Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه کوبا در جمع دیپلمات‌هایی در هاوانا اعلام کرد، دولت کوبا اهدای یک میلیون دوز واکسن کووید ۱۹ از سوی آمریکا را رد کرد چرا که این پیشنهاد خیلی دیر مطرح شد و الزامات بسیار زیادی ضمیمه آن شده بود.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه میامی هرالد، برونو رودریگز، وزیر امور خارجه کوبا گفت: وزارت امور خارجه آمریکا جمعه گذشته با سفارت کوبا در واشنگتن تماس گرفت تا این پیشنهاد "دقیقه نودی" و "فرصت‌طلبانه" را مطرح کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی روز چهارشنبه در یک نشست غیرمعمول این اظهارات را مطرح کرد و از برنامه‌های آمریکا برای بی‌ثبات کردن دولت کمونیست کوبا و فقدان کمک‌های بشردوستانه در دوران پاندمی کرونا نیز گله و شکایت کرد.

برونو رودریگز گفت: آنها اهدای واکسن کرونا را به کشوری که مردم آن در حال حاضر واکسینه شده‌اند و حتی برنامه دوز یادآور نیز در حال پیشرفت است، پیشنهاد می‌دهند اما الزامات سختگیرانه و مداخله‌جویانه‌ای از جمله لزوم انجام مطالعات بالینی در کوبا با این واکسن‌ها را نیز ضمیمه آن می‌کنند.

وی افزود: مقامات کوبا محترمانه پاسخ پیشنهاد آنها را دادند و توضیح دادند که چرا این واکسن‌های اهدایی کمکی به بهبود وضعیت سلامتی کوبایی‌ها نمی‌کند.

برونو رودریگز اشاره نکرد که دولت آمریکا قصد اهدای کدام نوع واکسن کرونا را به کوبا داشت.

وی افزود مقامات آمریکایی به مکانیسم‌های بین‌المللی اشاره کردند که تاکنون ناکارآمد و تبعیض‌آمیز بوده‌اند؛ اظهاراتی که ظاهرا به برنامه کوواکس به مدیریت سازمان بهداشت جهانی با هدف تامین واکسن‌های اهدایی یا پیشنهادی به قیمت پایین‌تر برای کشورهای در حال توسعه اشاره دارد.

کوبا تنها کشور در این منطقه است که انتخاب کرده در این برنامه شرکت نکند. در عوض تصمیم گرفت تا واکسن‌های خود را تولید کند. دولت کوبا در حال حاضر مشغول رایزنی با سازمان بهداشت جهانی برای اخذ مجوز اضطراری است تا بتواند واکسن‌های خود را از طریق این سازمان به فروش برساند.

براساس داده‌های رسمی، ۷۰ درصد از جمعیت کوبا که واکسینه شده‌اند، در حال حاضر کاملا ایمن شده‌اند. این آمار شامل کودکان دو ساله نیز می‌شود.

اما گرچه کوبا همچنان مشغول تولید و آزمایش محصولات خود است، گونه دلتای ویروس کرونا در تابستان منجر به موج مرگباری شد که سیستم بهداشت این کشور را به آستانه فروپاشی رساند. برخی از بیماران بدون درمان و در بحبوحه کمبود گسترده دارو و اکسیژن جان باختند.

تحریم‌های آمریکا اجازه فروش دارو به کوبا را می‌دهند اما برونو رودریگز گله کرد که مقامات آمریکایی مجوزهای ویژه را برای صادرات کپسول اکسیژن به کوبا در دوران این بحران صادر نکردند.

برخی سازمان‌ها از دولت‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق و جو بایدن، رئیس جمهور کنونی آمریکا خواستند تا در دوران پاندمی کرونا برخی تحریم‌ها علیه کوبا را لغو کنند. دولت بایدن هم مدعی شد که در حال تسریع روند صدور مجوزها برای تامین کمک‌های بشردوستانه به کوباست.

زمان این پیشنهاد آمریکا برای اهدای واکسن کرونا به کوبا مصادف است با تصویب قوانین جدید مسافرتی توسط مرکز جلوگیری و کنترل بیماری آمریکا که مسافران خارجی را که واکسینه نشده‌اند، ممنوع الورود می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كوبا واکسن کرونا آمريكا برونو رودریگز واکسن کرونا واکسن ها شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۰۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کد خبر 6095221

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • جاسوس آمریکایی به 22 سال حبس محکوم شد
  • محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال