Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-رییس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:۱۶۵ بیمار بدحال کرونایی در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، در حال حاضر از 33 شهرستان خراسان رضوی چهار شهرستان از نظر شیوع کرونا در وضعیت قرمز، هفت شهرستان در شرایط نارنجی، 12 شهرستان در وضعیت زرد و 10 شهرستان در شرایط آبی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 هم اکنون چهار شهرستان بردسکن، کوهسرخ، خلیل آباد و کاشمر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.

پیش از این فقط شهرستان بردسکن این استان در وضعیت نارنجی بود در حالیکه اکنون این شهرستان به وضعیت قرمز تغییر رنگ داده و شهرستانهای سبزوار، ششتمد، نیشابور، گناباد، مه‌ولات، خواف و قوچان وضعیت نارنجی یافته‌اند. براساس اطلاعات سامانه ماسک، شهرستانهایی مانند مشهد، تایباد، بینالود، تربت‌حیدریه، تربت‌جام، درگز، جغتای، سرخس، فیروزه و فریمان در وضعیت زرد کرونایی و شهرستانهای کلات، باخرز، چناران، زاوه، رشتخوار، خوشاب، داورزن، بجستان و جوین در شرایط آبی کرونایی قرار دارند.

لذا در مناطق نارنجی و قرمز باید نسبت به مراجعه به موقع به پزشک و قرنطینه و در مناطق زرد و آبی در سرعت‌بخشی در امر واکسیناسیون تلاش‌های بیشتری صورت بگیرد.

براساس آخرین آمار رسمی تاکنون 6 میلیون و 27 هزار و 269 نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت 109 بیمار مبتلا به کووید 19 در 24 ساعت گذشته مجموع جان‌باختگان این بیماری در کشور به 127 هزار و 918 نفر رسیده است.همچنین تاکنون پنج میلیون و 670 هزار و 656 نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

 محمد پهلوان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهارداشت: 122 نفر از این تعداد در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در 17 شهرستان این استان بستری هستند و تعداد کل بستری‌شدگان کرونایی در خراسان رضوی هم اکنون 653 نفر هستند.

کرونا در جهان/ عبور شمار مبتلایان از 253 میلیون نفر + جدول تغییراتآمار کرونا در ایران| فوت 124 نفر در شبانه‌روز گذشتهجدیدترین اخبار کرونا در ایران| شرایط شکننده همه‌گیری/ عادی‌انگاری و احتمال شکل‌گیری پیک ششم+ نقشه و نمودار

رییس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: روز جمعه تعداد بستری‌شدگان روزانه ناشی از کرونا در خراسان رضوی به 158 نفر کاهش یافت که این تعداد روز پنجشنبه هفته گذشته 218 نفر بود.

بیش از 58 درصد از گروه های سنی بالای 12 سال هر دو دُز واکسن کرونا را دریافت کردند

 مجید جعفری نژاد، معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز اظهارداشت: از زمان آغاز واکسیناسیون عمومی کرونا تاکنون شاهد مراجعات قابل قبول گروه سنی بالای 12 سال هستیم و تا کنون 83.5 درصد دُز اول و 58.5 درصد دُز دوم را دریافت کرده‌اند.

وی افزود: از نیمه دوم آبان ماه که دُز سوم واکسیناسیون در میان گروه‌های هدف آغاز شده تاکنون 5334 نفر از افراد بالای 60 سال این دُز را دریافت کرده‌اند، ضمن اینکه دُز مذکور به کادر بهداشت و درمان و پرسنل مراکز بهداشتی و درمانی که شش ماه از زمان تزریق واکسن آنها گذشته است هم در حال تزریق است.

وی عنوان کرد: تاکنون افزون بر 84 درصد گروه سنی 12 سال به بالا در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد دز اول واکسن کرونا و 59 درصد دز دوم آن را دریافت کرده‌اند.

 

انتهای پیام/281/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی مشهد خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۴۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد

ایسنا/خراسان رضوی بیمارستان مهرگان مشهد بیمارستانی پرحاشیه است که در گذشته بحث‌های بسیاری در زمینه مجوز فعالیت آن مطرح بود. بحث‌های فراوان در خصوص این بیمارستان پس از فوت یک زن بر اثر جراحی زیبایی بالا گرفت و مشخص شد که بیمارستان بدون داشتن مجوز فعالیت در حوزه جراحی زیبایی به این کار اقدام می‌کند.

پس از نظارت‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشکلات بیمارستان تا حدودی مرتفع شد و دیگر خبری از جراحی‌های بدون مجوز نبود. اکنون بار دیگر این بیمارستان حاشیه‌ساز و مالکیت آن با مشکلات زیادی روبه‌رو شده است. دعوا بین گروه شرکت تعاونی پاستور که مجوز فعالیت بیمارستان به نام آن‌ها بوده و گروه دیگری که ورثه نیز در بین آن‌ها قرار دارد به قدری بالا گرفته که از ۷ فروردین ماه شاهد تعطیلی این بیمارستان هستیم.

سارا جعفرپور، مدیر بیمارستان مهرگان در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت این بیمارستان اظهار کرد: پروانه و سند این بیمارستان به دلیل مسائل مالکیتی که داشت، به نام مدیران قبلی بود. بیمارستان از سال ۹۶ در تصرف ورثه بود که ما شکایت کردیم و سال ۹۷ رای قطعی دادگاه صادر شد. سال گذشته توانستیم بعد از صدور رای قطعی دادگاه، بیمارستان را از طریق شورای تامین استان پس بگیریم.

وی بیان کرد: در این ۶ سالی که بیمارستان در اختیار این گروه بود، هزینه دارایی، تامین اجتماعی، بانک و حتی پول آب، برق، گاز، تلفن و پرسنل را پرداخت نکرده بودند و بدهی زیادی داشتند. در یک سالی که بیمارستان در اختیار ما بود، مشکلات زیادی داشت. بانک ۱۰ میلیارد طلب داشت و بیمارستان را به مزایده گذاشته بود. ما دنبال این بودیم که این ۱۰ میلیارد را تهیه کنیم، بنابراین یک گروه سرمایه‌گذار به ما معرفی کردند که نماینده آن‌ها دکتر انجیدنی بود که در گذشته سمت معاون نظارت بر درمان  دانشگاه علوم پزشکی مشهد را داشت.

جعفرپور افزود: شرط این گروه سرمایه‌گذار این بود که دکتر انجیدنی مدیر بیمارستان باشند. هیات مدیره قبول کردند که اگر این ۱۰ میلیارد را پرداخت نکنند، مدیریت ایشان منتفی است. بعد از اینکه موفق نشدند این مبلغ را تهیه کنند، ادامه همکاری با دکتر انجیدنی منتفی شد.

مدیر بیمارستان مهرگان مشهد ادامه داد: یک ماه بعد از این ماجرا پرسنلی که شورای تامین استان بیمارستان را از آن‌ها گرفته بود و زمانی که بیمارستان در اختیار ورثه قرار داشت، حکم‌های غیر قانونی برای خودشان زده بودند، به دلیل داشتن حکم‌های رسمی به اداره کار رفتند و حکم توقیف اموال را گرفتند که در نهایت یک گروه ۳۰ نفره برای توقیف اموال با مامور وارد بیمارستان شدند که بیمارستان در اختیار آن‌ها قرار گرفت. ما شکایت کردیم و قاضی نامه داد که این افراد از بیمارستان خارج شوند.

بازرس تعاونی بیمارستان مهرگان اضافه کرد: رای قطعی دادگاه مبنی بر این بود که سند و پروانه به نام شرکت تعاونی شود، بنابراین پروانه بیمارستان به نام شرکت تعاونی صادر و مسئول فنی بیمارستان از طرف تعاونی انتخاب شد اما بعد از مدتی بار دیگر بیمارستان را تصرف کردند که ما نیز دوباره شکایت کردیم که در حال پیگیری است.

جعفرپور خاطرنشان کرد: از ۷ فروردین که بیمارستان در اختیار این گروه قرار گرفته ما به بخش‌های مختلفی مراجعه کردیم و هیچ کس هنوز کار مثبتی در این زمینه انجام نداده است. از این تاریخ بیمارستان را تعطیل کردند و منتظر این هستند بیمارستان را بفروشند. ۲۵۰ نفر پرسنل بیکار شدند و ۸۵۰ نفر سهامدار تعاونی نمی‌دانند چه کاری انجام دهند، فقط بیمارستان را به تباهی می‌کشند.

در پیگیری از محسن داوری، فرماندار مشهد، وی در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان مهرگان عنوان کرد: ما مجوز بیمارستان را از دانشگاه علوم پزشکی گرفتیم و دانشگاه باید ادامه روند را انجام دهد. متولی نظارت بر بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی است و باید پاسخگو باشد.

در ادامه به سراغ دکتر کاظم غفاریان، مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد رفتیم. وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد و وزارت بهداشت وظایفی در خصوص بیمارستان مهرگان دارند که یکی از وظایف آن‌ها صدور یا تمدید پروانه بیمارستان است که ۶ ماه پیش به مدت ۶ ماه تمدید شد، وظیفه دیگر تعیین مسئول فنی است.

وی بیان کرد: براساس آنچه به ما گفتند قبل از عید گروهی با یک حکم قضایی بیمارستان را از دست شرکت تعاونی خارج کردند که ۳۰ ساعت پس از شکایت شرکت تعاونی این گروه را از بیمارستان خارج کردند اما دوباره بعد از عید در بیمارستان مستقر شدند که باید از مقام قضایی پیگیری شود.

غفاریان افزود: ما از نظر قانونی صلاحیت دخالت در این زمینه را نداریم و این گروه نیز از نظر ما قانونی نیستند. افرادی به صورت قانونی اجازه فعالیت دارند که نام آن‌ها پشت پروانه بهره‌برداری بیمارستان باشد.

مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در حال حاضر بیمارستان در وضعیت بلاتکلیفی قرار دارد، برخی روزها فعالیت داشته و برخی روزها نیز تعطیل است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • نجات جان ۶ بیمار با اهدای اعضای بیمار ۴۴ ساله مشهدی
  • حس خوب حمایت
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت