Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: با دوری از اعمال سلیقه و رفتارهای سیاسی، حفظ استقلال و تعامل هه جانبه و بهره گیری از مشورت هیئت علمی توانستیم موفقیت های دانشگاه علوم پزشکی را تقویت کنیم.

ه گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ روز شنبه در مراسمی با حضور باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فرزانه مدیر کل حراست وزارتخانه، آیت الله عابدینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین، روح الله عباسپور،لطف الله سیاهکلی، رجب رحمانی و فاطمه محمد بیگی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، محمد قاسمی دادستان، قبادی معاون اقتصادی استانداری، فرماندهان نظامی و انتظامی، پزشکان و پرستاران و مدیر ادارات در دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ضمن تجلیل از خدمات دو ساله پیمان نامدار رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی، عبدالله دیدبان به عنوان سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی قزوین معرفی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیمان نامدار در این مراسم اظهارداشت:  23 ماه قبل کار خود را در ایام کرونا آغاز کردیم و با یک تیم همراه و منسجم در توسعه دانشگاه و سلامت  مردم گام برداشته شد.

وی اضافه کرد: برخی کارها در این دانشگاه متوقف شده بود که توانستیم با همراهی همه مدیران، بیمارستان خیریه رحیمیان را به چرخه خدمت بازگردانده و  بیمار ستان شهدای آبیک و رادیو تراپی را راه اندازی کرده و حجم زیادی از کارها را انجام دهیم.

نامدار تصریح کرد: توسعه پژوهش و آموزش برای ما مهم بود و اعتقاد داشتیم اگر دانشگاه، موتور محرک جامعه باشد به موفقیت زیادی می رسیم لذا این کار را محور برنامه ها قرار دادیم.

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین یادآور شد: در مواجهه با کرونا تجربه سخت و جدیدی داشتیم و به دلیل ابعاد و پیامدهایی که ویروس در بخش های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی داشت تلاش کردیم این پیامدها را کاهش دهیم اما اولویت ما در مقابله با کرونا تامین سلامت  مردم بود که با کمک خیرین، روحانیون، ائمه جمعه، شهرداری، شوراها و رسانه ها اتفاقات بزرگی رقم خورد.

نامدار گفت: در مدت ۲۳ ماه اکثر اصحاب رسانه صدای ما را به گوش مردم رساندند و روسای بانکها، بیمه سلامت و تامین اجتماعی دو بال ما بودند و همراهی خوبی صورت گرفت تا شرایط را مدیریت و کنترل کنیم و در این میان ۴ نماینده استان و نیز استاندار محترم حامی جدی دانشگاه بودند به طوری که اگر این حمایت همه جانبه نبود دچار بحران می شدیم.

وی اضافه کرد: هزینه زیادی برای تامین کمبودهای بهداشتی و پزشکی صورت گرفت و طرح شهید سلیمانی و مراقبت در منزل و واکسیناسیون به خوبی اجرایی شد و در فرآیندها و شاخص ها اقدامات موثری صورت گرفت که موفقیت آمیز بود.

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین یادآورشد: تلاش کردم در انتخاب و انتصاب مدیران، سلیقه شخصی و سیاسی را دخالت ندهم  چون حوزه سلامت تخصصی و مهم است و دخالت سیاست در آن اگر موجب شود استقلال دانشگاه زیر سوال برود آسیب زا خواهد بود.

نامدار اظهارداشت: بزرگترین سرمایه ما اعتماد مردم است که با نگاه غیر سیاسی تلاش کردم این نگاه در مردم استان ایجاد شود و در کنار این رویکرد  تعامل با بخش برون سازمانی هم در اولویت بود که به موفقیت ها کمک کرد.

وی با گرامیداشت یاد شهدای مدافع سلامت یادآورشد: با دعا و صلوات به روح شهدای مدافع سلامت از تلاش معاونان، هیئت رئیسه و همکاران روابط عمومی و نیروهای ستادی و صف تشکر کرده و از همدلی خوبی که در استان شکل گرفت خرسندیم.

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین تصریح کرد: از توان مشورتی هیئت علمی استفاده کردیم و طرح مراقبت در منزل به صورت پایلوت کشوری در قزوین اجرا شد و با این کار توانستیم با درمان 6 هزار بیمار در منزل از مراجعه این افراد به بیمارستانها جلوگیری کنیم.

وی گفت: اجرای این طرح مهم کشوری به 8 زیرساخت نیاز داشت که توانستیم 7 زیرساخت را تامین کنیم و ضمن مراقبت در منزل و ارائه خدمات درمانی به 6 هزار بیمار بیش از 50 هزار مشاوره تلفنی هم ارائه کنیم. 

نامدار افزود: افزایش 70 تخت مراقبت های ویژه، راه اندازی رادیو تراپی، راه اندازی سی تی اسکن بیمارستان شهید رجایی و ساخت الحاقیه این  بیمارستان از کارهای مهمی بود که انجام شده است.

وی بیان کرد: ارائه خدمات تخصصی و بالینی در مناطق محروم آوج ، استقرار دستگاه اکو و سونوگرافی در این شهر، تامین دستگاه سی تی اسکن در شهر بویین زهرا از دیگر اقدامات مهم است و بزودی بخش دیالیز تاکستان نیز افتتاح می شود.

نامدار گفت: در آموزش و پژوهش هم اقدامات موثری  شد و در رتبه بتدی علمی دانشگاه در نسل دوم دارای رتبه کشوری، در نظام بین المللی رتبه نهم هستیم و سه نفر قبولی بورد داشتیم و جذب اولین دانشجوی فوق تخصص در رشته غدد و افتتاح مرکز آموزش مجازی دانشگاه نیز از دیگر دستاورد های دانشگاه است.

وی اظهارداشت: بیش از 415 نفر جذب دانشگاه شدند و ۹۲۶ نفر با قانون ایثارگری تبدیل وضعیت می شوند که این اتفاق نیز از کارهای انجام شده است.

در این مراسم ضمن تجلیل از خدمات پیمان نامدار رئیس سابق، عبدالله دیدبان به عنوان رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی قزوین معرفی شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: علوم پزشکی قزوین پیمان نامدار دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۷۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ دکتر سیدعلی قاسم‌زاده، رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در نشست بررسی مسائل آموزش عالی استان قزوین که در قالب برنامه موسوم به سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری صورت گرفت، اظهار کرد: قزوین به سبب نزدیکی به تهران زمینه جذب دانشجویان زیادی از تهران و کرج را فراهم آورده است.

وی آمار دانشجویان مشغول تحصیل در این استان را ۴۳هزار نفر بیان کرد و گفت: ۳۹مرکز آموزش عالی و دانشگاهی اعم از دولتی، آزاد و غیرانتفاعی در این استان فعال است و همچنین حدود ۱۰۰۰نفر عضو هیئت‌علمی در استان قزوین مشغول به خدمت هستند.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) ارزیابی و نظارت را کاری چالش‌برانگیز و طاقت‌فرسا توصیف کرد و افزود: معمولاً در همه استان‌ها مشکلات و موانعی وجود دارد که امکان ارزیابی و نظارت خوب را از هیأت ارزیابی‌کننده می‌گیرد. در استان قزوین هم مشکلات از این دست از جمله دخالت‌ها و مقاومت‌های بیرونی (خارج از حوزه آموزش عالی) وجود دارد.

قاسم‌زاده با بیان اینکه این دخالت و مقاومت‌های خارج از حوزه آموزش عالی در استان قزوین بارز است، گفت: همین چالش گاهی‌اوقات باعث می‌شود نتوانیم به حد مطلوب کیفیت آموزش عالی را تأمین کنیم و بعضی‌وقت‌ها مجبور می‌شویم رویکردمان در حوزه ارزیابی و نظارت را تعدیل کنیم.

وی ادامه داد: به این شکل وادار می‌شویم که از توقعات‌مان بکاهیم تا کم‌کم بتوانیم زمینه بهتر شدن اوضاع و کیفیت آموزش عالی را فراهم کنیم. با این حال در بین مراکز دانشگاهی استان قزوین وفاق و همگرایی خوبی برای بهبود کیفیت آموزش عالی و تصمیم‌گیری‌ها در این حوزه وجود دارد.

نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با اشاره به موضوع انحلال برخی مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی گفت: بعضی از این مؤسسات به حدی نظر کارشناسی حوزه نظارت و ارزیابی وزارت علوم را قبول داشتند که داوطلبانه به سمت انحلال رفتند. چرا که عمدتاً مقاومتی در چنین مؤسسه‌هایی وجود دارد، اما خوشبختانه این اتفاق اینجا به آرام‌ترین شکل افتاد.

قاسم‌زاده ابراز امیدواری کرد با حمایت‌ها و کمک‌های وزارت علوم نظام آموزش عالی در استان قزوین به یک الگو برای کل کشور تبدیل شود.

وی اضافه کرد: زمانی که مسئولیت دانشگاه را به عهده بگیریم، یکی از گلایه‌های جدی این بود که نظارت بر آموزش عالی در استان قزوین جایگاه ندارد و جایگاه و نیروی انسانی در این حوزه وجود ندارد. به همین دلیل چند نیروی کارآمد به این حوزه اضافه کردیم تا حداقل‌های این حوزه تأمین شود و نظارت که وظیفه ذاتی ماست، محقق شود.

قاسم‌زاده ادامه داد: خوشبختانه این اتفاق افتاد و حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین فعال شده و گزارش‌های هیأت‌های ارزیاب به وزارت علوم می‌رسد، حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت دانشگاهی در استان قزوین است.

روح‌الله رازینی، رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم هم در این نشست گفت: تعدد مراکز نظارتی در حوزه وزارت علوم ‌مطلوب نیست و تضمین‌کننده کیفیت بالای آموزشی و علمی در دانشگاه‌های ما نخواهد بود.

وی اضافه کرد: تسلسل در نظارت کیفیت آموزشی خوب را ضمانت نمی‌کند و حتی در مواردی از بازوهای نظارتی سلب مسئولیت می‌کند، اما به هر حال می‌شود با تقسیم نقش‌ها و وظایف این تسلسل را تا حدودی توجیه کرد. با این حال اصل کار ما توجه به هدف غایی ارزیابی و نظارت در حوزه علمی و دانشگاهی است.

همچنین در حاشیه این نشست رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم و هیات همراه از تالار قزوین شناسی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) بازدید کردند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900193

دیگر خبرها

  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • جذب منابع پایدار با رویکرد حفظ و جذب مشتریان محقق می‌شود
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت هفته سلامت
  • همایش پیاده روی در یاسوج