Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، نبود کارخانه بسته‌بندی میوه خشک در شهرستان خلخال دلیلی برای فروش محصولات کشاورزی به صورت فله‌ای شده و همین امر منجر به  نارضایتی کشاورزان و ثبت سوژه با عنوان «ضرورت ایجاد بازارچه در مسیر خلخال به سرچم» در سامانه فارس من شد.

باغداران و کشاورزان شهرستان خلخال در خصوص ضرورت ایجاد این بازارچه، نبود امکانات بسته‌بندی و هم‌چنین بالا بودن هزینه انتقال محصولات به بازارهای مرکز استان  را اصلی‌ترین مشکل می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راه‌اندازی بازارچه‌ نیازمند برنامه‌ریزی از سوی جهاد کشاورزی است

مصطفی لطیفی، رئیس اداره صمت شهرستان خلخال در پاسخ به این سوژه فارس من اظهار کرد: راه‌اندازی این بازارچه‌ها نیازمند برنامه‌ریزی از سوی جهاد کشاورزی شهرستان خلخال و کوثر است.

وی با اشاره به زمان فروش محصولات کشاورزی از اواسط بهار تا اواخر مهر ماه گفت: فروش محصولات کشاورزی منطقه به لحاظ نبود کارخانه فرآوری و بسته‌بندی به صورت فله‌ای انجام می‌شود.

رئیس اداره صمت شهرستان خلخال با بیان اینکه همین امر منجر شده تا سود چندانی عاید کشاورزان منطقه نشود، اضافه کرد: جهاد کشاورزی باید با تملک زمین برای استقرار کشاورزان در مسیر خلخال به سرچم دست کشاورزان را بگیرد.

ایجاد بازارچه می‌تواند در حمایت از کشاورزان و باغداران موثر باشد

محمد شادخاطر، رئیس سازمان جهاد کشاورزی شهرستان خلخال نیز با بیان اینکه ایجاد بازارچه در مسیرهای فوق می‌تواند در حمایت از کشاورزان و باغداران موثر باشد، گفت: طرح راه‌اندازی بازارچه‌های تجمیعی در مسیرهای ارتباطی به عنوان یک طرح برای حمایت از باغداران، کشاورزان به فرمانداری‌ها اعلام می‌شود.

وی  افزود: این طرح تجمیعی می‌تواند علاوه بر ایجاد نظم و انضباط در مسیرها، زیبایی مسیر منجر به ماندگاری مسافران و رغبت مسافران برای خرید کالاهای کشاورزی منطقه تاثیرگذار باشد.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان خلخال گفت: حتما این طرح به مسؤولان بالادستی و ارگان‌های ذی‌ربط در کارگروه کشاورزی شهرستان پیشنهاد و پیگیری خواهد شد.

انتهای پیام/۳۴۶۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: فارس من کشاورزی اردبیل صنایع تبدیلی بازارچه خلخال محصولات کشاورزی فروش محصولات کشاورزی کشاورزی شهرستان ایجاد بازارچه شهرستان خلخال جهاد کشاورزی فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۸۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان

مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه کارگاه آموزشی اصلاح الگوی تولید و ارتقای بهره روی آب و خاک در بیرجند گفت: سال گذشته در کشور حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان پرداخت شده و هم اکنون نیز کارشناسان بیمه در حال برآورد خسارت در مناطق مختلف که به دلایلی همچون سیل و دیگر حوادث دچار خسارت شده اند هستند.

کریمی افزود: ۴ میلیون هکتار از اراضی کشور تحت پوشش بیمه قرار دارد که عمدتا هم غلات، گندم و جو است.

وی همچنین از خرید یک میلیون تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان توسط شرکت غله و بازرگانی دولتی در کشور خبر داد و افزود: برداشت گندم و جو و محصولات پاییزه در کشور از جمله در استان‌های خوزستان، ایلام و سیستان و بلوچستان آغاز شده است.

مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص راهکار‌های جبران کمبود علوفه در کشور نیز گفت: تلاش می‌شود این کمبود با افزایش بهره وری، تغییر شیفت کشت به سمت پاییز و استفاده از ارقام و روش‌های کم آب بر جبران شود.

کریمی افزود: نیاز خوراک دام در کشور حدود ۸۰ میلیون تن است که ده میلیون تن از مراتع، ۲۶ میلیون تن از محل تولیدات علوفه ایی و ۱۵ درصد از سایر قسمت‌ها و مابقی از واردات تامین می‌شود.

در این کارگاه آموزشی که با هدف اصلاح الگوی تولید علوفه و ارتقاء بهره وری آب و خاک برگزار شد بیش از ۲۰۰ نفر از کشاورزان، دامداران و کارشناسان کشاورزی شرکت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • پلمب ۱۰ داروخانه گیاه پزشکی متخلف در داراب
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی