Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، حمید ملانوری ظهر امروز در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، اظهار داشت: فرمانداران کلیه شهرستان‌های استان موظف‌اند با برنامه‌ریزی درست نسبت به بهبود شرایط موجود اقدام نمایند.

وی با اشاره به اینکه با ابتلای هر ۴ نفر در ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، رنگ یک منطقه، قرمز می‌شود، تصریح کرد: بر اساس این آمار، با کاهش هر یک نفر مبتلای به بیماری می‌توانیم تغییر رنگ را شاهد باشیم و به عبارتی با کمتر شدن یک نفر از شمار بیماران کرونایی، شهرستان‌ها از رنگ قرمز خارج می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان‌جنوبی با اشاره به بار روانی رنگ‌ها، بیان داشت: تغییر رنگ شهرها، امکان بازگشت محدودیت‌ها را به همراه دارد که بالطبع همه امورات را تحت‌الشعاع قرار خواهد داد.

ملانوری تأکید کرد: بمباران تبلیغاتی رسانه‌ها، تلاش فرمانداران، همت مردم و هم‌افزایی و همراهی همه حوزه‌ها در بهتر شدن شرایط موجود نقش به سزایی دارد.

وی با مخاطب قرار دادن فرمانداران که به صورت ویدئو کنفرانسی در جلسه حضور داشتند، متذکر شد: هیچ شهری نباید وضعیت وخیم‌تری پیدا کند لذا تمام وقت خود را بگذارید و برای مدیریت شرایط اقدام کنید.

استاندار خراسان‌جنوبی با بیان اینکه سه شهر قاین، بیرجند و طبس قرمز هستند، گفت: این سه شهرستان باید تا شنبه آینده از وضعیت قرمز خارج شوند.

ملانوری با تأکید بر نقش واکسیناسیون در کاهش ابتلا و عوارض بیماری، تصریح کرد: فرمانداران کلیه شهرستان‌ها به ویژه طبس، قاین و بیرجند باید پوشش واکسیناسیون خود را به بالای ۸۰ درصد برسانند.

وی تأکید کرد: اصل و اساس مدیریت بیماری کرونا، رعایت پروتکل‌های بهداشتی است و هر جا بر این موضوع دقت شده، آمار ابتلا و مرگ و میر کاهش پیدا کرده لذا روشنگری در این زمینه مورد تأکید است.

استاندار خراسان‌جنوبی ادامه داد: تلاش دستگاه‌های اجرایی مداخله‌گر در مدیریت بیماری و دقت نظر مردم نسبتاً مطلوب است اما وضعیت شکننده و غیرقابل پیش‌بینی است لذا همه باید برای مناسب‌تر شدن شرایط تلاش خود را بکنند.

ملانوری موضع بازگشایی مدارس را از دغدغه‌های خانواده‌ها عنوان و مطرح کرد: براساس مصوبه ستاد ملی کرونا مدارس مقطع متوسطه دوم از نیمه آبان حضوری شده و متوسطه اول نیز از اول آذرماه شروع می‌شوند.

وی با بیان اینکه برای مقطع ابتدایی استعلام می‌کنیم و هر آن چه مصوبه ستاد ملی کرونا باشد به اطلاع خانواده‌ها خواهد رسید، خاطرنشان کرد: آنچه مهم است و مسئولیت آن نیز به عهده مدیران است رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و جلوگیری از ورود افراد مشکوک به بیماری به مدرسه است.

استاندار خراسان‌جنوبی تصریح کرد: بر اساس گزارش‌ها میزان رعایت ضوابط بهداشتی در مراکز آموزشی بالای ۹۰ درصد است که باید به ۱۰۰ درصد برسد.

ملانوری به شرایط موجود استان و فصل برداشت برخی محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: دستگاه‌های متولی باید در این زمینه مداخلات لازم را انجام دهند و ضمن تأکید بر رعایت ضوابط بهداشتی توسط جامعه هدف، بر روند اجرای دستورالعمل‌ها هم نظارت جدی داشته باشند.

انتهای پیام/۳۴۰۳/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان جنوبی واکسیناسیون بیرجند تغییر رنگ استاندار خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۱۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

کد خبر 6097579

دیگر خبرها

  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • کاهش آمار جرایم مختلف در بوکان