Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@04:09:48 GMT

مبارزه با کرونا به کمک شیر مادر

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۷۰۸۵۷

مبارزه با کرونا به کمک شیر مادر

محققان دانشگاه راچستر(University of Rochester) آمریکا در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند در شیر مادران واکسینه شده پادتن یا آنتی بادی‌های کووید یافت شده است.

به گزارش مشرق به نقل از تی ای، نتایج مطالعه اخیر محققان دانشکده پزشکی دانشگاه راچستر و دانشگاه نیویورک شواهدی از وجود آنتی بادی‌های کووید در شیر مادران واکسینه شده ارائه  می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته محققان در شیر مادرانی که دارای دو نوع مصونیت در برابر کووید هستند، آنتی بادی‌های فعال کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ تولید می‌شود. منظور محققان از دو نوع مصنویت گروهی از مادرانی است که به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده و سپس بهبودی حاصل کرده‌اند و گروهی دیگر نیز مادرانی هستند که واکسن مبتنی بر آر ان ای پیام رسان دریافت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید

پیشگیری از زوال شناختی با شیردهی به نوزاد

در این مطالعه محققان به بررسی نمونه شیر ۴۷ مادر که در دوران شیردهی بودند و به بیماری کووید-۱۹ مبتلا بودند و ۳۰ مادر که واکسن مبتنی بر آر ان ای پیام رسان دریافت کرده بودند، پراختند. پس از بررسی‌ها محققان دریافتند مادرانی که دارای ایمنی اکتسابی پس از ابتلا به بیماری بودند سطوح بالایی از آنتی بادی‌های ایمونوگلوبولین ای علیه ویروس در شیر آنها تولید شده و شیر مادرانی که واکسینه شده بودند نیز حاوی آنتی بادی‌های قوی ایمونوگلوبین جی بود.

زمانی که دانشمندان نمونه‌های شیر را با ویروس زنده کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲  ترکیب کردند، هر دو نوع آنتی بادی، کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ را خنثی کردند. این اولین بار است که چنین شواهدی درباره عملکرد آنتی بادی‌های ایمونوگلوبین ای و ایمونوگلوبین جی ارائه می‌شود.

دکتر "بریجت یانگ"(Bridget Young) یکی از نویسندگان این مطالعه گفت: اندازه‌گیری غلظت آنتی بادی یک نکته است، اما اینکه بگوییم آنتی بادی‌ها عملکردی مفید دارند و می‌توانند کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ را خنثی کنند یا خیر نکته دیگری است. یکی از یافته‌های هیجان‌انگیز حاصل از این مطالعه این است که شیر مادر در هر دو گروه مذکور حاوی این آنتی‌بادی‌های فعال است که می‌توانند ویروس را خنثی کنند.

دانشمندان خاطرنشان کردند: در حالی که آنتی بادی علیه ویروس در این موارد در بدن مادران تولید شده اما هنوز مشخص نیست که آیا این آنتی بادی‌های موجود در شیر مادر می‌توانند از کودکان نیز در برابر این بیماری محافظت کند یا خیر. "جارونین سپو"(Jarvinen-Seppo) از محققان این مطالعه در انتها گفت: این مطالعه به این معنی نیست که کودکان در برابر بیماری محافظت می‌شوند و ممکن است آنتی بادی‌های شیر مادر نتوانند جایگزین واکسیناسیون برای نوزادان و کودکان شوند.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان ویروس کرونا شیر مادر نوزاد مبارزه با کرونا سلامت کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ آنتی بادی شیر مادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۰۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

این نوع سردرد‌ها که به "سردرد‌های خوشه‌ای" معروف هستند، بسیار دردناک بوده و می‌توانند از ۱۵ دقیقه تا سه ساعت در هر بار طول بکشند. این مطالعه جدید نشان داد افرادی که به این نوع سردرد مبتلا هستند ممکن است بیش از سه برابر بیشتر در معرض سایر بیماری‌های پزشکی مانند بیماری قلبی یا اختلالات روانی قرار داشته باشند.

«کارولین ران»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، می‌گوید: «در سرتاسر جهان، سردرد تأثیر بسیار منفی بر کیفیت زندگی افراد، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر اجتماعی دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای با افزایش خطر ابتلاء به سایر بیماری‌ها مواجه هستند.»

این مطالعه شامل بیش از ۳۲۰۰ سوئدی ۱۶ تا ۶۴ ساله بود که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند. بیشتر آن‌ها مرد بودند، زیرا مردان بیشتر در معرض سردرد‌های خوشه‌ای هستند. محققان آن گروه را با ۱۶۲۰۰ نفر بدون سردرد مقایسه کردند که از نظر سن، جنسیت و عوامل دیگر مشابه بودند.

محققان سوابق کاری افراد را بررسی کردند تا مشخص کنند که افراد چند روز در سال به دلیل بیماری و ناتوانی از کار غیبت می‌کنند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای به طور متوسط ۶۳ روز به دلیل بیماری و ناتوانی غیبت از محل کار داشتند درحالیکه افراد بدون سردرد خوشه‌ای ۳۴ روز غیبت از محل کار داشتند.

به گفته محققان، حدود ۹۲ درصد از افرادی که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند حداقل یک بیماری دیگر هم داشتند و حدود ۷۸ درصد از افرادی که سردرد خوشه‌ای نداشتند، دو بیماری دیگر داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • التهاب عامل کلیدی در پیشرفت آرتروز زانو
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!