Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن فرهادی معاون فنی و مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت در گفت و گو با خبرنگار  باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به مصرف کلر در آب مصرفی برای پیشگیری از بروز آلودگی در آب های شرب اظهار کرد: در شرایط فعلی سیستم های آب رسانی و منابع آب مصرفی در تمام دنیا و از جمله کشورمان به صورت های مختلفی تامین می شود.

او ادامه داد: برای پیشگیری از بروز آلودگی‌های ثانویه در آب مصرفی به دلیل دور بودن تصفیه خانه ها تا محل مصرف آب شرب به آن  کلر مطابق استاندارد کشورمان اضافه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرهادی بیان کرد: در برخی از مناطق برای ضد عفونی آب شرب مصرفی از کلر گازی استفاده می شود که به دلیل ایمنی ناشی از کپسول های گاز کلر و مسائل نگهداری آن امروزه کم تر از این نوع کلر استفاده می شود. در برخی از مناطق روستایی از پودر پر کلرین که ۶۵ تا ۷۰ درصد کلر آزاد می کند برای ضد عفونی آلودگی احتمالی استفاده می شود.

معاون فنی و مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت تاکید کرد: به طور کلی برای پیشگیری از بروز آلودگی ثانویه از آب ژاول یا پودر کلر حل شده در آب به آب شرب مصرفی تزریق می کنند و کلر آزاد باقی مانده بین دو دهم تا نیم میلی گرم در لیتر مطابق استاندارد کشور مان است که این کار هیچ‌گونه مشکلی برای بدن نداشته و سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن نمی شود.

او تاکید کرد:  اگر میزان کلر بیشتر از حد استاندارد باشد طعم آب شرب مصرفی تغییر می کند و مشکلاتی را برای افراد مصرف کننده ایجاد خواهد کرد و نزدن کلر به آب مصرفی باعث برو آلودگی و شیوع بیماری هایی مانند اسهال در بین افراد خواهد شد.

فرهادی با بیان اینکه آب ژاول میزان کلر کم تری دارد، گفت: در برخی از مناطق کلر از نمک طعام با روشی ارزان گرفته و برای ضد عفونی کردن آب به آن اضافه می کنند. 

بیشتر بخوانید

واکسیناسیون راهکار اصلی و قطعی کنترل بیماری کرونا است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آلودگی آب سلامت محیط آب مصرفی آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۶۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلان‌شهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۷۱ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه اسلام‌شهر با شاخص ۱۱۲، پاسداران با شاخص ۱۲۸، سلامت با شاخص ۱۰۸، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۱۰۵ در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های امام خمینی با شاخص ۶۳، باغستان شهریار با شاخص ۸۷، پارک رازی با شاخص ۵۴، پاکدشت با شاخص ۵۵، پردیس با شاخص ۵۹، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۷۲، پیشوا با شاخص ۵۴، تهران پارک شکوفه با شاخص ۷۸، چشمه با شاخص ۵۱، دانشگاه تهران با شاخص ۷۸، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۶۰، رباط‌کریم با شاخص ۷۹، ژئوفیزیک با شاخص ۸۳، ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۷۳،، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۹۹، شریف منطقه دو با شاخص ۷۵، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۸۵، شهرداری منطقه دو با شاخص ۵۷، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۸۲، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۸۷، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۸۲، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۷۴، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۵۴، شهریار با شاخص ۷۹، فرمانداری شهرری با شاخص ۸۹، قرچک با شاخص ۸۹، ملارد با شاخص ۷۷، منطقه ۱۵ با شاخص ۷۵، و ورامین با شاخص ۵۲ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۷۳ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب ایستگاه آتی‌ساز با شاخص ۳۹، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۴۴، پونک با شاخص ۵۰، دماوند با شاخص ۳۷، سرخه‌حصار با شاخص ۲۹، قدس با شاخص ۴۱، لواسانات با شاخص ۴۷، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۳۹، در موقعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 749572

دیگر خبرها

  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • هوش مصنوعی بی طرف نیست ؛ چشم بسته در جنگ شلیک می کند
  • شاخص‌های ایمنی صادرات در پایانه‌های نفتی ارتقا یافت
  • ۹ میوه مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • ۹ میوه فوق‌العاده برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • راهنمای انتخابی هوشمندانه در خرید چیلر تراکمی
  • بهترین میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • پایان تحقیقات درباره اتوپایلوت تسلا پس از 13 تصادف مرگبار
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود