Web Analytics Made Easy - Statcounter

قرار خدمت شهردار تهران با عموم مردم، در پنجشنبه‌های هر هفته در یکی از مساجد منتخب در مناطق مختلف پایتخت منعقد می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرزانه فراهانی_ طی سالهای اخیر برخی از مسئولان کشور طوری رفتار کردند که گویی زندگی آن‌ها با زندگی عموم مردم جامعه تفاوت دارد و نوع رفتار و کردار آن‌ها فاصله‌شان با مردم عادی را روز به روز بیشتر و بیشتر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از مسئولان کمتر در میان مردم حاضر شده و پشت میز نشستن و وظایف خود را در امضاء زدن پای چند کاغذ و صدور دستور برای زیردستان خود خلاصه می‌کنند اما اصل عدالت و همچنین تحقق شعار "مردم سالاری" که اغلب مدیران از آن دم می‌زنند، با چنین رفتارهایی منافات دارد و در تضاد است.

شرایط سخت زندگی عموم مردم جامعه اتمام حجتی بر بی‌نتیجه بودن پشت میز نشینی و دوری گزیدن مسئولان از آن‌ها است و تنها خدمت مضاعف می‌تواند آرامش از دست رفته این روزهای کشور را بازگرداند.

گرانی، بیکاری، عدم دسترسی آسان به نیازمندیهای معمول زندگی و دهها مشکل دیگر زندگی بیشتر مردم را دچار چالش کرده و آن‌ها به ویژه جوانان و اقشار آسیب پذیر را با تنش‌های روحی و روانی متعددی روبرو ساخته است.

بیش از ۳ ماه از شروع به کار دولت سیزدهم سپری می‌شود و اگر چه هنوز تغییر و تحول قابل توجهی در زندگی مردم ایجاد نشده است اما در میان مردم بودن و پای درد و دل آن‌ها نشستن اقدام در خور توجه و مثبتی است که حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور و سایر اعضای دولت از همان ابتدا در پیش گرفته‌اند.

علیرضا زاکانی شهردار تهران هم پنجشنبه‌های کاری خود را به همراه معاونان و شهرداران مناطق مختلف پایتخت به بازدید و انجام دیدارهای مردمی با عنوان «قرار خدمت» اختصاص داده است.

اقدامی که امید دوباره را در میان شهروندان تهرانی زنده کرده است و در جریان دیدارهای خودمانی و مردمی شهردار تهران رنگ امیدواری به چشم می‌خورد و عطر باور و اعتماد مردم را به خوبی میتوان در فضای چنین دیدارهایی استشمام کرد.

قرار خدمت شهردار تهران با عموم مردم، در پنجشنبه‌های هر هفته در یکی از مساجد منتخب در مناطق مختلف پایتخت منعقد می‌شود و حضور همه مدل ملاقات کننده‌ای را از کودکان و نوجوانان گرفته تا دانشجویان و سالمندان می‌توان مشاهده کرد.

حضور شهردار از قبل به مردم اعلام می‌شود تا در صورت تمایل بیایند و مشکلات خود در زمینه‌هایی که با امور شهرداری و مدیریت شهری مرتبط است را با وی در میان بگذارند.

اعلام رضایت مردم از حضور مسئولان در جایگاه های مختلف در میان اقشار مختلف، نخستین نتیجه اینگونه جلسات خودمانی و غیر رسمی است و به شرط آنکه به وعده و وعیدهای خود عمل کنند آنگاه برق چشمان امیدوار مردم دیدنی‌تر خواهد بود.

در بسیاری از کشورها که موضوع "مردم سالاری" مطرح است دیدارهای ساده و خودمانی مسئولان با عموم مردم هم دیده می‌شود و در کشور ما هم در دورهای مختلف حضور مسئولان در برخی از مواقع دیدار مردمی مرسوم بوده است و این روزها که مردم به دلیل شرایط سخت اقتصادی فشار مضاعفی را تحمل می‌کنند باید بیشتر از همیشه صورت بگیرد.

رنجی که این روزها بر شانه‌های سرپرست خانواده‌ها سنگینی می‌کند و گذران زندگی و تامین معیشت را بر آن‌ها سخت کرده است باید با حضور بی‌واسطه مسئولان در بین مردم پایان پیدا کند.

وجود تحریم‌ها به اندازه کافی طی سالهای اخیر زندگی مردم در ایران را تحت فشار قرار داده است و امید می‌رود مسئولان فعلی که با شعارهای مختلف از حمایت و طرفداری از مردم روی کار آمده‌اند، بیش از پیش به فکر رفع مشکلات و جبران کمبودها باشند تا با اقدامات فوری و بدون وقفه کور سوی امید مردم را از خاموشی نجات بدهند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهرداری تهران زاکانی مدیریت شهری شهردار تهران عموم مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۷۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی

تین نیوز

شهردار تهران افشاگری های جدید را درباره قرارداد این نهاد با یک شرکت ساختمانی، تولید خوراک برای ایران اینترنشنال می داند، اما با روشن شدن ابعادی تازه این قرارداد، لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی برای شفاف سازی یک امر ضروری به نظر می رسد.

قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟ ۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین

به گزارش تین  نیوز  به نقل از اسب بخار، انتشار جزییات قرارداد شهرداری تهران با یک شرکت ساختمانی چینی برای خرید خودروهای مورد نیاز در حمل و نقل عمومی، همان طور که انتظار می رفت از سوی شهردار تهران و رسانه منتسب به این نهاد با واکنش روبه رو شده است.

 

در همین رابطه اعتماد آنلاین به نقل از روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: «روزنامه شهرداری تهران از افشای قرارداد پنهانی ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی ها عصبانی شده است.»

بزرگ ترین قرارداد تاریخ بلدیه را به اسم عدالت خواهی افشا کردند. احتمال برهم خوردن قرارداد وجود دارد. طرف چینی این قرارداد، به جهت شرایط تحریم بر رازداری مصّر بوده است و البته حق هم دارد گلایه قهرآمیز کند. این روزنامه افزوده است: «اگر این قرار تجاری به هم بخورد که بیم آن می رود و موجب نگرانی شده، آن گاه چه کسی پاسخ گو است؟ به طور حتم دستگاه قضایی. سؤال کاملاً شفافی وجود دارد که آیا افشای یک قرارداد در شرایط تحریم، تخریب آشکار امنیت روانی و حقیقی مردم نیست؟ آیا مواجهه مستقیم با منافع شهر و مردم نیست؟ آیا شبهه ضدامنیتی بودن آن وجود ندارد؟»

 

خوراک برای ایران اینترنشنال

شهردار تهران در واکنش به افشای جزییات این گزارش با بیان این که دشمن امید ما را هدف قرار داده است، تصریح کرد: «یک عده خوراک برای ایران اینترنشنال درست می کنند که بد است و در راستای اهداف آن ها سخن می گویند. با مردم مستدل صحبت کنید چرا خلاف صحبت می کنید. حق ندارید چون پشت تریبون شورا نشسته اید خلاف بگوید، بنده زمانی که نماینده مجلس بودم حق نداشتم حرف نادرست از پشت تریبون بزنم.»

مردم را اسیر نمی کنم

زاکانی همچنین در بخش دیگری از سخنانش گفت: «ما از یک شرکت داخلی ۵۰۰ اتوبوس برقی خریدیم که گفتند تا پایان سال ۵۰ تا ۱۰۰ دستگاه می توانند تحویل بدهند، آیا ما می توانیم مردم را معطل کنیم تا شرکت داخلی قرارداد ما را انجام دهد؟ من بارها گفته ام که مردم را اسیر نمی کنم.»

وی اضافه کرد: «ما نوع منابع مان را طوری تجهیز کردیم که فراینده باشد و منشأ آن مشخص است. هیچ کس نمی تواند بگوید در تاریخ بلدیه شهرداری تهران توانسته است تحقق منابع به این میزان کند. ما انضباط مالی و مشارکت داریم و منشأ منابع مشخص و آشکارست و توانستیم جای ۱۰۰۰ دستگاه ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس بخریم.»

شهردار تهران همچنین در واکنش به اسناد منتشرشده در یک سایت فارسی زبان در مورد قرارداد شهرداری و چین، گفت: «چون دیدم که یکی از دوستان قلم به مزد به این موضوع پرداخت، نکاتی را باید بگویم، این بحث در سطحی نیست که من در مورد آن صحبت کند. قطعاً دستگاه قضایی به این موضوع می پردازد. آن بنده خدایی که شاید کلاه سرش گذاشته باشند، باید در دادگاه جواب بدهد. ما قطعاً شکایت می کنیم و این بازی با منافع ملی است. حرف های این فرد را خواندم که قطعاً غلط بود، یکسری حرف های سطحی مطرح کرد. قرارداد چین کاملاً شفاف است، دستگاه های امنیتی، وزارتخانه های امورخارجه، کشور و … می دانند که چه خبر است. بانک مرکزی در جریان است. الان هم اسناد به خانم سلیمانی و آقای تشکری ارائه شده است.»

وی افزود: «پس از آن که چینی ها به ایران آمدند، اعداد پیشنهادی خود را آوردند و این اعداد به تفاهم نامه مالی ۱ میلیارد و ۶۷۰ میلیون یوروی تبدیل شد و بعد تیم تخصصی به چین رفت. یک هفته در چین ماندند، از کارخانه های چین بازدید و در نهایت مشخصات دقیق را ارائه کردند. سرانجام ما برای بستن قرارداد اولیه و تنظیم تفاهنامه اولیه به چین رفتیم. چرا یک عده ناراحت هستند که ما قرار است ماشین ارزان و با کیفیت به مردم ارائه دهیم.

 

زاکانی اظهارکرد: پس از بازگشت ما از چین ارقام کاهش یافت. ما ۲۲۰ هزار یورو قرارداد بستیم و تضامین لازم آن وجود دارد. ما انتخاب ها را انجام دادیم، اما طرف حساب بانک شهر است. بانک شهر با بدنه کارشناسی خود موضوع را پیگیری می کند و ۲۵۰۰ اتوبوس، ۱۰ هزار ون و ۲۷ هزار و ۵۰۰ تاکسی را تحویل شهرداری خواهد داد. جرم ما در مدیریت شهری این است که پای مان را در کفش عده ای می کنیم که علاقه ندارند کارشان در کشور به هم بخورد.»

آیون، ۴۰ درصد گران تر!

با این حال، جزییات جدید از خرید خارجی شهرداری تهران نشان می دهد که یک مدل خودرو (آیون وی پلاس ۷۰) ۴۰ درصد گران تر خریداری شده است.

یک نکته دیگر درباره قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی برای واردات اتوبوس و تاکسی برقی این است که یک مدل خودرو که طبق قرارداد قرار است ۲۳۷۰۰ یورو (۲۵۵۰۰ دلار) خریداری شود، برای سفارش های بالای هزار دستگاه ۱۷۷۰۰ دلار می شود. یعنی شهرداری ۴۰ درصد بالای قیمت خریداری می کند؟

البته آن گونه که شهردار تهران ادعا می کند هیچ تخلفی صورت نگرفته است و اسناد و مدارک به مراجع ذی ربط و ذی صلاح داده شده است.

با این وجود برای شفافیت و برطرف شدن ابهام ها به نظر می رسد دستگاه ها و نهادهای مربوط باید به این موضوع ورود و مشخص کنند که آیا واقعاً شهرداری تهران، آیون وی پلاس را ۴۰ درصد گران تر خریده است یا این که مسئله چیز دیگری است؟ ضمن این که باید دید آیا واقعاً شرکت چینی از افشای قرارداد عصبانی است یا طرف های ایرانی به دلیل ابهام آن هیاهو به راه انداخته اند؟

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تا رسیدن مترو به حرم شاهچراغ از مسئولان مطالبه خواهم کرد
  • لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی
  • جامع دیدن مسائل از سوی فعالان رسانه و تعامل مسئولان لازمه حل مسائل کشور
  • توضیحات زاکانی به خبرنگار قدس‌آنلاین درباره همکاری شهرداری با طرح نور / هرجا و هر طور پلیس بخواهد
  • هرجا و هر طور پلیس بخواهد
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • زاکانی: برخی علاقه دارند یک عده خاصی در کشور سود کنند و عموم مردم ضرر
  • واکنش زاکانی به حواشی قرارداد واردات خودروهای برقی
  • زاکانی: عده‌ای علاقه دارند یک عده خاصی در کشور سود کنند و عموم مردم ضرر کنند