Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@23:16:22 GMT

قراردادی برای تجاری‌سازی ماسک ضد ویروس ایرانی

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۶۹۶۶۸

قراردادی برای تجاری‌سازی ماسک ضد ویروس ایرانی

با امضاء قراردادی ماسک ضدویروس توسعه یافته در یکی از استارت‌آپ‌های کشور یک گام دیگر به تجاری‌سازی و تولید انبوه نزدیک شد.

به گزارش ایسنا، این شرکت استارت‌آپی با استفاده از فناوری نانو موفق به تولید ماسک­هایی با قابلیت حذف و از بین بردن ویروس، باکتری و قارچ شد. پس از گذراندن مراحل اثبات عملکرد در آزمایشگاه‌های همکار وزارت بهداشت، فرآیند تجاری‌سازی این محصول آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت استارت‌آپی پس از تلاش مداوم یک سال و نیمه و با همکاری مرکز صنعتی سازی نانو فناوری کاربردی (ICAN)، موفق به راه اندازی خط تولید نیمه صنعتی خود در محل این مرکز شده است. محصول تولیدی این شرکت نوپا توانست توجه یکی از معتبرترین شرکت‌های تولید کننده لوازم ایمنی و کار را به خود جلب کند و در نتیجه منجر به انعقاد قرارداد همکاری تولید این محصول شد.

به نقل از ستاد نانو، این محصول در نمایشگاه A+A آلمان برای بازدید علاقه مندان به نمایش گذاشته شد. این نمایشگاه یکی از بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های ایمنی در جهان به شمار می‌آید که هر دو سال یک بار در کشور آلمان و در شهر دوسلدورف برگزار می‌شود. ماسک­های ضد ویروس در این نمایشگاه با اقبال خوبی همراه بوده است. این ماسک پس از اخذ مجوزهای تولید در بازار ارائه خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تجاري سازي ماسك کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۹۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به نقش مهم آموزش در حفظ و توسعه صنایع دستی، گفت: آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری سازی در این حوزه است. - اخبار استانها -

مریم جلالی دهکردی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قشم، اظهار داشت: صنایع دستی علاوه بر آن که می‌تواند منتقل کننده فرهنگ یک منطقه باشد، نقش مهمی نیز در اشتغال‌زایی و تولید ثروت دارد.

وی ادامه داد: لازمه اشتغال‌زایی و تولید ثروت در این حوزه آموزش در جهت بازاریابی و تجاری‌سازی است که می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح به آن دست یافت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اهمیت حفظ و احیای صنایع دستی و آشنایی بیشتر نسل جوان با فرهنگ و صنایع دستی مناطق خود، تصریح کرد: احیای این صنایع با هدف ایجاد ثروت و معرفی هر چه بیشتر آن از جمله وظایف ما است.

جلالی دهکری ایجاد خانه‌های صنایع دستی را راهکاری در جهت تحقق این موضوع عنوان کرد و گفت: امیدواریم با کمک بخش خصوصی و ظرفیت‌های مردمی بتوانیم خانه‌های صنایع دستی را ایجاد و توسعه دهیم و آنها را محلی به منظور آموزش، نمایش و عرضه محصولات صنایع دستی تبدیل کنیم.

وی تاکید کرد: نسل جوان با پیوند نسلی می‌تواند دانشی که سینه به سینه در دل اجداد و بزرگان ما وجود دارد را به عرصه دانش، محل تحصیل و آموزش و پرورش منتقل کند.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • شگفتی هیات‌های تجاری قطر و ترکیه از توانمندی صادراتی دانش بنیانها
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید