیدار حاج قاسم. حاجی خیلی کمک کرد تا بچه‌ها با فضای سوریه و مدافعین حرم آشنا بشوند؛ حتی هماهنگ کرد با یکی دوتا اسیر داعشی صحبت کنند. فیلم‌نامه که نهایی شد، یک روز صبحانه مهمان حاج قاسم شدیم. همین که فهمید آخر سریال قرار است بابا پنجعلی شهید شود و در کربلا یا مشهد خاکش کنند، گفت: «فیلم‌نامه رو عوض کنید، همه این خونواده باید صحیح و سالم برگردن ایران.» کارگردان و نویسنده با تعجب نگاهی کردند و گفتند: «نمیشه! ما می‌خوایم قصه این‌طور تموم بشه.» حاجی وقتی دید قبول نمی‌کنند، غیرتمند گفت: «مگر ما مرده باشیم که یکی از این خونواده به دست داعش شهید بشه!»

نظر سردار در خصوص ساخت «پایتخت ۵» مثبت بود

سیروس مقدم کارگردان خلاق و خوشفکر این سریال در خصوص این سری از مجموعه پایتخت در یک گفت و گویی مطبوعاتی می‌گوید: پرمخاطبترین فصل سریال پایتخت (فصل پنجم) را تولید کردیم که حملات زیادی هم به آن شد. این سریال با توصیه حاج قاسم سلیمانی ساخته شد. نظر سردار در خصوص ساخت «پایتخت ۵» مثبت بود و فقط یک نگرانی داشتند که انتهای قصه چه می‌شود که ما گفتیم خانواده نقی با رشادت و جانفشانی خودشان را از مهلکه جنگ نجات می‌دهند و در نهایت یک بالگرد سوری این خانواده را از مخصمه نجات می‌دهد. سازمان اوج همفکر و ناظر بر کار بود و قسمت به قسمت فیلمنامه، هم به اوج و هم تلویزیون داده می‌شد و کاملا هماهنگ بودیم... یک صبح زود خدمت‌شان (سردار سلیمانی) رسیدیم، زیرا می‌خواستند سرشان خلوت‌تر باشد و مفصل صحبت کنند. من از فحوای کلامشان متوجه شدم پایتخت‌های دیگر را هم دیده‌اند. ایشان نظراتی داشتند که بحق هم درست بود. ضمن این‌که به ما مشاورانی برای کار معرفی کردند و فقط نگران فینال قصه بودند که قهرمانان نجات پیدا کنند.

جلسات مفصلی با فرماندهان داشتیم

مقدم در ادامه می‌افزاید: بار‌ها من و محسن تنابنده جلسات مفصلی با رده‌های بالای عملیات سوریه داشتیم و پای خاطرات آن‌ها نشستیم و نوشتیم، حتی خودم یک بار پیش سردار سلیمانی رفتم و راجع به پایتخت و داعش صحبت کردیم ...

حضرت‌آقا همه را خوشحال کردند

این کارگردان در ادامه می‌افزاید: حضرت آقا در صحبت‌هایشان تاکید کردند به رئیس وقت سازمان صدا و سیما سفارش کرده‌اند نمونه سریال‌هایی مثل پایتخت ساخته شود که روایتگر یک خانواده متدین، ایرانی و بافرهنگ است و گفته بودند، چرا از این سریال‌ها کم ساخته می‌شود؟ من حرف آقا را به عوامل رساندم و خیلی خوشحال شدیم که ایشان حتی حرف‌های نهفته در سریال را کشف کرده‌اند و تاکید داشتند در پایتخت ۲ خیلی خوب به حق‌الناس پرداخته‌ایم. شنیدن این حرف‌ها خیلی حالمان را خوب کرد.

سیروس مقدم، کارگردان شناخته شده تلویزیون است. او بعد از ساخت مجموعه‌های پرمخاطب تلویزیونی همچون پایتخت، روز‌های زندگی، نرگس، تا ثریا، چک برگشتی، بچه‌های نسبتا بد، مدینه، میکائیل، علی‌البدل و... نشان داده که رگ خواب مخاطب را بخوبی می‌شناسد و می‌داند از چه زاویه‌ای به دغدغه‌های مردم نگاه و آن را از قاب دوربینش به بهترین شکل ثبت کند.

ناگفته نماند سریال پایتخت ۵ هر شب ساعت ۲۱ از شبکه آی فیلم پخش می‌شود.

دیگر خبرها

  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • عکس| خانم بازیگرِ تلویزیون، برای همیشه ایران را ترک کرد
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!
  • معرفی ۴ ماسک معجزه آسا برای مو با تخم مرغ + طرز تهیه
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۹ نهم کامل
  • دانلود سریال اکازیون قسمت ۶ ششم ( قسمت 6 اکازیون ) با حجم نیمه رایگان
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم
  • اتفاقی که «تانیا» از پشت صحنه «نون خ» فاش کرد
  • دانلود شب های مافیا زودیاک فصل ۲ قسمت ۱۲ دوازدهم (قسمت 12 فصل 2 زودیاک) با حجم نیمه رایگان
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی