Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مدیکال اکسپرس، مشکلات لخته شدن خون و عوارض ناشی از آن در بیماران کووید-۱۹ شایع است. اکنون محققان دانشگاه پزشکی وین نشان داده‌اند که یکی از اعضای گروه دارو‌های ضد انعقاد نه تنها تاثیر بسیاری بر بقای بیماران کووید-۱۹ دارد، بلکه بر مدت زمان عفونت فعال با ویروس سارس-کوو-۲ نیز تاثیر می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج اخیرا در مجله Cardiovascular Research منتشر شده است.

بیماری کرونا (کووید-۱۹) یک بیماری عفونی چند وجهی است. در حالی که در آغاز همه‌گیری جهانی، فرض بر این بود که کووید-۱۹ در درجه اول یک بیماری ریه است، اکنون مشخص شده است که چندین سیستم عملکردی در بدن انسان به دنبال عفونت با پاتوژن سارس-کوو-۲ تحت تاثیر قرار می‌گیرند. یکی از این سیستم‌های عملکردی لخته شدن خون است. بیماران مبتلا به کووید-۱۹ خطر افزایش ترومبوز و آمبولی مانند سکته مغزی، انفارکتوس ریوی یا میوکارد و حتی ترومبوز ورید عمقی را دارند. استفاده از دارو‌هایی که انعقاد خون را مهار می‌کنند از ژوئیه ۲۰۲۰ بخشی از دستورالعمل‌های درمانی برای کووید-۱۹ بوده است.

آلیس آسینگر، رهبر گروه در مؤسسه بیولوژی عروقی و تحقیقات ترومبوز در دانشگاه پزشکی وین و آخرین نویسنده این نشریه می‌گوید: انعقاد مشاهده‌شده در بیماران کووید-۱۹ جدید است و از بسیاری جهات با مشکلات انعقادی شناخته شده قبلی متفاوت است. کواگولوپاتی مرتبط با کووید-۱۹ ویژگی‌هایی را نشان می‌دهد که اگرچه تا حدی با سایر بیماری‌های انعقادی قابل مقایسه است، اما نمی‌توان آن‌ها را به طور کامل توضیح داد، بنابراین، گروه آلیس آسینجر در بهار ۲۰۲۰، در مرحله اولیه همه‌گیری، شروع به جستجوی توضیحی برای این شرایط فرعی کووید-۱۹ کردند.

در یک تجزیه و تحلیل چند مرکزی از بیماران کووید-۱۹ در وین، لینز و اینسبروک، این گروه مشاهده کردند که انعقاد ناشی از کووید-۱۹ منحصرا در بیمارانی که نیاز به مراقبت‌های ویژه دارند یا در بیمارانی که در نتیجه کووید-۱۹ جان خود را از دست می‌دهند، رخ می‌دهد. اگرچه دارو‌های ضد انعقاد بقای بیماران کووید-۱۹ را بهبود می‌بخشد، اما هیچ تاثیری بر فرآیند‌های ایمنی مرتبط با انعقاد خون (ایمونوترومبوز) ندارند.

بررسی‌ها نشان داد که دوره عفونت فعال سارس-کوو-۲ در بیماران تحت درمان با هپارین با وزن مولکولی پایین، رایج‌ترین داروی ضد انعقاد، کاهش می‌یابد. در بیمارانی که این دارو را دریافت می‌کنند، زمان عفونت به طور متوسط ​​۴ روز کمتر از بیمارانی است که با هپارین با وزن مولکولی کم درمان نمی‌شوند.

دیوید پریرا گفت: هپارین با وزن مولکولی پایین ممکن است تاثیر مستقیمی بر روی بیماری داشته باشد. داده‌های تجربی نشان می‌دهند که هپارین می‌تواند توانایی سارس-کوو-۲ را برای اتصال به سلول‌ها مهار و در نتیجه از آلوده شدن آن‌ها جلوگیری کند.

این مشاهدات در چارچوب همکاری نزدیک بین سه بیمارستان درگیر و همچنین از طریق تبادل فعال بین محققان پایه و پزشکان انجام شد.

بیشتر بخوانید

آنتی بادی‌ها ایمنی طولانی‌تری در برابر ابتلای مجدد به کرونا ایجاد می‌کنند

انتهای  پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید19 بیماران کووید ۱۹ سارس کوو ۲ ضد انعقاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۷۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سیدرضا مظهری افزود: نسخه پیچی و فروش دارو همچنان تحت کنترل مسئول فنی داروخانه ها است و فقط حمل دارو با ابلاغ این آئین نامه با استفاده از سکوهای اینترنتی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این آئین نامه با رعایت اصول حفظ سلامت بیماران، موجب سهولت دسترسی بیماران به داروهای مورد نیاز می‌شود.

مظهری افزود: توزیع دارو بر بستر اینترنت به زودی به صورت آزمایشی در چند شهر با دستور وزیر بهداشت آغاز می‌شود و بعد از ۶ ماه در سراسر کشور پوشش داده می‌شود.

رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفت: بیماران با استفاده از سکوهای اینترنتی برای انتخاب نزدیک‌ترین داروخانه به محل سکونت می‌توانند داروی خود را سریع‌تر دریافت کنند.

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد