Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-04@17:11:50 GMT

افراد زیر ۱۲ سال واکسن بزنند؟

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۶۷۰۳۲

عضو کمیته علمی مقابله با کرونا، گفت: واکسیناسیون افراد زیر ۱۲ سال در اکثر کشور‌های دنیا بسیار چالش برانگیز است و در رابطه با واکسن‌هایی که برای این گروه سنی در کشور موجود اند، مطالعاتی چندانی در دنیا صورت نگرفته و چینی‌ها در حال مطالعه بر روی واکسن سینوفارم برای افراد ۳ تا ۱۲ سال هستند و در کشور کوبا هم واکسن سوبرانا به تعدادی از کودکان ۳ تا ۱۲ سال تزریق شده، اما تا کنون مطالعات گسترده‌ای که ایمنی و تاثیرپذیری آن را نشان دهند، فعلا در دسترس نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجید مختاری در گفت‌وگو با میزان در خصوص واکسیناسیون افراد زیر ۱۲ سال گفت‌: واکسیناسیون افراد زیر ۱۲ سال در اکثر کشور‌های دنیا بسیار چالش برانگیز است و در رابطه با واکسن‌هایی که برای این گروه سنی در کشور موجود اند، مطالعاتی چندانی در دنیا صورت نگرفته و چینی‌ها در حال مطالعه بر روی واکسن سینوفارم برای افراد ۳ تا ۱۲ سال هستند و در کشور کوبا هم واکسن سوبرانا به تعدادی از کودکان ۳ تا ۱۲ سال تزریق شده، اما تا کنون مطالعات گسترده‌ای که ایمنی و تاثیرپذیری آن را نشان دهند، فعلا در دسترس نیست.

وی ضمن اشاره به اینکه مطالعاتی که در خصوص واکسیناسیون افراد ۳ تا ۱۲ سال در دسترس است، در رابطه با واکسن‌های. است که در ایران موجود نیست، در پاسخ به این سوال آیا لازم است در حال حاضر کودکان زیر ۱۲ سال را واکسینه کنیم، ادامه داد: ما هم اکنون در حال تزریق واکسن به سنین بالاتر، دز یادآور برای کادر درمان و دز سوم برای اشخاص بالای ۶۰ سال هستیم و به نظر می‌رسد زمان ببرد تا به این گروه سنی برسیم و تا آن موقع مطالعات بیشتری در رابطه با واکسیناسیون افراد زیر ۱۲ سال صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: چه زمانی در مقابل کرونا به ایمنی جمعی می‌رسیم؟

عضو کمیته علمی مقابله با کرونا افزود: اگر ما بخواهیم به طور گسترده مدارس و مهد‌های کودک را بازگشایی کنیم باید حداقل ۸۰ درصد جامعه به طور کامل واکسینه شوند و بعد از آن به سراغ واکسیناسیون اشخاص زیر ۱۲ سال برویم و در حال حاضر آنقدر افراد واکسینه نشده در کشور داریم که باید تمرکز خود را روی آن‌ها قرار دهیم البته نه اینکه تزریق واکسن به کودکان ۳ تا ۱۲ سال مهم نباشد نه به هیچ وجه اینگونه نیست، اما در شرایطی که حدود ۴۵ درصد از جامعه دو دز واکسن خود را دریافت کرده اند، راه طولانی در پیش داریم تا به این گروه. سنی برسیم

این فوق تخصص ریه در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا تا کنون واکسن برای افراد ۱۲ تا ۱۸ سال با عارضه همراه بوده است؟، توضیح داد: خوشبختانه در این گروه سنی با عارضه‌ای عمده‌ای مواجه نبودیم و تا کنون گزارشی مبنی بر بروز عوارض شدید که منجر بستری و یا مرگ‌ومیر شود در کمیته علمی کرونا نداشته ایم البته تزریق واکسن به افراد ۱۲ تا ۱۸ سال در مواردی با عوارض خفیفی همراه بوده است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره روند واکسیناسیون در کشور اظهار کرد: روند کلی واکسیناسیون کرونا در کشور و این جهش عالی که در این خصوص داشته ایم، به نظر من موفقیت بزرگی بوده است و اگر ایروند همین گونه ادامه پیدا کند به امید خدا طی چند هفته آینده تعداد بسیار قابل توجهی از افراد جامعه را واکسینه می‌کنیم.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا واکسن کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا واکسن کرونا واکسیناسیون افراد زیر ۱۲ سال گروه سنی ۳ تا ۱۲ سال تا کنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۷۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی ابتدا با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: تعداد نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور کم است که مقرر شده تا پس از درخواست کتبی سازمان از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه و مکاتبات با رئیس جمهور پیگیری شود.

  نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور در زمینه منابع مالی نیز با کمبود‌هایی مواجه است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی نیز کم است که از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست شده تا این آزمایشگاه‌ها در کل کشور توسعه پیدا کند.   اعظمی با تاکید بر اینکه حدود ۱۰ میلیارد دز واکسن دامی وارد کشور می‌شود که مغایر اهداف دولت و برنامه هفتم توسعه است که بر اساس آن باید در این زمینه به خودکفایی ۷۰ درصدی دست پیدا کنیم، عنوان کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید واکسن‌های دامی ورود کنند.   وی با بیان اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس پذیرفت تا از واردات واکسن‌هایی که مشابه تولید داخل آن بتواند تمامی آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد جلوگیری کند، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مجوز واردات دام زنده را دریافت کرده‌اند که باید سازمان دامپزشکی محموله‌های وارداتی آنها را تحت نظر داشته باشد، زیرا ممکن است با خود برخی بیماری‌ها را وارد کشور کنند.   اعظمی با اشاره به اینکه باید غرامت دام‌های آلوده و بیماری که بر اساس نظر سازمان دامپزشکی معدوم می‌شوند پرداخت شود، ادامه داد: در جنوب استان کرمان بیش از ۱۱ هزار نفر شتر، بیش از ۲ هزار راس دام سنگین و همچنین دام سبک وجود دارد و با توجه به محرومیت منطقه، مطالبه اینجانب از رئیس سازمان دامپزشکی این بوده که بخشی از واکسن مورد نیاز این منطقه همچنان به صورت رایگان توزیع شود که مقرر شد این روند ادامه داشته باشد.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیلی بالا بودن قیمت واکسن، برخی از دامداران اقدام به واکسیناسیون نکنند و این مسئله موجب فراگیری برخی بیماری‌های دامی با خسارت بالا شود که رئیس سازمان دامپزشکی موافقت کرده در این زمینه مساعدت کند.

دیگر خبرها

  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • تکمیل مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان