Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی گفت: دستگاه های اجرایی تعامل و هماهنگی گسترده‌ای در راستای کاهش تصادفات و تلفات جاده ای داشته باشند.

به گزارش برنا آذربایجان غربی، آیدین رحمانی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی در جلسه کمیسیون ایمنی راههای استان با اشاره به فرارسیدن فصل سرما و آغاز بارزشهای برف و باران در استان، اظهار داشت: با توجه به وظیفه دستگاه های اجرایی در زمان بارندگی ها، نیاز است یک تعامل و هماهنگی گسترده با سیاست واحد با رویکرد کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت حضور به موقع و بازگشایی سریع جاده ها در ایام بارندگی، ادامه داد: یکی از محوریت های اصلی فعالیت دستگاه های اجرایی در زمان بارندگی ها بخصوص بارش برف، بازگشایی سریع محور های اصلی و فرعی است.

رحمانی با اشاره به اینکه بارندگی ها باعث افزایش آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای می شود، تأکید کرد: یکی از محوریت های اصلی دستگاه های اجرایی که باید نسبت به آن توجه ویژه ای داشته باشند، افزایش ایمنی جاده های اصلی و فرعی در راستای کاهش تصادفات و تلفات جاده ای است.

آیدین رحمانی با بیان اینکه باید از ظرفیت و منابع فعلی دستگاه های اجرایی بصورت ویژه استفاده کرد، تصریح کرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان منابع لازم برای تعمیر و اورهال کردن ناوگان و ماشین آلات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای را تامین و در اولویت کاری خود قرار دهد.

وی با اشاره به اینکه بزرگراه ارومیه - تبریز جزو محور های پر ترافیک است، گفت: اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای تا زمانی که محور ارومیه - تبریز تبدیل به آزاد راه نشده است باید تمامی امکانات خود را در جهت رفع مشکلات این محور ارتباطی بکار گیرند.

وی با بیان اینکه تکالیف و اقدامات دستگاه های اجرایی و خدمات رسان با رویکرد و محوریت کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای باید مشخص شود، بیان کرد: دستگاه های مرتبط برای کنترل ورودی های شهر یک بررسی فوری انجام دهند. 

آیدین رحمانی با اشاره به اهمیت حضور هرچه سریع تر دستگاه های خدمات رسان در محل وقوع حادثه و کمک رسانی به هموطنان، تصریح کرد:پایگاه های خدمات رسان باید در  آمادگی کامل به سر ببرند.

وی یادآور شد: اداره کل هواشناسی استان نسبت به اعلام آخرین وضعیت جوی و هشدارها بصورت دقیق عمل کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تصادفات جاده ای معاون عمرانی استاندار آذربایجان غربی تلفات جاده ای راهداری زمستانی کاهش تصادفات و تلفات جاده ای دستگاه های اجرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۱۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده صبح امروز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان گفت: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به این که مردم روستای نوده شهرستان زیرکوه به دلیل شکسته شدن سد این روستا چون به موقع تخلیه شدند، خسارتی در این خصوص نداشتیم، خاطر نشان کرد: با توجه به این که خسارت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل زیاد است با تشکیل تیم‌های تخصصی بررسی‌های لازم در خصوص میزان خسارات وارده به این بخش در این شهرستان انجام شود.

به گفته وی برای تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند با هدف جلوگیری از بحران در روزهای آینده با توجه به احتمال بارش، اقدامات مورد نیاز باید انجام شود.

وی با توجه به خسارات وارده به راه‌های عشایری تاکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

مدیر کل مدیریت بحران استان هم در ادامه گفت: با توجه به این که در سیل اخیر به قنوات شهرستان زیرکوه خساراتی وارد شده است باید از مادر چاه‌ها با لوله کشی در کوتاه مدت آب مورد نیاز تأمین شود.

آخوندی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص نیفتاده است.

قاسم تنها مدیر کل بنیاد مسکن استان بیان داشت: ۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان خسارت به سیل بندهای شهرستان زیرکوه وارد شده و در مجموع ۱۷ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده و در حوزه مسکن هم به ۴۸ واحد خسارت دیده‌اند که ۱۰ مورد آن شهری و ۳۸ واحد مسکونی دیگر روستایی است.

فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی هم با تشریح اقدامات انجام شده توسط یگان‌های ارتش حاضر در منطقه گفت: با به‌کارگیری پنج خودروی ارتش در زمان سیل در شهرستان زیرکوه اقدامات لازم انجام شد.

کد خبر 6090891

دیگر خبرها

  • آمادگی تمامی دستگاه ها برای کمک به  کشاورزان  در بارندگی پیش رو
  • کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه با رفع نقاط حادثه خیز از امسال اجرایی می‌شود
  • به فکر تلفات تصادفات در جاده تایباد ـ خواف باشید
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران
  • اجرای عدالت در عرصه های مختلف لازمه حکومتی دینی است
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی ۱۴۰ کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی