Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، بر اساس یافته‌های اخیر محققان دانشگاه ایالتی جورجیا آمریکا، گروه کوچکی از بیماران مبتلا به ام‌اس که تحت ارتعاش درمانی (ویبریشن تراپی) قرار گرفتند، در تصمیم‌گیری، پردازش اطلاعات، توجه و حافظه عملکرد بهتری داشتند.

آن‌ها همچنین توانستند سریع‌تر راه بروند و کیفیت زندگی شأن هم از نظر جسمی و هم از نظر ذهنی پس از درمان بهبود یافته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ارتعاش درمانی شامل ایستادن بر روی سکویی است که به سرعت تکان می‌خورد. ارتعاشات سریع ماهیچه‌ها را مجبور می‌کند که ده‌ها بار در هر ثانیه منقبض و شل شوند، حتی اگر به نظر می‌رسد که فرد منفعلانه در آنجا ایستاده است.

«فنگ یانگ»، محقق ارشد این مطالعه، گفت: «تحریک مکانیکی بسیار جزئی است. فرد به سختی می‌تواند آن را احساس کند، زیرا حرکت بسیار اندک و ۱ تا ۲ میلی متر است، اما بسیار سریع حرکت می‌کند.»

محققان این نوع درمان را به‌عنوان یک فیزیوتراپی بالقوه مفید برای بیماران ام‌اس، قربانیان سکته مغزی و افراد مبتلا به آسیب‌های نخاعی یا سایر اختلالات حرکتی مورد بررسی قرار دادند.

مطالعات نشان داده اند که ارتعاش درمانی می‌تواند قدرت، تعادل و انعطاف پذیری افراد مبتلا به ام اس را بهبود بخشد.

محققان همچنین معتقدند که در توانایی‌های ذهنی بیماران نیز بهبود حاصل شده است.

برای آزمایش این احتمال، محققان ۱۸ بزرگسال مبتلا به ام اس را به خدمت گرفتند و نیمی از آن‌ها را به طور تصادفی سه بار در هفته به مدت شش هفته تحت تمرین ارتعاشی قرار دادند.

در پایان دوره مطالعه، بیماران به طور متوسط ۱۶ درصد در آزمون‌های پردازش اطلاعات و توجه، ۱۳ درصد در تست‌های برنامه ریزی و سازماندهی و ۴۵ درصد در حافظه بهبود داشتند.

یانگ می‌گوید: «مطالعات زیادی وجود دارد که گزارش کرده‌اند تمرینات ورزشی منظم یا فعالیت بدنی منظم می‌تواند باعث حفظ یا حتی بهبود قدرت شناختی شود. ما فکر می‌کنیم که تمرین ارتعاشی به عنوان یک نوع تمرین ورزشی می‌تواند قدرت شناختی را نیز بهبود بخشد.»

محققان در حال برنامه‌ریزی آزمایش‌های بزرگ‌تری هستند که برای تأیید این یافته‌های اولیه مورد نیاز است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: درمان ارتعاش ام اس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۱۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام

محمد صادق معلم زاده معاون درمان دانشکده پزشکی تربت جام گفت: با تلاش و پیگیری‌های انجام شده، خوشبختانه بخش شیمی درمانی سرپایی در مرکز آموزشی درمانی سجادیه واقع در منطقه جام راه اندازی شد.

وی افزود: این بخش با هدف ارائه خدمات شیمی درمانی به بیماران مبتلا به سرطان در منطقه جام و ارتقای سطح دسترسی آنها به خدمات درمانی تخصصی راه اندازی شده است.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی تربت جام ادامه داد: از این پس، بیماران منطقه تربت جام، تایباد، صالح آباد، باخرز می‌توانند بدون نیاز به تحمل سفر‌های طاقت فرسا به شهر‌های دیگر، خدمات شیمی درمانی را در همین مرکز دریافت کنند.

معلم زاده با اشاره به امکانات و خدمات ارائه شده در این بخش، اظهار داشت: در بخش شیمی درمانی سرپایی سجادیه، کلیه مراحل شیمی درمانی توسط متخصصان آنکولوژی مجرب انجام می‌شود و همچنین خدمات مراقبتی و حمایتی و مشاوره روانشناسی و مددکاری اجتماعی نیز به بیماران ارائه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: نوبت دهی به بیماران در این بخش به صورت اینترنتی انجام می‌شود و امکان نوبت دهی حضوری نیز در محل مرکز فراهم شده است. 

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • تاثیر ورزش شدید بر سرطان
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند