Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مدادی، در نشست خبری معاونت محیط طبیعی این سازمان که پیش از ظهر امروز برگزار شد، در پاسخ به سوال مهر درباره اینکه در دوره جدید مدیریتی آیا سازمان محیط زیست پیگیر بازگشت مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به سازمان محیط زیست است توضیح داد: مرجعیت ملی کنوانسیون تا پیش از استقرار این مرجعیت در وزارت جهاد کشاورزی در وزارت امور خارجه بوده است و در ۱۵ سال گذشته بارها در مراجع مختلف جا به جا شد و دو سال پیش این مرجعیت به وزارت جهاد کشاورزی منتقل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از دو سال پیش با قرارگیری مرجعیت تنوع زیستی در وزارت جهاد کشاورزی، نقطه تماس ما با کنوانسیون در وزارت جهاد تعریف شد.

مدادی با اشاره به اینکه مرجعیت ملی یک فرد نیست و یک ساختار است و این ساختار وظیفه سیاست گذاری در سطح ملی را بر عهده دارد گفت: ۱۵ دستگاه در داخل دولت از سطح زیستگاه تا ژن دخیل و اثرگذار هستند و وقتی ساختاری به عنوان مرجع ملی شکل می‌گیرد این دستگاه‌ها به اندازه ضریب تاثیرشان با آن در ارتباط‌اند.

وی با یادآوری این نکته که در دو سال گذشته که به عنوان نماینده سازمان و رابط سازمان در این کنوانسیون کار کرده، در حوزه مرجعیت کنوانسیون مرجعیت با دستگاه‌های دیگر در ارتباط بوده است گفت: دستگاه‌ها و پای کار نمی‌آمدند.

وی ادامه داد: دو برنامه اقدام ملی در طول ۱۵ سال گذشته تدوین شد و هیچ ارزیابی از سطح موفقیت شأن نداریم.

مدیر کل دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان محیط زیست با اشاره به اینکه در مرجعیت ملی ۱۰ مرجعیت تخصصی وجود دارد که از این ۱۰ مرجعیت ۵ مرجع در سازمان محیط زیست و ۳ مرجعیت در جهاد کشاورزی است، ابراز داشت: این دو سال ظرفیت سازی خوبی در سطح حاکمیت اتفاق افتاده و جریان سازی و مرجعیت تنوع زیستی بارها اشاره کرده‌اند که خانه نهایی این مرجعیت سازمان محیط زیست است و طبیعتاً بستگی به تصمیمات کلان دارد اما اگر ساختار ساز ی و ظرفیت سازی اتفاق بیفتد، انتقال مرجعیت اتفاق خواهد افتاد.

کد خبر 5350520 سمیرا خباز

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت امور خارجه سازمان محیط زیست تنوع زیستی شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش مسعود فیاضی علیرضا زاکانی شهردار تهران کیفیت هوای تهران هلال احمر جمهوری اسلامی ایران مهدی چمران حکم انتصاب پیش بینی وضعیت هوا طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده سازمان محیط زیست قوه قضاییه ذرات معلق سازمان محیط زیست جهاد کشاورزی تنوع زیستی وزارت جهاد دو سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۱۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلاجقه، روز سه‌شنبه در دیدار با تیبولیته انگارته روبارد - وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی - با اشاره به پیشرفت‌های علمی کشورمان در حوزه‌های مختلف از جمله محیط زیست اظهارکرد: ایران آماده اعطای بورس به دانشجویان آفریقای مرکزی برای کسب علم در تمامی حوزه‌های فنی مهندسی، پزشکی و بالاخص حوزه محیط زیست است.

وی با اشاره به اینکه جمهوری آفریقای مرکزی از سال ۲۰۱۶ سعی کرده تا از زیر پرچم استعمار غرب خارج شود، افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره از ندای آزادی‌خواهی در هرگوشه از جهان حمایت کرده است و در این راستا هر توانی که در حوزه محیط زیست داریم را در اختیار مردم و دولت شما قرار خواهیم داد.

معاون رییس جمهوری تصریح کرد: کشور ما در کلیه زمینه‌های فناوری علمی به‌ویژه انرژی‌های نو، مدیریت منابع آب و پساب، مدیریت پسماند، حفاظت از زیستگاه‌های طبیعی و توسعه رشته‌های دانشگاهی مختلف در حوزه محیط زیست می‌تواند نیازهای مردم آفریقای مرکزی را تامین کند و در این راستا حتماً پیگیری‌ها و هماهنگی‌های لازم برای دعوت از وزیر محیط زیست این کشور برای حضور در ایران انجام خواهد گرفت.

سلاجقه با تاکید بر اینکه در آموزه‌های دینی و فرهنگی کشور ما ارتباط با ملت‌های جهان مبتنی بر انسانیت و تقوا تعریف شده است و رنگ و نژاد هیچ جایگاهی در تعریف روابط و ارتقای سطح مراودات ندارد، افزود: امیدوارم با توجه به موج جدید استعمارستیزی که در کشورهای آفریقای مرکزی آغاز شده است، استثمار برای همیشه از منطقه قاره کهن آفریقا رخت ببندد و مردم شریف این کشورها در صلح و آرامش باشند.

در ادامه این جلسه تیبولیته انگارته روبارد - وزیر شرکت های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی - با اشاره به مشکلاتی که کشور فرانسه طی سال‌ها استعمار برای آفریقای مرکزی ایجاد کرده است، اظهارکرد: من امروز به عنوان نماینده کشور آفریقای مرکزی اعلان می‌دارم که متاسفانه فضای رسانه‌های کذب و دروغ ما را از این کشور و ظرفیت‌های عالی پیشرفت آن محروم کرده و رشد چشمگیر جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه‌ها و نگاه انسانی شما به ارتباطات سرآمد جهان است. ما به‌صورت جدی در جمع‌آوری و مدیریت پسماندها در شهرها و روستاهای کشورمان دچار مشکل هستیم.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات اقتصادی باعث شده تا مردم و جوامع محلی دست به برداشت بی‌رویه از جنگل‌های آفریقای مرکزی بزنند، یادآور شد: این برداشت‌ها به همراه تغییرات اقلیمی باعث شده تا توازن فصل‌های ما که قبلاً شش ماه بارندگی و شش ماه خشکی بوده، تغییر یابد و ما اکنون برخی سال‌ها چهار ماه بارندگی یا چهار ماه خشکی داریم و این آسیب جدی به کشاورزی ما وارد کرده است.

وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی گفت: ما نیازمند واردات فنآوری‌های نوین و تربیت نیروی انسانی کارآمد هستیم و در این خصوص از جمهوری اسلامی ایران درخواست داریم تا در این زمینه به ما کمک کند.

کد خبر 6093483

دیگر خبرها

  • دستگیری ۸ نفر از متخلفان محیط زیستی در اقلید
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان در جشنواره محیط زیست کشور+فیلم
  • نمونه‌های دریایی ایران در مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران ذخیره می‌شود
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»