Web Analytics Made Easy - Statcounter

پدر و مادر‌ها با نزدیک شدن به آغاز حضوری مدارس دوباره به روتین‌های پر استرس صبحگاهی‌شان بر می‌گردند، پس بهتر است برای داشتن صبح‌های آرام از قبل برنامه بریزند.

خبرگزاری میزان _ فارس نوشت: زنگ آغاز مدارس به شکل حضوری قرار است چند روز دیگر و در آذرماه به صدا در بیاید و بچه‌ها بعد از حدود دوسال دوری از میز و نیمکت مدرسه راهی مدرسه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مادران به خصوص مادران شاغل نیز باید صبح‌های زود بعد از آماده‌سازی کودکانشان و فرستادن آن‌ها به مدرسه و یا مهد‌های کودک فورا در محل کار خود حاضر شوند. همین موضوع می‌تواند صبح‌های پر استرس گذشته را دوباره برگرداند به خصوص اینکه دانش آموزان کلاس اولی و دومی که تا به حال هیچ تجربه‌ای از حضور در مدرسه نداشته‌اند و کلاس سومی‌ها نیز فقط چند ماه طعم میز و نیمکت را چشیده‌اند و هنوز به انجام امور صبحگاهی و حاضر شدن برای مدرسه عادت ندارند. پس برای اینکه صبح‌های کم استرسی داشته باشید. بهتر است یک برنامه و روتین صبحگاهی خوب با بچه‌ها تنظیم کنید و هر روز آن را عینا اجرا کنید تا هیچوقت نگویید: «دیر شد! عجله کنید!»

برنامه درست کنید

برای خودتان و فرزندانتان یک برنامه درست کنید و اگر سواد خواندن ندارند نقاشی کنید تا در آن ترتیب کار‌هایی که برای آماده‌سازی صبح روز بعد باید انجام دهند را متوجه شوند و طبق آن عمل کنند. از وسیله‌هایی که باید داخل کیف‌شان بگذارند تا لباسی که باید انتخاب کنند و دندان‌هایشان که باید مسواک شود. همه چیز را بنویسید تا با خواندن هرروزه در ذهن‌شان تکرار و سپس تثبیت شود. فرزندانتان را عادت دهید قبل از خواب برنامه‌شان را چک کنند و همه کار‌های مربوط به شب قبل را به ترتیب انجام دهند تا صبح استرس و عجله کمتری داشته باشند و همه چیز طبق برنامه پیش رود.

پاداش‌های ستاره‌ای

بچه‌ها تایید شدن را بسیار دوست دارند به خصوص اینکه تایید شدن‌شان از پدر و مادر نام و نشان هم داشته باشد. اینطوری احساس قدرت می‌کنند و بیشتر تلاش می‌کنند مسوولیتی که به عهده دارند را بهتر انجام دهند. از طرفی برچسب‌ها و استیکر‌های رنگی علاقه مشترک تمام کودکان جهان است. پس از آن‌ها می‌توانید به عنوان جایزه استفاده کنید. برنامه را طوری بچینید که اگر بچه‌ها هر روزی که کارشان را کامل و درست انجام دهند بابت آن روز یک برچسب که می‌تواند شکل ستاره باشد بگیرند و اگر یک هفته کامل کار‌ها درست پیش برود یعنی ۷ برچسب از ۷ روز کامل خواهند داشت و ارتقاء درجه می‌شوند. با اینکار آخر هفته‌هایتان را شیرین و دلچسب کنید.

هرچه فعالیت‌های صبح کمتر باشد به نفع شماست

تا می‌توانید از ترافیک برنامه‌های صبح کم کنید و به جای آن به کیفیت و بهبود وضعیت صبحانه اضافه کنید. خودتان بهتر قاضی خودتان هستید و بهتر می‌توانید تشخیص دهید که چه کار‌هایی را می‌شود برای کم شدن ترافیک کار‌های صبح انجام داد. مثلا شاید بهتر است کیف‌های آماده بچه‌ها نزدیک در خروجی باشد. یا لباس‌های بیرون را تعیین کرده و از کمد خارج کرده باشید. غذا و لقمه هایشان را از شب قبل بسته‌بندی کرده باشید.

در عوض این کار‌ها می‌توانید زمان بیشتر و با خیال راحتتری صبحانه بخورید.

تقاوت‌ها و قلق بچه‌ها را یاد بگیرید

قلق بچه‌ها را زود باید یاد بگیرید و برایش برنامه ریزی کنید. مثلا ممکن است کودک شما سخت از خواب بیدار شود باید زمان آن را در نظر بگیرید. یا اینکه در صبحانه خوردن کمی تعلل کرد یا اینکه حتی در مسواک زدن مشکل داشته باشد. برخی کودکان درست در دقیقه ۹۰ یادشان می‌افتد که کاری را انجام نداده‌اند یا یکی از برنامه‌هایشان را داخل کیف نگذاشته‌اند پس همه این‌ها را از قبل پیش‌بینی کنید. کودکان شما در سرعت و دقت باهم متفاوتند می‌توانید به آن‌ها بیاموزید که روی کار‌های هم نظارت داشته باشند و به هم کمک کنند و هوای هم را داشته باشند.

به روتین و برنامه‌تان تا حد امکان وفادار بمانید

وقتی هر روز برنامه به شکل واحدی پیش برود و بچه‌ها عینا کار‌های روز قبل را در روز تازه تکرار کنند. اینطوری در ذهن‌شان ثبت می‌شوند و دائم از شما سوال نمی‌کنند که حالا باید چه کار کنند و شما هم هربار مجبور نیستید که با صدای بلند کار‌ها را به آن‌ها یادآوری کنید و انرژی خود را مصرف کنید. پس تا حد امکان برنامه تغییر نکند. یعنی در یک زمان معین بیدار شوید. در یک زمان معین صبحانه بخورید. در یک زمان معین مسواک بزنید و در یک زمان معین از خانه خارج شوید. اینطوری همه خودشان را بهتر تطبیق می‌دهند.

موبایل‌بازی و تلویزیون تعطیل

یکی از مهمترین چیز‌هایی که روتین شما را صبح‌ها به هم می‌زند موبایل بازی و برنامه‌های تلویزیونی اول صبح است. وقتی تلویزیون روشن است بچه‌ها محو آن می‌شوند و ممکن است برای پوشیدن یک شلوار جلوی آن فقط ۱۰ دقیقه زمان صرف کنند یا اینکه نصف آن را پوشیده‌اند بعد جلوی تلویزیون ماتشان برده‌است. پس سعی کنید صبح‌ها بی‌خیال این جعبه جادویی استرس‌زا باشید به خصوص اینکه دوست دارند هر لحظه از ادامه کارتون خبردار شوند.

بی‌خیال کار‌های غیرضروری شوید

صبح‌ها فقط برای کار‌های ضروری هستند پس وقت‌تان را بابت کار‌های غیرضروری نسوزانید. عقربه ساعت صبح گویی سرعتش دوبرابر باقی ساعات است پس کار‌های غیرضرور، مثل چک کردن موبایل، پست گذاشتن در شبکه اجتماعی و یا تماس غیرضروری را فراموش کنید و فقط وقت‌تان را به کاری ضروری اختصاص دهید که زمان در حال گذر است.

یک وقت اختصاصی برای خودتان داشته باشید

اگر قرار است اهل خانه ۸ صبح از خواب بیدار شوند و برنامه از پیش تعیین شده را اجرا کنند بهتر است شما نیم‌ساعتی زودتر از آن‌ها بیدار شوید چند دقیقه‌ای برای خودتان با آرامش زندگی کنید، چون قرار است به محض بیدار شدن بقیه در اجرای برنامه کمک‌شان کنید. برای خودتان چای گرم بریزید و در آرامش بنوشید. لباس‌تان را مرتب کنید و با آرامش تن کنید و از استرس صبحگاهی خود کم کنید. این نیم ساعت طلایی را از دست ندهید تا روز آرام‌تری داشته باشید.

بیشتر بخوانید: همه چیز درباره بازگشایی مدارس

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: دانش آموزان کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دانش آموزان کرونا یک زمان معین برای خودتان انجام دهند کار ها صبح ها بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۷۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی‌بر اینکه برنامه آموزش و پرورش برای عدم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان چیست، اظهار کرد: هدایت تحصیلی دانش‌آموزان یکی از ظریف‌ترین و مینیاتوری‌ترین اقدامات است که باید در آموزش و پرورش صورت بگیرد.

وی افزود: این کار در مقطع متوسطه اول با بهره‌گیری از توان مشاوره دقیق روان‌شناختی و تحصیلی در مدرسه انجام شود و به نیرو‌های کیفیت‌بخشی و مشاور در مدرسه وابستگی دارد. فرهادی ادامه داد: زمانی‌که یک انحراف در آمار می‌بینیم؛ در بخش‌های نرم‌افزاری و فکری دچار خطا هستیم و در امکانات مشکلی وجود ندارد. در دبیرستان‌ها امکاناتی که رشته‌های دیگر و دانش‌آموزان تحربی دارند، دانش‌آموزان ریاضی نیز بهره‌مند هستند.

انتخاب رشته تحصیلی ناظر بر بازار اشتغال است

سخنگوی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نکته دوم ناظر بر بازار اشتغال است و نوع اطلاع‌رسانی برای مشاغل در کشور و تحقیقات صورت می‌گیرد. نهاد‌هایی که در آموزش و پرورش همکار هستند و در سند تحول برای آنها وظیفه‌ای تعیین شده، مراقب باشند که خلاف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اقدام نکنند و تبلیغات کاذب شکل بگیرد.

در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم

وی با اشاره به برنامه ششم و هفتم توسعه، اضافه کرد: در این برنامه قرار است دانش‌آموزان در رشته‌های فنی‌حرفه‌ای و کاردانش با یک ضریب بالای پنجاه درصد هدایت شوند و در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم؛ به عبارت دیگر، بیکار نداریم، زیرا دانش‌آموزان مهارت دارند.

فرهادی ادامه داد: بسیاری از دختران در رشته‌های کامپیوتر و طراحی و دوخت، هنری و صنایع دستی نه‌تنها بیکار نداریم، بلکه با افزایش بیشتر تقاضا در حرفه آموزش‌دیده روبرو هستند.

هنرستان‌ها برای همه رشته‌ها الگو موفقی هستند

سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه هنرستان‌ها برای نه‌تنها برای رشته‌های ریاضی بلکه برای هنرستان‌ها الگوی موفقی است و باید به آنها مشاوره دقیقی ارائه دهیم، ابراز کرد: برای رشته ریاضی ما در آموزش و پرورش وظیفه مشاوره دقیق ارائه دهیم که ناظر بر استعداد‌های خدادادی و علایق است تا در این رشته تحصیل کنند.

وی در پایان افزود: رشته بنده ریاضی و فیزیک است و معتقد هستم مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است و باید این موضوع با جدیت دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • پنج راه برای تکمیل «چرخه استرس» و جلوگیری از فرسودگی یا افسردگی
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • ظرفیت های مردمی در اجرای طرح نماد بکارگیری شود
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان