Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، محمد مهدی ناصحی در پاسخ به گزارش فارس با عنوان «بهانه‌‌تراشی وزارت بهداشت برای فرار از انجام تکالیف» قانونی گفت: پروژه نسخه الکترونیک یک پروژه در ابعاد ملی بوده که ذینفعان متعددی دارد و هر کدام با توجه به قانون بودجه ابلاغی ۱۴۰۰  تکالیف خاصی را برعهده دارند که در زنجیرۀ تکمیل پروسه مذکور باید بطور سلسله مراتبی اقدامات لازم را انجام داده و زیرساخت های مورد نیاز را فراهم نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی در ادامه گفت: با توجه به همه گیری ویروس منحوس کرونا و تشدید آن در ماه های گذشته و در اولویت قرارگرفتن ارائه خدمات به بیمه شدگان و مردم عزیز کشورمان و در نظر گرفتن این موضوع که استقرار این پروژه در سطح ملی ممکن است مخاطراتی در ارائه خدمات  از نظر زیرساخت شبکه موجود و احتمال بروز خطا در این سامانه نوپا، ایجاد نماید لذا تاخیر در اجرای این موضوع در این برهه زمانی امری منطقی و عقلایی است.
 
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران همچنین افزود: هماهنگی همه ذی نفعان اعم از ارائه دهندگان خدمت، سازمانهای بیمه گر و مردم و هماهنگی  بین بخشی، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در سطوح مختلف بهره برداران و ایجاد لایه های پشتیبانی و پاسخگویی در سطح ملی نیازمند تاخیر با رعایت زمانبندی مناسب و حداکثر شش ماه جهت استقرار و عملیاتی سازی پروژه بوده که بخشی از این امر انجام شده ولیکن به علت تمرکز ستاد وزارت بهداشت و دانشگاهها در کشور بر کنترل  بیماری کرونا، که در حال حاضر با برنامه های اجرا شده و واکسیناسیون تعداد قابل توجهی از جمعیت، برنامه نسخه الکترونیک می تواند با قوت بیشتری پیگیری و با رفع مشکلات در بخش های باقیمانده بصورت کامل در زمان پیشنهادی اجرا گردد.
 
ناصحی در ادامه صحبت های خود اشاره کرد: هرچند وزارت بهداشت از ابتدای ابلاغ قانون مربوطه کلیه تمهیدات لازم جهت اجرا و عملیاتی سازی پروژه را در دستور کار قرار داده و حمایت ویژه ای در همۀ ابعاد کار داشته است و در حال حاضر نیز بخش اعظم آن در کشور اجرا شده، اما جهت اطمینان از صحت و کارآزمایی پروژه مذکور نیاز به بررسی ها و بازخوردهای بیشتری می باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت سلامت بیمه نسخه الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۸۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهرام کلانتری خاندانی، در این نامه از مدیران عامل سازمان‌های تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح، خواستار ثبت اسناد ارسالی داروخانه‌ها در سایت سازمان‌های بیمه‌گر شده است.

وی با تاکید بر پیگیری رعایت مفاد بند ل تبصره بودجه و لزوم ایجاد داشبورد شفاف برای اطلاع رسانی در پرداخت‌ها، تصریح کرد: میزان تسویه هر صندوق بیمه‌ای به صورت شفاف قابل مشاهده باشد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • وزیر کار : طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا می‌شود
  • وزیر کار: طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد
  • پروژه شهرداری الکترونیک به صورت ۱۰۰ درصدی در سنندج انجام شده است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • آمریکا نسخه‌های حقوق‌بشری را در کشور خودش هم اجرا نمی‌کند
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت