Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، لیلا رحیمی معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر بیان کرد: خانه حصیر آبپخش امسال به همت بخش خصوصی به مساحت ۴۰۰ مترمربع و سرمایه‌گذاری بیش از ۱۰ میلیارد ریال راه‌اندازی شد و اکنون   ۹۷۶ صنعتگر و تولید کننده فعال، با این مرکز همکاری مستمر دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: این مرکز با هدف آموزش، تولید و عرضه محصولات شروع به کار کرد و در کنار عرضه تولیدات خود در کشور، توانسته است بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ محصول از قبیل سفره حصیری، کپو دردار، کاسه حصیری و تویزه را به کشور‌های عراق و امارات صادر کند.

 معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر با اشاره به آموزش صنایع‌دستی به ۵۵ نفر در این مرکز  افزود: تاکنون، ۶۴ پروانه تولید انفرادی و ۵۲ کارت شناسایی برای صنعتگران این کارگاه صادر شده است.

رحیمی فعالیت‌های ترویجی در زمینه تولید صنایع‌دستی بومی را از دیگر فعالیت‌های این مرکز دانست و عنوان کرد: یکی از کار‌های خانه حصیر معرفی و راه اندازی درگاه فروش تولیدات است که ظرفیتی مناسب برای عرضه و فروش محصول در شرایط کرونایی بود.

او گفت: وجود ۳ محصول با نشان ملی و تدوین یک پرونده نیز برای دریافت نشان مهر اصالت، زمینه ساز تولیدات باکیفیت و خلاقانه در این کارگاه به شمار می‌رود.

 معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر اشتغال زنان سرپرست خانوار را از مهم‌ترین اهداف راه اندازی چنین مراکزی دانست و بیان کرد: تاکنون ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال تسهیلات کم بهره به ۱۰ نفر از متقاضیان مرتبط با خانه حصیر آبپخش پرداخت شده که در زمینه رونق اشتغال خانگی کمک کننده بوده است.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنایع دستی حصیربافی خانه حصیر دشتستان صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۹۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به نقش مهم آموزش در حفظ و توسعه صنایع دستی، گفت: آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری سازی در این حوزه است. - اخبار استانها -

مریم جلالی دهکردی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قشم، اظهار داشت: صنایع دستی علاوه بر آن که می‌تواند منتقل کننده فرهنگ یک منطقه باشد، نقش مهمی نیز در اشتغال‌زایی و تولید ثروت دارد.

وی ادامه داد: لازمه اشتغال‌زایی و تولید ثروت در این حوزه آموزش در جهت بازاریابی و تجاری‌سازی است که می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح به آن دست یافت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اهمیت حفظ و احیای صنایع دستی و آشنایی بیشتر نسل جوان با فرهنگ و صنایع دستی مناطق خود، تصریح کرد: احیای این صنایع با هدف ایجاد ثروت و معرفی هر چه بیشتر آن از جمله وظایف ما است.

جلالی دهکری ایجاد خانه‌های صنایع دستی را راهکاری در جهت تحقق این موضوع عنوان کرد و گفت: امیدواریم با کمک بخش خصوصی و ظرفیت‌های مردمی بتوانیم خانه‌های صنایع دستی را ایجاد و توسعه دهیم و آنها را محلی به منظور آموزش، نمایش و عرضه محصولات صنایع دستی تبدیل کنیم.

وی تاکید کرد: نسل جوان با پیوند نسلی می‌تواند دانشی که سینه به سینه در دل اجداد و بزرگان ما وجود دارد را به عرصه دانش، محل تحصیل و آموزش و پرورش منتقل کند.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • نمایشگاهی از صنایع‌دستی و هنر‌های وابسته در زابل
  • افتتاح نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های وابسته در زابل
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر