Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رمضانی در آیین تجدید میثاق کتابداران با بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با سلام و صلوات بر روان پاک شهدا و حضرت امام خمینی (ره)، بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را احیاگر معرفت انقلابی و سبک زندگی اسلامی خواند و بیان کرد: بیست‌و‌نهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران امسال با شعار «جای خالی را با کتاب خوب پُر کنیم» در سراسر کشور برنامه‌های مختلفی را به خود خواهد دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ آیین تجدید میثاق کتابداران و کارکنان نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با آرمان‌های حضرت امام خمینی(ره)، شهدای انقلاب اسلامی، شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم در آستانه بیست‌و‌نهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران و به‌مناسبت روز «کتاب، کتابخوانی، کتابدار»، با حضور علیرضا مختارپور (دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور)، علی رمضانی (مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران و دبیر بیست‌ونهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران)، مدیران کل و کارکنان معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونان و مدیران نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، معاونان و مدیران خانه کتاب و ادبیات ایران و ستاد بیست‌ونهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، جمعی از کتابداران کتابخانه‌های عمومی کشور و اصحاب رسانه، صبح روز شنبه  (بیست‌ودوم آبان‌ماه) در حرم مطهر امام برگزار شد.

 نشر؛ بزرگترین صنعت فرهنگی کشور

در ابتدای این آیین علی رمضانی با سلام و صلوات بر روان پاک شهدا و حضرت امام خمینی (ره)، بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را احیاگر معرفت انقلابی و سبک زندگی اسلامی خواند و  بیان کرد: بیست‌و‌نهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران امسال با شعار «جای خالی را با کتاب خوب پُر کنیم» در سراسر کشور برنامه‌های مختلفی را به خود خواهد دید. با همت مجموعه‌ای از عناصر فرهنگی کشور در کتابخانه‌ها، ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها، انجمن‌های ادبی، تشکل‌های صنفی و... بیش از 1300 عنوان برنامه برگزار خواهد شد.

وی افزود: این دوره برنامه‌های خرد و کلانی را شامل می‌شود که از جمله آن‌ها می‌توان به رونمایی از تقریظ مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بر یکی از کتاب‌های حوزه دفاع مقدس اشاره کرد که فصل جدیدی از موضوعات گنجینه دفاع مقدس را بیش از پیش خواهد گشود.

او با اشاره به این‌که اختتامیه جشنواره‌های مختلفی از جمله جشنواره کتاب سال دانشجویی، جشنواره معلم و مولف در آموزش و پرورش، جشنواره کتاب بچه‌های مسجد در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور در هفته کتاب برگزار خواهد شد، اظهار کرد: امیدواریم بیست‌ونهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با توجه به فاصله گرفتن از کارهای تکراری غیر موثر برگزار شود؛ این هفته فرصتی برای به صدر آورردن دغدغه کتاب در میان دغدغه‌های مردم است. امیدواریم برنامه‌های موثر با اقداماتی که صورت گرفته، بتواند بیش از گذشته جلوه داشته باشد.

علی رمضانی در پایان گفت: همچنین امید است برنامه‌های هفته کتاب با کمک همه اهالی کتاب و صنعت نشر که باید آن را بزرگترین صنعت فرهنگی کشور (از جهت تعداد فعالان این عرصه، حجم اقتصادی، اثرگذاری آن و پوشش‌دهی سلایق مختلف از جهت تعدد و تنوع) نامید به خوبی اجرایی شود. امیدواریم این عرصه گسترده بتواند بیش از گذشته در میان مردم گسترده باشد.

نیاز به آشنایی با شخصیت امام خمینی(ره) از منظر رهبر معظم انقلاب

در بخش بعدی این آیین علیرضا مختارپور عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در پنجم خردادماه  1378 در پیامی به نیازهای فرهنگی نسل جوان و نوجوان کشور اشاره کردند و در پنج سرفصل به تشریح آن‌ها پرداختند. استحکام بنیان‌های اعتقادی و دینی، آشنایی با معارف اسلام و قرآن،  شناخت تاریخ کشور و افتخارات ملت، شناخت درست امام خمینی، قله بلند تاریخ معاصر و اندیشه‌های سیاسی تابناک و پایه‌های حرکت عظیم انقلابی او و در نهایت احساس سربلندی به دلیل درسی که ایرانی‌ها در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به جهانیان دادند از آن جمله‌اند.

وی در ادامه بیان کرد: هر جامعه و هر فرد و انسانی در زندگی خود به الگو نیاز دارد و بدون الگو معمولا کسی در زندگی به جایی نمی‌رسد؛ این اصل علاوه بر آن که در مکاتب تربیتی پذیرفته شده، در بیان پیشوایان دینی ما نیز بر آن تاکید شده است. به عنوان نمونه، امیر المومنین علی (ع) در نامه 45 نهج‌البلاغه فرمودند که « اَلا وَ اِنَّ لِکُلِّ مَأْمُوم اِماماً یَقْتَدی بِهِ، وَ یَسْتَضیءُ بِنُورِ عِلْمِهِ.» یعنی بدانید که هر مأمومی‌ را امامی‌ است که به او اقتدا می‌کند، و از نور علمش بهره می‌گیرد.

او همچنین مطرح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۷۷نیز تاکید می‌کنند که حضرت امام برای ما الگو است، باید این الگو را شناخت و از وی تبعیت کرد. همچنین در خردادماه سال ۱۳۹۲ رهبر معظم انقلاب از سه باور امام خمینی (ره)؛ باور به خدا، باور به مردم و باور به خود یاد می‌کنند که توانست شخصیت مستحکم ایشان را شکل دهد.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور به ۱۲ خصوصیت امام خمینی (ره) از نگاه رهبر معظم انقلاب اشاره و بیان کرد: «تقوا»، «اخلاص و صفا»، «عرفان معنویت و  انس با قرآن»، «زهد و بی‌اعتنایی به دنیا»، «جرات و قدرت»، «تمسک به اسلام»، «صبر و بردباری»، « علم و حکمت»، « بهترین استفاده از موجودی‌ها»، « تواضع»، «دشمن شناسی» و «مردم‌داری» از ویژگی‌های ایشان هستند.

علیرضا مختارپور در پایان گفت: تصور می‌کنم درحالی که در سال‌های ابتدایی گام دوم انقلاب قرار داریم، مدیران جوان بر سرکار آمده و مسئولیت پذیرفته‌اند، نیاز است با شخصیت امام خمینی(ره) از منظر رهبر معظم انقلاب آشنا شوند. مجموعه ۶ جلدی «ره، رهرو و رهبر» که از سوی دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری منتشر شده است کتابی مناسب در این زمینه به شمار می‌رود.‌

بیست‌و‌نهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران از بیست‌وچهارم آبان‌ماه تا یکم آذرماه ۱۴۰۰با شعار «جای خالی را با کتاب خوب پُر کنیم» در سراسر کشور برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرهنگ و هنر حضرت امام انقلاب دفاع مقدس جمهوری اسلامی ایران خانه کتاب ایران جمهوری اسلامی وزارت فرهنگ و ارشاد ادبیات حرم مطهر صنعت حضرت امام خمینی اسلامی ایران سبک زندگی فرهنگ و ارشاد اسلامی مقام معظم رهبری کتاب سال معلم مسجد فرهنگی و هنری رهبر معظم رهبر معظم انقلاب اسلامی نسل جوان انقلاب اسلامی جامعه رهبر معظم انقلاب امام خمینی کتابداران شهدای مدافع حرم هفته کتاب شهدای دفاع مقدس حرم مطهر امام حضرت امام خمینی ره علیرضا مختارپور علی رمضانی شهدای انقلاب اسلامی کتابخانه های عمومی کشور نهاد کتابخانه ها بیست و نهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران نهاد کتابخانه های عمومی کشور رهبر معظم انقلاب انقلاب اسلامی علی رمضانی امام خمینی حضرت امام دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۴۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ظرفیت پذیرش مهاجرین جدید را ندارد

مدیر کل امور اتباع ومهاجرین خارجی وزارت کشور در مراسم شهادت امام صادق (ع) در جمع مهاجران گفت: جمهوری اسلامی ایران دیگر ظرفیت پذیرش مهاجرین جدید را ندارد و حاکمیت افغانستان باید زمینه فعالیت های اقتصادی، فرهنگی، آموزشی، معیشتی و امنیت مردم را تأمین کند تا مهاجرین افغانستانی به کشور خود بازگردند.

اصغر بلوکیان افزود: مهاجرین مقیم جمهوری اسلامی ایران در همه عرصه ها و حوزه های اقتصادی، علمی، پزشکی توانایی لازم را دارند تا بتوانند آبادی را در افغانستان به ارمغان آورند و حاکمیت فعلی افغانستان باید با ایجاد شرایط برگشت آبرومندانه از ظرفیت و توانمندی های مهاجرین برای سربلندی افغانستان استفاده کند.

بلوکیان بیان کرد: تعدادی از افراد سودجو به دنبال ایجاد تنش در بین مهاجرین و مردم ایران هستند که مهاجرین باید هوشیار باشند.

آقای بلوکیان درپایان این مراسم از مهاجرین خواست قوانین جمهوری اسلامی ایران رعایت کنند واز تردد غیر قانونی به شهر های مختلف ایران خودداری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • بارگیری غیراستاندارد محموله افغانستان توسط کنسرسیوم ریلی+عکس
  • قدیمی ترین متن مبارزاتی امام خمینی و انتشار دست‌نوشته‌ رهبری در دفتر کتابخانه وزیری برای نخستین بار + عکس
  • ویسی به سیم آخر زد؛ اصلا 10 میلیارد جریمه کنید، در جمهوری اسلامی ایران زندگی می‌کنیم و این می‌شود عدالت؟!
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • شهدا برای بقای جمهوری اسلامی جانفشانی کردند
  • جمهوری اسلامی؛ عصر شکوفایی ادبیات اقوام/ شیرنوایی نابغه ای که ناشناخته مانده است
  • رسالت امام صادق (ع) انفجار علمی بود
  • ایران ظرفیت پذیرش مهاجرین جدید را ندارد
  • عزاداری مهاجرین افغانستانی همزمان با شهادت امام جعفر صادق(ع)