Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-04-28@18:10:50 GMT

چالش های سخت بدنسازی؛ در پیچ و خم حاشیه‌ها

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۷۰۶۰۸

چالش های سخت بدنسازی؛ در پیچ و خم حاشیه‌ها

به گزارش ایرنا، روز یکشنبه ۹ آبان ماه بود که مهدی نصیرزاده رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام در حاشیه مراسم بدرقه تیم ملی این فدراسیون به مسابقات جهانی و آسیایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، به برخی ابهامات و مسایل روز این فدراسیون پاسخ داد.

در این مراسم نصیرزاده در پاسخ به این سئوال که آیا تیم ملی با ترکیب کامل اعزام خواهد شد و هر دو سفر قطعی است، تاکید کرد: تمامی تمهیدات لازم در نظر گرفته شده و بلیت، اسکان و مواردی از این دست تهیه و تدارک دیده شده و تیم های ملی به اسپانیا و لبنان اعزام خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام با اشاره به این موضوع که شایعاتی در خصوص عدم اعزام ملی پوشان مطرح است، گفت: واقعیت این بود که شرایط لبنان به دلایل مشکلات داخلی کمی ناپایدار بود و گمانه‌زنی‌هایی از سوی برخی‌ها می‌شد که شاید تیم نرود اما این نظر ما و فدراسیون نبود و با تمام توان به دنبال اعزام هستیم و بلیت بچه‌ها را هم تهیه کردیم تا این اعزام صورت گیرد.

بعد از این مصاحبه نصیرزاده با ایرنا بود که تیم ملی راهی رقابت‌های جهانی اسپانیا شد که طبق برآورد اولیه، ترکیب کامل تیم ملی موفق به کسب عنوان نخست رقابت‌های جهانی هم شد و ۱۰ مدال طلا، ۷ نقره و ۵ برنز توسط ملی پوشان پرورش اندام کشورمان به دست آمد تا ایران بر قله بدنسازی و پرورش اندام جهان تکیه بزند.

اما طعم شیرین این خبر خیلی زود از بین رفت چرا که اسپانیا خبر رسید بین دو قهرمان این فدراسیون درگیری رخ داده که بدون شک تبعات خاص خود را به همراه دارد اما خبر بدتر این بود که مشخص شد تیم با ترکیب کامل به کشور بازنگشته است.

ماجرای درگیری قهرمانان بدنسازی در بازگشت به ایران چه بود؟

 متاسفانه مانند همیشه در چنین اتفاق‌هایی به جای اطلاع رسانی درست و سریع، فدراسیون‌ها اقدام به پنهان کاری یا نشان دادن ماجرا به شکل دیگر هستند که همین مساله باعث می‌شود شایعات بسیاری مطرح و در نهایت به اصطلاح یک کلاغ، چهل کلاغ شود.

اما برآورد نهایی ماجرا چنین است که بعد از قهرمانی ایران در رقابت‌های بدنسازی و پرورش اندام اسپانیا، دو ملی‌پوش کشورمان در هنگام عزیمت تیم به فرودگاه اسپانیا برای بازگشت به ایران در اتوبوس با یکدیگر درگیر می شوند. این درگیری در حضور دیگر اعضای تیم و مهدی نصیرزاده رئیس فدراسیون صورت می‌گیرد که طی آن یکی از ورزشکاران از ناحیه سر دچار آسیب دیدگی و خونریزی می شود. به هر شکل ممکن درگیری خاتمه داده می شود و ورزشکاران بدون ۲ قهرمانی که در اسپانیا مانده اند به تهران باز می گردند و به محض ورود به تهران، توسط ماشین شخصی رییس فدراسیون و به اتفاق پزشک تیم ملی راهی بیمارستان می شوند تا در خصوص ورزشکار مضروب اقدامات پزشکی لازم صورت بگیرد.

چرایی غیبت دو ورزشکار تیم ملی در اسپانیا

بدون شک یکی از اقداماتی که فدراسیون های ورزشی در هنگام اعزام باید به آن توجه داشته باشند این است که تمهیدات لازم را برای خروج و بازیگشت قهرمانان در نظر بگیرند تا هیچ مشکلی از این بابت گریبان جامعه ورزش را نگیرد.

اما سئوال اینجاست آیا فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام تمهیدات لازم را برای بازگشت قهرمانان به کشور تدارک دیده و امروز پاسخ محکمی برای چرایی این ماجرا دارد؟ بدون شک این فدراسیون روزهای سختی را پشت سر می گذارد و نخستین ترکش آن به خود این فدراسیون و ورزشکاران آن اصابت کرد تا قهرمانان این فدراسیون نتوانند در رقابت های آسیایی لبنان حضور یابند.

در ساعات گذشته تصاویر مختلفی از اعتراض و گلایه ورزشکاران این فدراسیون منتشر شده که در برخی از آنها با الفاظی تند رئیس فدراسیون را به کناره‌گیری از مسند ریاست رهنمود می‌سازند. از صدای بلند اعتراض قهرمانان گرفته تا اشک‌هایی که در صفحات مجازی ملی پوشان پرورش اندام منتشر شده است. باید دید مسئولان این فدراسیون در واکنش به چنین بحرانی چه رویکردی را در دستور کار قرار خواهند داد.

یک بوم و دو هوا، از رئیسی تا مرئوس

یکی از ایرادهایی که به مهدی نصیرزاده گرفته می شد این است که وی به عنوان رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام نباید در فضایی دیگر خودش را مشغول کند تا با آرامش کامل بتواند فدراسیون تحت امرش را مدیریت کند. در همین ایامی که او بر صندلی ریاست فدراسیون تکیه زده است به عنوان رئیس سازمان لیگ کشتی نیز مشغول به فعالیت است و حضور وی در دو فدراسیونی که هیچ همخوانی هم با هم ندارد موجب شده تا او تمام تمرکز خود را نتواند بر روی یک موضوع معطوف کند.

همین فعالیت در دو فدراسیون برای کشتی هم تبعاتی داشته است چرا که همزمان با مسابقات جهانی اسپانیا، لیگ کشتی نیز برگزار شد که نصیرزاده به دلیل حضور در اسپانیا و کنار ملی پوشان بدنسازی، غایب این رقابت ها بود و دبیر سازمان لیگ کشتی کارهای او را پیگیری کرد. 

همه چیز در نروژ خوب است؟

مسابقات جهانی پاورلیفتینگ با لوازم از ۱۹ آبان ماه  در نروژ آغاز شده و ورزشکاران کشورمان در این رویداد حضور دارند، امیدواریم این مسایل در حد شایعات باشد اما خبر می رسد که آنجا نیز اتفاقاتی در حال رقم خوردن است که اگر واقعیت داشته باشد باید در انتظار پرونده جدیدی باشیم. هر چند امیدواریم به خاطر سایر قهرمانان و ورزشکاران این فدراسیون و البته سایر فدراسیون های دیگر این مساله ختم به خیر شود و همه چیز به اصطلاح گل و بلبل باشد.

لغو اعزام به لبنان، تبعات اشتباه دو ورزشکار برای یک فدراسیون  

هر چند فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام با درج خبر عدم اعزام قهرمانان این فدراسیون به مسابقات آسیایی آنهم به دلیل مسایل امنیتی خبر داد اما مصاحبه رئیس این فدراسیون در ۹ آبان ماه و تاکید وی بر اعزام بدون مشکل حکایت از آن دارد که برای جلوگیری از بروز آنچه در اسپانیا و شاید در نروژ رقم خورده است، این مسابقات برای ورزشکاران کشورمان منتفی است و حالا باید دید این اتفاقات و حاشیه های چه تبعاتی برای فرد اول این فدراسیون و البته سایر فدراسیون های دیگر دارد چرا که بدون شک رفتارهای اینچنینی و بدون فکر یک یا چند نفر می تواند برای سایرین نیز مشکلاتی را ایجاد کند و شاید در تصمیم گیری های آتی دخیل باشد. 

کمیته انضباطی فدراسیون منتظر مدارک و شواهد 

محمد دیوسالار سرپرست کمیته انضباطی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام با اشاره به این که ممکن است در هر رشته‌ای اتفاقاتی از این دست روی دهد اعلام کرده منتظر تکمیل شواهد و مدارک اتفاقات اسپانیاست تا نسبت به تشکیل جلسه کمیته انضباطی اقدام و در با متخلفان برخورد لازم صورت گیرد. 

به نظر می رسد با توجه به دامنه گسترده این اتفاقات، نباید زمان را از دست داد و اگر هر چه زودتر فدراسیون بتواند با جدیت به موضوع ورود کند شاید بتواند بحران به وجود آمده را مدیریت کند و اجازه ندهد آنهایی که هدفمند در مسیر خلاف آب شنا می کنند، به اهداف خود دست یابند. 

انتصاب های که حرف و حدیث دارد 

مهدی نصیرزاده انتخاب هایی داشته که در برخی از محافل با حرف و حدیث هایی همراه بود است. انتصاب‌های عجیب این فدراسیون همه و همه نشان می‌دهد شاید مسایلی غیر از ضوابط و قوانین در انتخاب های او دخیل بوده است و جا دارد در این خصوص نیز بررسی های لازم صورت گیرد تا همه چیز طبق قانون و طبق اساسنامه جدید فدراسیون های ورزشی باشد. 

واکنش دبیرکل کمیته ملی المپیک به اتفاقات اخیر فدراسیون 

روز گذشته بود که خبرنگار ایرنا در حاشیه انتخابات دومین کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک در گفت‌وگو با کیکاوس سعیدی دبیرکل این کمیته از اقدامات صورت گرفته در خصوص حاشیه های اخیر این فدراسیون سئوال کرد که وی در پاسخ به این موضوع گفت: در حال بررسی هستیم و نمی توان الان اظهار نظر کرد، برای آنکه تصمیم درستی گرفته شود باید همه ابعاد ماجرا شفاف باشد تا بتوان در خصوص آن اظهار نظر کرد اما حتما همه مسئولان ورزش باید در قبال عملکرد و نتایجی که کسب می کنند، پاسخگو باشند و این شامل فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام هم می شود. 

این همه حاشیه و یک میزبانی جهانی

همه این اتفاقات را کنار بگذاریم باید به یک موضوع دیگر هم اذعان داشت، در همین اسپانیا که آن همه حرف و حدیث داشت یک اتفاق خوب هم افتاد و آن این بود که در جلسه هیات اجرایی فدراسیون بین المللی بدنسازی و پرورش اندام با میزبانی ایران در رقابت های بدنسازی و پرورش اندام قهرمانی جهان ۲۰۲۳ موافقت شد. در این جلسه که با حضور رافائل سانتونخا رییس IFBB و دیگر مسئولان فدراسیون جهانی و فدراسیون های قاره ای برگزار شد، رییس فدراسیون بدنسازی کشورمان به عنوان عضو جدید هیات اجرایی معرفی شد.

حال باید دید وقتی این همه قهرمان در کنار هم جمع می شوند، آیا تدابیر لازم برای برگزاری شایسته این مسابقات در نظر گرفته خواهد شد و از فرصتی که به دست آورده ایم، به خوبی بهره می بریم؟

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام فدراسیون های ورزشی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام فدراسیون های ورزشی وزارت ورزش و جوانان فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام رئیس فدراسیون مهدی نصیرزاده فدراسیون ها ملی پوشان رقابت ها بدون شک تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۰۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن

به گزارش «تابناک»، در ۲ روز اخیر جامعه هنری و علاقمندان به سینما برایشان این پرسش مطرح شده است که بیماری ترانه علیدوستی چیست و او در چه مرحله‌ای از درمان قرار دارد؟

بثورات دارویی همراه با ائوزینوفیلی و علائم سیستمیک یا سندرم DRESS یک واکنش حساسیت شدید به برخی از انواع دارو‌ها به شمار می‌رود. علائم این بیماری شامل تورم پوستی، تب، ناهنجاری‌های خونی و درگیری اندام‌های مختلف است.

متخصصین این آلرژی نادر دارویی را به طور بالقوه تهدید کننده زندگی می‌دانند که به دنبال واکنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن به برخی دارو‌ها رخ می‌دهد. علائم ممکن است هفته‌ها پس از شروع داروی مشکل زا توسط فرد تظاهر یابند. درمان اغلب شامل قطع دارو‌های مشکوک و استفاده از دارو‌های تعدیل کننده سیستم ایمنی به منظور کاهش علائم است.

سندرم دِرِس

سندرم DRESS که تحت عنوان سندرم ازدیاد حساسیت القا شده به وسیله دارو (DIHS) یا سندرم حساسیت به دارو نیز شناخته می‌شود، یک واکنش شدید به تعدادی از دارو‌های تجویزی است. متخصصین سندرم DRESS را در قالب یک واکنش ازدیاد حساسیت نوع ۴ طبقه بندی می‌کنند. این واکنش دارویی جدی، پوست و سایر اندام‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد و میزان مرگ و میر آن تا ۱۰ ٪ گزارش شده است.

بر اساس گزارش هیئت آمریکایی استئوپاتیک پوست، بروز کلی سندرم DRESS غیرمعمول است و ریسک ابتلا از ۱ در هر ۱۰۰۰ تا ۱ در هر ۱۰۰۰۰ نفر پس از قرار گرفتن در معرض دارو‌های محرک متغیر است. این بیماری معمولا ظرف ۲ تا ۶ هفته پس از اولین مواجهه فرد با دارو رخ می‌دهد و باعث ایجاد ویژگی‌های مشخص و در عین حال متغیری می‌شود که بر پوست و اندام‌های متعدد تاثیر می‌گذارند.

علل

سندرم DRESS به دلیل واکنش بیش از حد سیستم ایمنی رخ می‌دهد که شامل فعال شدن سلول‌های T سیستم ایمنی و آزاد شدن سیتوکین‌ها است. با استناد به مقاله‌ای که از طریق وب سایت کتابخانه ملی پزشکی آمریکا قابل دسترسی است، دارو‌های رایج مرتبط با این سندرم عبارت اند از:

- دارو‌های ضد تشنج

- دارو‌های ضد ویروس

- آنتی بیوتیک‌ها

- آلوپورینول

- مگزیلتین

- تثبیت کننده‌های خلق و خو و دارو‌های ضد افسردگی

- عوامل بیولوژیک

شواهد همچنین حاکی از آن است که عوامل دیگری نیز در این امر نقش دارند:

- استعداد ژنتیکی برای ابتلا به سندرم DRESS

- ناتوانی کبد در متابولیسم برخی دارو‌ها

فعال شدن مجدد برخی ویروس‌ها مانند ویروس اپشتین-بار (EBV) یا هرپس ویروس انسانی ۶ (HHV۶)

علائم

برخی از افراد ممکن است به سندرم DRESS به عنوان یک واکنش چند سیستمی نگاه کنند. این موضوع بدین واقعیت اشاره دارد که بیماری مذکور می‌تواند علائم مختلفی به همراه داشته باشد. هرچند بیماران ممکن است علائم متفاوتی را تجربه کنند، نام DRESS از مشخصه تعداد ائوزینوفیل‌های بالا، معروف به ائوزینوفیلی، و علائمی که معمولا در بدن ظاهر می‌شوند، گرفته شده است.

علائم معمول سندرم DRESS عبارت اند از:

- تب

- بثورات پوستی یا جوش

- ائوزینوفیلی

- لنفوسیتوز آتیپیک

- تورم غدد لنفاوی

- التهاب اندام‌های داخلی

تشخیص

سندرم DRESS می‌تواند با علائم مختلف تظاهر یابد که آن را مشابه بیماری‌های دیگر از جمله سلولیت، هپاتیت ویروسی و لوپوس اریتماتوز سیستمیک می‌سازد. به همین دلیل این بیماری با احتمال بالا برای تشخیص اشتباه رو به رو است.

به منظور تشخیص سندرم DRESS، فرد باید معیار‌های زیر را داشته باشد:

- سابقه بستری شدن در بیمارستان

- راش حاد

- واکنشی که احتمالا مرتبط با دارو است

علاوه بر این، سه مورد از چهار فاکتور زیر نیز باید وجود داشته باشند:

- تب بالاتر از ۳۸ درجه سانتیگراد

- بزرگ شدن غدد لنفاوی حداقل در دو محل

- درگیری حداقل یک اندام داخلی

- ناهنجاری در شمارش سلول‌های خونی

در این میان محققان ژاپنی نیز مجموعه‌ای از معیار‌ها را پیشنهاد کرده اند که مشابه هستند، اما شامل فاکتور خاص فعال سازی مجدد HHV۶ هم می‌شود.

درمانتشخیص زودهنگام و قطع فوری دارو از مهمترین عوامل در درمان این بیماری به شمار می‌روند. این رویکرد ممکن است برای رفع علائم و هرگونه ناهنجاری خونی و همچنین جلوگیری از پیشرفت بیماری کافی باشد.

پس از این مرحله، درمان عمدتا حمایتی است و شامل مدیریت و تسکین علائم می‌شود. گزینه‌های مطرح می‌توانند متشکل از جایگزینی مایعات، تنظیم دما، تغذیه مناسب، مراقبت از زخم و کنترل عفونت باشند. سایر اقدامات حمایتی هم به اندام‌های آسیب دیده بستگی دارند.

کورتیکواستروئید‌های سیستمیک پرکاربردترین درمان برای این بیماری هستند. با این حال، هنوز هیچ اتفاق نظری در مورد دوز ایده آل، زمان و مسیر تجویز وجود ندارد. یک مطالعه در سال ۲۰۱۴ که از طریق سری مجلات انتشارات جان وایلی و پسران قابل دسترسی است، نشان داد که کورتیکواستروئید‌های سیستمیک می‌توانند به طور موثر در مراحل اولیه بیماری اقدام به مدیریت آن کنند.

علاوه بر این در مطالعه‌ای دیگر از ناشر بریتانیایی بایومد مرکزی در سال ۲۰۱۸ مشخص شد که ترکیبی از پالس تراپی کورتیکواستروئیدی و کورتیکواستروئید‌های خوراکی، یک درمان موثر برای بیماری محسوب می‌شود.

سایر درمان‌های موثر عبارت اند از:

- سرکوب کننده‌های سیستم ایمنی مانند سیکلوسپورین

- کورتیکواستروئید‌های موضعی برای تسکین بثورات پوستی

- ایمونوگلوبولین داخل وریدی

- پلاسمافرزیس

عوارض

حتی پس از بهبودی، برخی از افراد ممکن است از پیامد‌های طولانی مدت سندرم DRESS رنج ببرند، از جمله آسیب دائمی به اندام‌ها و ایجاد اختلالات خودایمنی.

یک نظرسنجی در سال ۲۰۱۵ نشان داد که اکثر افرادی که از سندرم DRESS بهبود یافته اند به بیماری‌های جدیدی مبتلا شده اند. بر اساس پژوهشی دیگر در سال ۲۰۱۷، بیماری‌های تیروئید مانند بیماری هاشیموتو، بیماری گریو، و تیروئیدیت بدون درد از جمله شایع‌ترین عوارض طولانی مدت سندرم DRESS هستند.

آسیب اندام ناشی از سندرم DRESS نیز با عوارض طولانی مدت همراه است. افرادی که آسیب شدید کبدی دارند، ممکن است به پیوند کبد نیاز داشته باشند. علاوه بر این افرادی که بیماری کلیوی زمینه‌ای دارند نیز ممکن است به همودیالیز طولانی مدت نیاز داشته باشند.

بیماری‌های عفونی یکی دیگر از عوارض شایع مرتبط با سندرم DRESS هستند. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۳ نشان داد افرادی که تحت درمان با کورتیکواستروئید قرار گرفته اند، ممکن است در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های عفونی مانند هرپس و ذات الریه باشند.

تمامی این مطالعات از طریق کتابخانه ملی پزشکی آمریکا در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته اند.

منبع : همشهری

دیگر خبرها

  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • انتقال میزبانی مچ‌اندازی آسیا از کیش به تاشکند!
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • احضار ۶ نفر به کمیته انضباطی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
  • حالت تهوع بعد از ورزش چه دلایلی دارد ؟
  • قتل مادر با ضربه‌های هولناک وزنه بدنسازی
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • برای اولین بار یک زن همزمان پمپ قلب و پیوند کلیه خوک دریافت کرد
  • اولین فردی که همزمان پمپ قلب و کلیه خوک دریافت کرد
  • داورزن هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد