Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی خوبیار در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طی هشت ماهه نخست امسال نیروهای هلال احمر استان فارس به سه هزار و ۱۲۸ حادثه دیده امدادرسانی کرده اند که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه در این مدت ۹۴۲ مورد حادثه شامل حوادث جاده‌ای، آتش سوزی، سیل، آبگرفتگی، زلزله و برف و بوران در استان فارس تحت پوشش خدمات امدادی هلال احمر قرار گرفته است، افزود: بیشترین آمار فراوانی حادثه دیدگان، مصدومین حوادث جاده‌ای بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر فارس با اشاره به اینکه مجموع حوادث به وقوع پیوسته امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته است، بیان کرد: برای عملیات امداد و نجات این حادثه دیدگان ۶۱۱ دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شده است.

خوبیار بیان کرد: در این حوادث ۱۰۵۴ تیم عملیاتی در قالب سه هزار و ۶۸۹ نفر روز نیروی عملیاتی در حوادث امدادرسانی داشته اند.

این مقام مسئول عنوان کرد: استان فارس با ۳۲ پایگاه ثابت جاده کوهستان ،۲۶ شعب کشیک، یک پایگاه امداد هوایی، یک پایگاه مرکز نگهداری سگ‌های زنده یاب امداد و نجات و یک مرکز فرماندهی کنترل و هماهنگی عملیات از ابتدای امسال تا کنون ۹۳ سورتی پرواز برای امداد رسانی به مصدومین انجام داده است.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر فارس در بخش دیگری از سخنان خود به امداد رسانی این جمعیت به گرفتار شدگان در برف سپیدان نیز اشاره کرد و گفت: موارد حادی در این زمینه گزارش نشده است.

او همچنین گریزی هم به گرفتار شدگان گروه کوهنوردی استان فارس در ارتفاعات قله دنای استان کهکیلویه و بویراحمد زد و گفت: در این رابطه نیز مشکل حادی گزارش نشده اما بالگرد هلال احمر در آماده باش کامل برای انتقال کوهنوردان بوده است ولی این گروه شب گذشته را در ارتفاعات ماندند و از صبح امروز در حال انتقال به پایین دست قله هستند.

کد خبر 5350535

منبع: مهر

کلیدواژه: هلال احمر فارس امداد رسانی ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه آمار کرونا کرمانشاه بارش برف گرگان واکسن کرونا بارش باران اردبیل عکس استانها سیستان و بلوچستان مراسم تودیع و معارفه شیوع کرونا امداد و نجات استان فارس هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۱۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان با بیان اینکه به ازای هر ۳۰ کیلومتر یک پایگاه امداد و نجات جاده‌ای نیاز است، گفت: در حال حاضر ۱۶ پایگاه در گلستان فعال است و به شش پایگاه امداد و نجات جاده‌ای نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، قاسم غریب‌آبادی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سال گذشته نیروهای امداد و نجات هلال‌احمر که مهم‌ترین حوزه در ارائه خدمات به مردم است، ۱۹۷۴ حادثه را پوشش دادند.

وی افزود: در این رابطه با یک هزارو ۷۱۷ دستگاه آمبولانس، ۲۸۴ دستگاه خودروی نجات، ۳۰۵ دستگاه ست کمک‌دار و ۶۰ دستگاه ست کوهستان نیروهای امداد و نجات هلال احمر استان به حادثه‌دیدگان خدمت‌رسانی کردند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: از حوادث رخ داده در گلستان، تعداد یک هزار و۴۰۴ حادثه جاده‌ای و ۱۰۸ حادثه مربوط به کوهستان گزارش شده‌است.

وی تاکید کرد: هلال‌احمر فارغ از ملیت و قومیت با شعار بی‌طرفی به صورت شبانه‌روزی به تمام افرادی که نیازمند کمک هستند، دست یاری می‌دهد.

غریب‌آبادی با بیان اینکه در سال گذشته ساختمان ستادی هلال‌احمر واقع در کمربندی گرگان آماده بهره‌برداری شد، افزود: برای سهولت کار ارباب‌رجوع و جلوگیری از هرگونه بار ترافیکی سنگین، تمام عوامل هلال‌احمر برای پاسخگویی بهتر در این ساختمان مستقر شدند.

وی ضمن یادآوری این مطلب که در حوزه پایگاه‌های امدادونجات بین‌جاده‌ای اتفاقات خوبی در استان گلستان رخ داده است، اضافه کرد: در هفته دولت سال‌جاری شاهد بهره‌برداری از دو پایگاه امدادونجات بین‌جاده‌ای نوکنده، با اعتبار دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و پایگاه امدادونجات بین‌جاده‌ای آق‌قلا با اعتبار چهار میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان خواهیم بود.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ در حوزه امدادونجات حدود یک هزار و ۹۷۴ حادثه امدادرسانی شده که از این تعداد یک هزار و ۴۰۴ حادثه جاده‌ای، ۱۰۸ حادثه کوهستانی بوده و تعداد دو هزار و ۵۶۶ ناوگان در این حوادث استفاده شده است.

وی در رابطه با پروژه‌های انجام شده سال ۱۴۰۲ بیان کرد: مهمترین دستاورد هلال، جانمایی در ساختمان جدید به لحاظ پدافند غیرعامل نیروهای امدادی بود، زیرا نیروها باید در مکانی که قدرت مانور وجود دارد، اسکان داشته باشند.

غریب‌آبادی با اشاره به کمبود نیروی فیزیوتراپ در جمعیت هلال‌احمر گلستان اضافه کرد: در شهرستان علی‌آبادکتول با همکاری نیکوکاران و با اعتبار دو میلیارد تومان، مرکز فیزیوتراپی احداث و تجهیز شده‌است.

وی با بیان اینکه به ازای هر ۳۰ کیلومتر یک پایگاه امدادونجات جاده‌ای نیاز است، تصریح کرد: در حال حاضر تعداد ۱۶ پایگاه امدادونجات بین‌جاده‌ای در گلستان فعال است و در نیازسنجی‌های انجام شده، تعداد شش پایگاه امدادونجات جاده‌ای نیاز است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان از ساخت پایگاه در محورهای بندرترکمن به گمیشان، دلند، گنبدکاووس به کلاله، خوش‌ییلاق در نزدیکی روستای کاشیدار و نوکنده خبر داد و گفت: دو پایگاه در هفته دولت سال‌جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

کد خبر 751306

دیگر خبرها

  • از جنایت «تاسوکی» تا امید در میان خرابه‌های «بم»
  • امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۹ هزار نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی
  • ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی/ امدادرسانی به ۹ هزار نفر
  • ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی/امدادرسانی به ۹ هزار نفر
  • ۵۷ عنوان برنامه امدادی درمانی و بشردوستانه در فارس برگزار می‌شود
  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای
  • ۲۳ استان درگیر سیل و آبگرفتگی هستند/ امدادرسانی به بیش از ۸ هزار نفر
  • ۲۳ استان درگیر سیل و آبگرفتگی/ امدادرسانی به بیش از ۸ هزار نفر
  • امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان
  • ۱۷ استان کشور متاثر از سیل و آبگرفتی/ امدادرسانی به ۵۳۰۰ نفر