Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - حمام تاریخی حاج صالح سقز یکی از میراث تاریخی استان کردستان بوده که از ۱۰سال گذشته تاکنون، بارها و بارها مسئولان وعده تبدیل این مکان ارزشمند به موزه را داده‌اند اما همچنان تحقق نیافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سقز، کارنامه دولت روحانی در استان کردستان پُر از وعده‌های نافرجام است، از راه‌اندازی کارخانجات و ایجاد اشتغال‌‌های میلیونی گرفته تا اتمام پروژه راه‌آهن همدان-سنندج، فرودگاه سقز و توسعه جاذبه‌های میراث فرهنگی و گردشگری تا قبل از پایان دولت دوازدهم؛ تقریبا همه آن چه دولت در 8 سال گذشته به کردستانی‌ها وعده داد، تاکنون تحقق نیافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا، دولتمردان در ادامه سلسه وعده‌های خود، در این آخرین روزهای عمر خود باز دست به وعده و وعیدی داده‌اند که با یک حساب سرانگشتی، روزهای باقیمانده عمر مدیریتیشان کفاف اجرای آن را نخواهد داد؛ بهرام‌ نصراللهی‌زاده، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان که خود در ارائه آمار و ارقام و البته وعده‌ بهره‌برداری و راه‌اندازی پروژه و طرح‌ها دستی بر آتش دارد، این روزها در حالی وعده راه‌اندازی موزه سقز را داده که مشخص نیست بر چه پایه و اساسی آن را اعلام کرده است.

حمام تاریخی حاج صالح سقز در خیابان فخر رازی این شهر که در شانزدهم آبان ماه سال 1379 به شماره 2830 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید و از 10سال گذشته قرار بوده به موزه تبدیل شود، روز گذشته در حالی میزبان رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان بوده که وی از اختصاص اعتبارات کافی برای راه‌اندازی موزه تاریخ و باستان‌شناسی در این مکان خبر داده است.

تخریب میراث فرهنگی ایران ـ 3|تخریب بنای تاریخی دوران قاجاریه در سنندج / دیگر خبری از رونق و شکوه عمارت تاریخی کردستان نیستحمام تاریخی حاج صالح سقز در گردباد غفلت و فراموشی+تصاویر

یعقوب گویلیان؛ مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کردستان هم با بیان اینکه این بازدید در راستای رایزنی برای تخصیص اعتبار کافی جهت تجهیز و راه‌اندازی موزه شهر سقز در حمام حاجی صالح سقز انجام شده است! گفت: عملیات مرمتی این بنای تاریخی در فصل مرمتی به اتمام رسیده و تغییر کاربری این اثر به موزه شهر نیز امکان‌پذیر است؛ بعد از تجهیز حمام حاجی صالح، از ظرفیت شهرداری سقز برای اداره این موزه نیز استفاده خواهد شد.

صلاح نصراللهی، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سقز پیش‌تر در پاسخ به پیگیری و سؤال خبرنگار تسنیم که حمام تاریخی حاج صالح سقز بألاخره چه زمانی به موزه تبدیل و وعده‌های مسئولان تحقق می‌یابد؟ توضیح داد: از 10 سال گذشته بحث تبدیل این حمام به موزه مردم‌‌شناسی مطرح بوده اما تاکنون اجرایی نشده است؛ این تصمیم یکی از برنامه‌‌های بلندمدت این اداره بوده اما کل بناهای تاریخی به صندوق احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی واگذار می‌شود و آنها نیز اکثر بناها را به بخش خصوصی واگذار کرده و متأسفانه کارهای مرمت این حمام در سقز مقطعی و هنوز واگذاری انجام نشده و همچنان مستلزم مجوز است.

حال با این تفاسیر، از سویی مردم از تحقق وعده‌ها برای تبدیل حمام تاریخی حاج صالح سقز به موزه خوشحال و بلاتکلیفی ناراحت و از سویی دیگر قضاوت درباره میزان صحت و سقم وعده‌های دولتمردان و اختصاص اعتبار در این روزهای پایانی عمر مدیریتی به خود مردم و کارشناسان این عرصه سپرده می‌شود.

انتهای پیام/489/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حمام تاریخی حاج صالح سقز استان کردستان میراث فرهنگی راه اندازی وعده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۳۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد می‌‎توانند رایگان از اماکن تاریخی کرمانشاه بازدید کنند

ایسنا/کرمانشاه مدیر گروه موزه‌ها و اموال منقول اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از رایگان و یا نیم بها بودن ورودی اماکن تاریخی استان برای برخی از گروه‌ها خبر داد.

علیرضا برشاهی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افزایش نرخ ورودی اماکن تاریخی از ابتدای امسال، اظهارکرد: براین اساس نرخ ورودی به دو مجموعه تاریخی تاق بستان و بیستون برای هر نفر 30 هزار تومان و برای تکیه معاون الملک، تکیه بیگلربیگی و معبد آناهیتا برای هر نفر 20 هزار تومان است. 

وی افزود: با توجه به افزایش نرخ ورودی اماکن تاریخی، برخی از گروه‌ها مشمول بازدید رایگان و برخی دیگر نیز مشمول بازدید بصورت نیم بها شده‌اند. 

مدیرگروه موزه‌ها و اموال منقول میراث فرهنگی استان تصریح کرد: به منظور حمایت از طرح جوانی جمعیت، بازدید خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر از اماکن تاریخی استان رایگان خواهد بود. 

وی تاکید کرد: مادران دارای سه فرزند و بیشتر می‌توانند با  مراجعه به ثبت احوال، کارت سه فرزندی گرفته و با استفاده از این کارت به همراه خانواده خود از اماکن تاریخی استان رایگان بازدید کنند. 

برشاهی اضافه کرد: همچنین بازدید از اماکن تاریخی استان برای افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی همچون بهزیستی و کمیته امداد، کودکان زیر پنج سال و نیز تورلیدرها رایگان خواهد بود. 

وی در خصوص گروه‌هایی که بازدید آنها از اماکن تاریخی نیم بها است نیز گفت: بازدید بازنشستگان و خبرنگاران از اماکن تاریخی دارای ورودی استان نیم بها می‌باشد. 

مدیرگروه موزه‌ها و اموال منقول میراث فرهنگی استان تصریح کرد: بعلاوه، بازدید گروهی دانشجویان و دانش‌آموزان نیز از اماکن تاریخی استان مشمول بلیط نیم بهاست. 

وی در خصوص نرخ ورودی موزه‌های استان هم گفت: در حال حاضر تنها در چند شهرستان استان موزه‌های مردم‌شناسی فعال هستند که برای بازدید آنها ورودی گرفته نمی‌شود. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به کرمان
  • انتقال اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به استان کرمان
  • تعطیلی اماکن تاریخی در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • موزه‌ها شنبه تعطیل است
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • برگزاری نمایشگاه نقاشی در حمام تاریخی شیخ سلماس
  • تعطیلی بناهای تاریخی استان در نیمه اردیبهشت
  • رایگان و یا نیم بها بودن ورودی اماکن تاریخی استان برای برخی از گروه‌ها
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • این افراد می‌‎توانند رایگان از اماکن تاریخی کرمانشاه بازدید کنند