Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر فغفوری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یک واحد تولیدی با ۲ نوع محصول شامل غذای کودک بر پایه غلات با ظرفیت ۲۲۰ تن و نیز انواع مکمل دارویی و غذایی انسان، به شکل پودر با ظرفیت یک میلیون تن و اشتغال ۳۵ نفر از جمله واحدهایی است که با تلاش‌های انجام گرفته بار دیگر به چرخه تولید بازگشت. 

وی حجم سرمایه این واحد در زمان صدور پروانه را در سال ۸۸ ، بالغ بر ۷۷ میلیارد عنوان کرد و افزود: واحد فولاد سیمرغ با محصول ریخته‌گری چدن با ظرفیت چهار هزارو ۵۰۰ تن، با سرمایه در زمان صدور پروانه در سال۹۶،  ۱۵ میلیارد ریال و اشتغال ۱۲ نفر، دیگر واحدی بود که احیا شده و به روند تولید بازگشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته فغفوری، واحد امین کالا تجارت، با محصولات تولیدی انواع سولفات روی، مس و آهن، با ظرفیت چهار هزارو ۴۰۰ تن، سرمایه در زمان صدور پروانه در سال ۷۶، یک میلیارد ریال و با اشتغال ۱۸ نفر واحد دیگری است که به چرخه تولید بازگشته است.

وی  واحد بازیافت صنایع شیمیایی معدنی زنجان با محصول بازیافت ضایعات و خرده های فلزی با ظرفیت سه هزار تن و با سرمایه هشت میلیارد ریال در زمان صدور پروانه درسال ۹۱ و اشتغال ۱۵ نفر را هم از واحدهای در دست احیا بیان کرد و افزود: این واحد، در انتظار موافقت اداره کل محیط زیست برای راه اندازی است.

رییس سازمان صمت استان زنجان، در ادامه با اشاره به دیگر واحدهایی که راه اندازی مجدد شده اند، اظهار داشت: صنعتی ذوب ریخته گران با محصول آلیاژ فلزات غیرآهنی و با ظرفیت ۱۵ هزار تن، میزان سرمایه سه میلیارد ریال در زمان صدور پروانه در سال ۸۷ و اشتغال چهار نفر، در  ردیف پنجم جدول واحدهای احیا شده در نیمه اول امسال قرار دارد.

به گفته فغفوری واحد دانش فن ریخته گران، با محصول ریخته گری مس، با ظرفیت ۱۸۰ تن و سرمایه ۶ میلیارد ریال، در زمان صدور پروانه سال ۸۶ و اشتغال چهار نفر هم از جمله واحدهایی است که در جدول واحدهای احیا شده قرار دارد.

وی همچنین واحد تولیدی آبرسان نوید با محصول تولیدی انواع لوله و اتصالات پلی اتیلنی، با ظرفیت ۶ هزارو ۵۰۰ تن، با سرمایه ۱۵ میلیارد ریال در زمان صدور پروانه در سال ۹۳ و اشتغال ۲۲ نفر را هم جزو واحدهای بازگشت به تولید در نیمه نخست امسال بیان کرد.

رییس سازمان صمت استان زنجان گفت: واحد تولیدی دیگری نیز با محصول انواع شکلات و فرآورده‌های کاکائویی، با ظرفیت ۳۰۰ تن و اشتغال چهار نفر هم جزو واحدهای راه اندازی شده برای تولید مجدد است.

وی سرمایه در زمان صدور پروانه این واحد را در سال ۹۶ ، حدود پنج میلیارد ریال اعلام کرد.

به گفته وی مجموع  اشتغال این واحدها که در نیمه نخست امسال به چرخه تولید بازگشته اند، ۱۱۴ نفر است.

فغفوری پیش‌تر نیز به خبرنگار ایرنا گفته بود: در سال ۹۷، هفت واحد بزرگ صنعتی که در زمان فعالیت خود بیش از ۱۰۰ نفر پرسنل داشت، تعطیل بود، اما امروز حداکثر فقط سه واحد تولیدی از آنها تعطیل هستند.

برچسب‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها رونق تولید جهش تولید صمت زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها رونق تولید جهش تولید سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها رونق تولید جهش تولید صمت زنجان زمان صدور پروانه چرخه تولید بازگشت میلیارد ریال واحد تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۷۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، سید عماد شاهرخی امروز پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به اینکه از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۲۳۹ واحد غیر فعال بخش کشاورزی در استان به چرخه تولید بازگشته است، گفت: از این تعداد ۱۶ واحد پرورش مرغ گوشتی بود.

وی افزود: سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در لرستان انجام می‌شود که ۳۰ درصد بیشتر از نیاز استان است.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از ابتدای سال تاکنون یک هزار و ۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره سازی شده است.

شاهرخی اضافه کرد: همچنین ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن در دولت سیزدهم در استان به بهره‌برداری رسیده است.

وی به افزایش تولید در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۲۶ هزار تن معادل پنج هزار میلیارد ریال در مصرف آرد استان صرفه‌جویی شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان یادآورشد: تولید گندم لرستان از ۱۲۳ هزار تن در دولت دوازدهم به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش یافته و در حوزه گلخانه نیز سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار رسیده است.

سید عماد شاهرخی با بیان اینکه سطح زیر کشت دانه‌های روغنی در لرستان نیز از دو هزار و ۲۰۰ به شش هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش یافته است، گفت: ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است که برای رفع این مشکل باید از ادوات به روز در حوزه برداشت استفاده کرد و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت نیز در این خصوص راهگشا خواهد بود.

وی بیان کرد: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم در بخش کشاورزی است.

دیگر خبرها

  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت