Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، در حالی که اروپا بار دیگر به مرکز جهانی شیوع ویروس کرونا تبدیل می‌شود، محدودیت‌ها برای مقابله با بروز دوباره بحران سلامتی و اشباع بیمارستان‌ها در کشورهای مختلف همزمان با آغاز فصل سرد باز می‌گردند.

آژانس کنترل بیماری‌های اروپا روز گذشته-جمعه- اعلام کرد وضعیت بیماری کووید-۱۹ در ۱۰ کشور «به‌شدت نگران‌کننده» و در ۱۰ کشور دیگر عضو اتحادیه اروپا «نگران‌کننده» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بالا رفتن دوباره شمار مبتلایان به ویروس کرونا و افزایش پذیرش بیماران کووید در بیمارستان‌ها و به‌ویژه بخش مراقبت‌های ویژه، نگرانی‌ها از فرسایش مجدد توان کادرهای درمانی را دوچندان کرده است.

به‌گفته آژانس کنترل بیماری‌های اروپا وضعیت شیوع ویروس کرونا در بلژیک، لهستان، هلند، بلغارستان، کرواسی، جمهوری چک، استونی، یونان، مجارستان و اسلونی «به‌شدت نگران‌کننده» است.

این خبر در حالی اعلام می‌شود که کشورهای عضو اتحادیه اروپا با اجرای کارزار گسترده واکسیناسیون، در آغاز فصل تابستان بسیاری از محدودیت‌های مرتبط با بیماری کووید را لغو کرده بودند. با این حال اثر مثبت واکسیناسیون در حال حاضر و با وجود ثبت آمارهای بی‌سابقه ابتلا در کشوری نظیر آلمان، در میزان پایین مرگ‌ومیر مشهود است.

اروپا در حالی با موج پنجم ویروس کرونا دست به گریبان می‌شود که موج چهارم این بیماری در بسیاری از کشورها، در اواسط تابستان امسال و همزمان با کارزار واکسیناسیون عمومی در مدت کوتاهی و بدون برجا گذاشتن قربانیان پرشمار، خاموش شد.

بازگشت محدودیت‌های کرونایی به هلند

«مارک روته» نخست وزیر موقت هلند روز جمعه در یک نشست خبری مشترک با وزیر بهداشت این کشور از بازگشت محدودیت‌های کرونایی از روز شنبه خبر داد.

آقای روته گفت با وجود آنکه ۱۵ روز پیش زدن ماسک در اماکن عمومی بار دیگر اجباری شد و دستگاه‌های دولتی تلاش خود برای رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی را از سر گرفتند، این تدابیر عملا بی‌فایده بوده و ما مجبوریم برای جلوگیری از بحرانی شدن شرایط بار دیگر محدودیت‌ها را از سر بگیریم.

به گفته رئیس دولت هلند، در سه هفته آینده، رستوران‌ها، کافه‌ها، میکده‌ها و مراکز تجاری باید ساعت ۸ شب تعطیل شوند. دیگر مراکز تجمع شهروندان و به‌ویژه مکان‌های تفریحی، فرهنگی و ورزشی هم باید ساعت ۶ عصر به کار خود خاتمه دهند. به‌علاوه، حضور افراد در محل کار، به‌جز موارد ویژه و با نظارت کارفرما،‌ مشروط به ارائه گذرنامه سلامت می‌شود. کسانی که این گذرنامه را نداشته باشند، از امکان دسترسی به کافه‌ها، رستوران‌ها و میکده‌ها محروم می‌شوند.

همزمان با کنفرانس خبری نخست وزیر موقت هلند، شماری از شهروندان خشمگین از بازگشت‌ محدودیت‌ها در شهر لاهه تجمع برگزار کردند و با ماموران پلیس درگیر شدند. هلند از اولین کشورهای اروپایی بود که سال گذشته و در جریان موج سوم ویروس کرونا صحنه تظاهرات گسترده و عمدتا خشونت‌بار شهروندان معترض بود.

 

 آلمان با پایان پاندمی فرسنگ‌ها فاصله دارد

ویروس‌شناس ارشد آلمانی می‌گوید برخی کشورها می‌توانند تا بهار پاندمی را پشت سر بگذارند اما این شامل آلمان نمی‌شود. شاخص ابتلا در آلمان برای پنجمین روز پیاپی رکوردی جدید و بی‌سابقه به جا گذاشته است.

 مدیر انستیتوی ویروس‌شناسی مجتمع پزشکی "شاریته" برلین معتقد است، برای این که موارد مرگ در میان مبتلایان به بیماری کووید۱۹ مانند بریتانیا اوج نگیرد باید هر چه سریع‌تر به روند موجود واکنش نشان داد.

هفته‌نامه اشپیگل جمعه ۱۲ نوامبر (۲۱ آبان) از قول «کریستین دروستن» نوشت: «هر کس باید بررسی کند که آیا می‌تواند ارتباط‌های خود را آگاهانه برای چند هفته محدود کند؟»

او معتقد است، آلمان به دلیل وجود تعداد زیادی شهروند واکسینه نشده و کندی روند تزریق دوز سوم واکسن کرونا هنوز تا پایان پاندمی فرسنگ‌ها فاصله دارد.

به گفته دروستن تا زمانی که گونه دلتای ویروس کرونا، که قدرت سرایت بیشتری دارد، به تاخت و تاز ادامه می‌دهد بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ممکن است به سرعت با هجوم مبتلایان جدید و کمبود امکانات روبرو شوند.

پشت سر کذاشتن پاندمی با افزایش واکسیناسیون

ویروس‌شناس ارشد آلمانی افزود، برخلاف آلمان، در کشورهایی مانند اسپانیا و پرتغال، که میزان واکسیناسیون در آنها قابل توجه است، شهروندان می‌توانند تا فصل بهار پاندمی را پشت سر گذاشته باشند. 

بر پایه ارزیابی ناظران، اسپانیا که یکی از موفق‌ترین کارزارهای واکسیناسیون در اروپا را داشته و به سرعت در حال تزریق دوز سوم واکسن به شهروندان است، ظاهرا به ایمنی جمعی رسیده است.

در حال حاضر ۸۰ درصد کل جمعیت حدود ۴۷ میلیون نفری اسپانیا به طور کامل واکسینه شده‌اند و این نسبت در میان افراد بالای ۱۲ سال به ۹۰ درصد می‌رسد.

در آلمان تا ۱۱ نوامبر حدود ۵۶ میلیون نفر به طور کامل واکسینه شده‌اند که اندکی بیش از ۶۷ درصد کل جمعیت را شامل می‌شوند.

با وجود رکوردزنی‌های مکرر آمار مبتلایان جدید و هشدارهای کارشناسان، سیاست‌گذاران موفق نشدند آلمان را برای ورود به یک پائیز کرونایی آماده کنند.

 این ناکامی با توجه به تعداد قابل توجه شهروندانی که به دلایل مختلف مایل به واکسینه شدن نیستند، می‌تواند زمینه‌ساز وضعیتی فاجعه‌بار باشد.

 رکوردشکنی‌های پی در پی کرونا در آلمان

بر پایه اعلام موسسه روبرت کخ در شبانه روز منتهی به بامداد پنج‌شنبه، ۱۱ نوامبر، ۵۰ هزار و ۱۹۶ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در آلمان شناسایی شده است.

این بالاترین میزان ثبت شده موارد ابتلای روزانه از ابتدای پاندمی کرونا تا کنون در آلمان و بیش از ۱۶ هزار مورد فراتر از پنج‌شنبه گذشته است.

در شبانه‌روز منتهی به جمعه ۴۸ هزار و ۴۶۰ مورد جدید ابتلا به کرونا در آلمان شناسایی شده و شاخص ابتلا برای نخستین بار از ابتدای پاندمی به نزدیک ۲۶۴ رسیده است.

این شاخص، موارد ابتلا در میان ۱۰۰ هزار نفر طی هفت روز را نشان می‌دهد و از روز دوشنبه به این سو پنج بار رکوردهای جدیدی بر جا گذاشته است.

توصیه‌هایی برای عبور کم‌هزینه از موج جدید

از نظر کارشناسان تنها هنگامی که ایمنی در برابر ابتلا به ویروس کرونا در میان شهروندان به گونه‌ای گسترش یافته باشد که موارد شیوع به صورت محدود و منطقه‌ای رخ دهد و نظام سلامت را به چالش نکشد، می‌توان از ورود به مرحله "اندمی" یا بومی شدن ویروس سخن گفت.

مدیر انستیتوی ویروس‌شناسی مجتمع شاریته می‌گوید، از نظر علمی برای کاستن از فشار و شدت موج جدید ابتلا، محدود کردن ارتباط‌ها بسیار ضروری است.

او می‌افزاید، راهکار مهم دیگر جبران هر چه سریع‌تر واکسینه نبودن میلیون شهروند بزرگسال است تا بتوان سریع‌تر از مرحله پاندمی عبور کرد.

به گفته کریستین دروستن در نهایت ممکن است گونه‌های جدید از ویروس شیوع پیدا کنند که اگر مایل به ورود به مرحله "اندمی" هستیم باید در مقابل آنها ایمن شویم.

این ویروس‌شناس آلمانی می‌گوید، مسئولیت‌پدیری فردی شهروندان در موج‌های قبلی پاندمی آلمان را از مخمصه نجات داد و او امیدوار است این اتفاق بار دیگر رخ دهد.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا ویروس کرونا کرونا در اروپا افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا نگران کننده ویروس کرونا محدودیت ها بار دیگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۹۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتش

معاون فراکسیون اتحادیه احزاب متحد مسیحی عملیات استقرار دائمی نیروهای آلمانی در لیتوانی که بر اساس برآوردها هزینه‌های میلیاردی دارد را عامل از بین رفتن بودجه دغاعی بالا و تحت فشار قرار گرفتن ارتش دانست. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم بر اساس گزارش های منتشر شده ارتش آلمان می خواهد تا پایان سال 2027 تقریباً 5000 سرباز را در لیتوانی مستقر کند. از نظر مالی، این پروژه یک تعهد جدی خواهد بود و احتمالاً حدود یازده میلیارد یورو برای تعدادی سرمایه گذاری در این پروژه لازم است. به نوشته هفته نامه اشپیگل این را یکی از نمایندگان وزارت دفاع فدرال آلمان در نشست کمیته دفاعی پارلمان آلمان گفته است.

بر این اساس، یک میلیارد یورو برای هزینه‌های عملیاتی سالانه، چهار میلیارد یورو برای خرید تجهیزات بزرگ مانند تانک‌ها و شش میلیارد یورو برای سرمایه‌گذاری‌های بیشتر - به عنوان مثال در ساخت زیرساخت‌ها یا خرید یونیفرم‌ها در این عملیات نظر گرفته شده است. این مبلغ شامل هزینه های کمک خارجی نمی شود، که در نظر گرفته شده است تا حدود 4800 سرباز و حدود 200 غیرنظامی را برای چندین سال خدمت در لیتوانی جذب کند.

در ابتدای ماه آوریل سال جاری میلادی یک تیم پیشرو از این یگان عملیاتی به لیتوانی سفر کرد. این گروه رزمی باید تا پایان سال 2027 به طور کامل عملیاتی شود.

در پاسخ به جنگ روسیه علیه اوکراین، دولت فدرال آلمان وعده داد که یک گروه جنگی را که آماده نبرد و قادر به عمل مستقل بود، به لیتوانی منتقل کند. بر اساس جدول زمانی، این تیپ باید تا سال 2027 به بهره برداری برسد. حدود 4800 سرباز و حدود 200 عضو غیرنظامی ارتش که می توانند خانواده های خود را با خود بیاورند برای این کار برنامه ریزی شده است.

پیستوریوس در ماه دسامبر یک سند سیاسی مربوطه برای این استقرار را در ویلنیوس امضا کرد و از یک "لحظه تاریخی" صحبت کرد. محل اصلی استقرار این تیپ، منطقه آموزشی نظامی رودنینکای نه چندان دور از مرز بلاروس خواهد بود. بر اساس اطلاعات لیتوانیایی، حدود 80 درصد از سربازان در آنجا مستقر می شوند و مابقی در روکلای در مرکز این کشور مستقر خواهند شد.

به نوشته نشریه دی سایت آلمان با توجه به هزینه های میلیاردی وعده داده شده توسط وزارت دفاع آلمان برای تیپ بوندسوهر در لیتوانی، یوهان وادفول، معاون فراکسیون اتحادیه هشدار داده است که ارتش در سایه این هزینه ها غرق خواهد شد و بودجه دفاعی از بین خواهد رفت. این سیاستمدار حزب دموکرات مسیحی به روزنامه های شبکه تحریریه آلمان (RND) گفت: این خطر وجود دارد که این تیپ بر ارتش غلبه کند و برنامه ریزی مالی وزارت دفاع را از بین ببرد.

وادفول ادامه داد: با توجه به مقدار قابل توجهی پولی که صرف این کار شده است، این یک معما است که دولت فدرال چگونه برنامه ریزی می کند تا یک بودجه پایدار تهیه کند. وی تاکید کرد: وزیر دفاع آلمان بدون بررسی تصمیمات لازم، اعزام خود را اعلام کرد. اکنون او وظیفه جمع آوری این مبلغ هنگفت را دارد.

استقرار دائمی یک تیپ رزمی در لیتوانی اقدامی بی سابقه در تاریخ بوندسوهر است. هرگز قبلاً این همه سرباز به طور دائم در خارج از کشور مستقر نشده بودند. هدف این تیپ تقویت جناح شرقی ناتو با توجه به تهدید روسیه است.

عملیات دائمی در لیتوانی پروژه‌ای هزینه‌بر برای ارتش آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمله خشن بوندسلیگا به کفش طلای اروپا
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • پرفسور کروس آلمان را قهرمان اروپا می‌کند
  • معامله گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند
  • هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتش
  • معامله‌گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند
  • عملیات دائمی در لیتوانی پروژه‌ای هزینه‌بر برای ارتش آلمان
  • اوضاع نگران کننده بیمارستان کمال عدوان غزه
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • تحولات اوکراین| کاخ سفید: روند اوضاع به نفع کی‌یف نیست