Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-30@19:57:47 GMT

ورزش احتمال آرتروز زانو را افزایش نمی دهد

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۶۶۴۰۹

ورزش احتمال آرتروز زانو را افزایش نمی دهد

به گزارش جام جم آنلاین، تیم تحقیقاتی از دانشگاه دوک بریتانیا، نتایج شش کارآزمایی بالینی انجام شده در مکان‌های مختلف در سراسر جهان را ترکیب کرد و مجموعه‌ای متشکل از بیش از ۵۰۰۰ نفر را که به مدت ۵ تا ۱۲ سال برای علائم آرتروز زانو تحت نظر بودند، بررسی کرد.

در هر کارآزمایی بالینی، محققان فعالیت‌های روزانه شرکت‌کنندگان را ردیابی کردند و میزان انرژی مصرف‌شده در فعالیت بدنی را تخمین زدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان نتیجه گرفتند که نه میزان انرژی سوزانده شده در طول ورزش و نه مدت زمان صرف شده در فعالیت بدنی هیچ ارتباطی با درد زانو یا علائم آرتروز ندارد.

به گفته محققان، ورزش از راه‌های مختلفی می‌تواند به جلوگیری از آرتروز زانو کمک کند:

• خم کردن و دراز کردن زانو در حین ورزش باعث انتشار مایع در مفصل شده و تغذیه بهتری را برای آن فراهم می‌کند.

• افزایش متابولیسم ایجاد شده از طریق ورزش به کنترل التهاب در مفصل زانو کمک می‌کند.

کاهش وزن میزان بار وارد شده به زانو را کاهش می‌دهد.

• ورزش عضلات اطراف زانو را تقویت می‌کند، آن را تثبیت می‌کند و خطر آسیب را کاهش می‌دهد.

منبع: مهر

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: آرتروز زانو درد زانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۶۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، شهلا نوری افزود: مشاوره قبل ازدواج، آموزش‌های حین ازدواج در راستای رضایتمندی از زندگی زناشویی، آموزش مهارت روان‌شناختی در راستای افزایش مهارت‌های زندگی و فرهنگ‌سازی در رابطه با ازدواج به‌موقع از مجموعه اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در حوزه جوانی جمعیت است.

او با بیان اینکه نرخ باروری در سال‌های اخیر به میزان قابل‌توجهی کاهش‌یافته است افزود: میزان فرزندآوری از هفت فرزند در سال ۱۳۵۸ به ۱.۸ فرزند در سال ۱۳۹۰ رسیده است.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه به صورت مقطعی تا سال ۱۳۹۵ میزان نرخ باروری افزایش یافت، تصریح کرد: در سال‌های اخیر مجدداً روند فرزندآوری کاهش یافت، تا جایی‌که نرخ باروری در استان همدان به ۱.۵۷ رسید.

شهلا نوری افزود: نرخ باروری در دراز مدت بر نرخ رشد جمعیت تأثیر می‌گذارد و یا حتی موجب منفی‌شدن رشد جمعیت و پدیده سالخوردگی و پیری جمعیت می‌شود.

او تصریح کرد: یکی از عوامل مؤثر در کاهش فرزندآوری افزایش سن ازدواج و تأخیر در زمان بارداری است به‌گونه‌ای‌که تأخیر در بارداری نخست موجب افزایش ناباروری شده و می‌تواند مشکلات متعددی را به دنبال داشته باشد.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه فاصله زیاد بین ازدواج تا تولد نخستین فرزند را از عوامل مهم تأثیرگذار کاهش نرخ باروری در کشور دانست و تصریح کرد: عوامل مختلفی همچون فاصله‌گذاری بین تولد فرزندان، افزایش سن ازدواج، تک‌فرزندی، افزایش میزان ناباروری بر کاهش نرخ باروری و افزایش پدیده پیری جمعیت در کشور تأثیر می‌گذارند.

دیگر خبرها

  • تاثیر ورزش شدید بر سرطان
  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند
  • التهاب عامل کلیدی در پیشرفت آرتروز زانو
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده