Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - دلایل زیادی وجود دارد که ممکن است موجب استارت نخوردن خودرو شود اما برای از دست ندادن بیهوده زمان و تصمیم درست باید از ساده ترین علت ها شروع کرد.
استارت نخوردن خودرو یکی از مشکلات رایجی است که همه راننده ها حتی برای یک بار هم که شده با آن روبرو شده‌اند. بیشتر افرادی که با این مشکل رایج روبرو می شوند پس از مواجهه سریعا به سراغ باتری خودرو می روند و مشکل را در آن می دانند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما باید بدانید استارت نخوردن خودرو می تواند دلایلی به غیر از مشکل در باتری نیز داشته باشد .

استارت نخوردن خودرو چه علت هایی دارد
اگر ماشین شما استارت نخورد، علت های زیادی وجود دارد اما بهتر است برای تصمیم درست از ساده ترین علت ها شروع کنید تا زمان را بیهوده از دست ندهید.

باتری تمام شده
باتری خراب شده
باتری خالی شده
باتری شارژ شده
سوئیچ قطع شده
سیم کشی استارت
خرابی استارت
خرابی سیم کشی و اتصالات
 
موتور قفل شده یکی از دلایل استارت نخوردن خودرو
یاتاقان های میل لنگ یا شاتون ها چسبیده، دنده استارت شکسته و رفتن آن در فلایویل می تواند موجب استارت نخوردن خودروشود . استارت نخوردن خودرو ممکن است به دلیل خراب شدن سلکتور گیربکس اتوماتیک در خودروهای اتومات، خراب شدن سلکتور گیربکس اتوماتیک، باشد.

تشخیص علت استارت نخوردن موتور ماشین
اگر می خواهید بفهمید که باتری ماشینتان سالم است از ولت متر استفاده کنید و اگر به این وسیله دسترسی نداشتید چراغ جلو ماشین را روشن کرده و نور بالا بزنید. در صورت سالم بودن باتری نور چراغ ها عادی است.

اگر فکر می کنید علت استارت نخوردن خودرو قطع شدن سیم کشی استارت است، لحظه چرخاندن سوئیچ، چراغ های پشت آمپر روشن می شوند و صدایی هرچند خفیف می شنوید، این فکرتان منتفی است.

اگر علت استارت نخوردن، خرابی موتور استارتر یا سیم کشی استارتر باشد چراغ های پشت آمپر یک لحظه خاموش می‌شوند و صدای" تق" می شنوید.
اگر مشکل از استارتر یا اتصالات پشت استارتر باشد هنگام استارت، چراغ های آمپر خاموش یا ضعیف نمی شوند، و فقط صدای تق شنیده می شود .

در بیشتر موارد علت استارت نخوردن،خرابی باتری است که با تعویض باتری ماشین این مشکل حل می گردد.
اگر باتری، استارتر و سیم کشی ماشین همگی سالم بودند، احتمالا موتور ماشین قفل کرده است . اگر می خواهید بدانیدعلت استارت نخوردن ماشین موتور ماشین قفل کرده است، دنده را در وضعیت 5 قرار دهید و آن را هل دهید، اگر ماشین حرکت کرد، یعنی موتور قفل نیست، ولی اگر حرکت نکرد، موتور شما قفل شده است . این روش برای گیربکس دنده ای کاربرد دارد نه اتومات.

گیربکس‌های اتوماتیک به گونه ای هستند که وقتی دسته دنده (Lever) در وضعیت R ، یا D باشد، موتور استارت نمی خورد. در صورت خراب شدن سلکتور گیربکس اتوماتیک، پیام وضعیت گیربکس به درستی به ECU ارسال نمی شود و خودرو استارت نمی خورد.
 
علت های قفل شدن موتور
شکستگی و چسبیدگی یاتاقان‌ها و یاتاقان‌های شاطون ها
جمع شدن آب زیاد سر پیستون ها و محفظه احتراق، که به علت سوختن واشر سر سیلندر است.
شکستن استارت یا دنده استارت، و افتادن قطعات شکسته لابلای دنده فلایویل 
 
رفع مشکل قفل شدن موتور
اگر جمع شدن آب زیاد سر پیستون ها و محفظه احتراق دلیل قفل شدن موتور باشد، شمع ها را باز کرده و استارت بزنید، آب سر پیستون خارج شده و موتور آزاد می شود .

اگر شکستگی و چسبیدگی یاتاقانها و یاتاقانهای شاطون ها دلیل قفل شدن موتور باشد از نظر فنی پیچیده است و باید برای تشخیص به کارشناس خبره مراجعه کنید.

اگرعلت قفل شدن موتور، استارتر آن باشد، استارتر را از روی موتور باز کنید و دنده را در وضعیت 5 قرار دهید، می توانید ماشین را هل داده و حرکت دهید . اگرپس از باز کردن استارتر، نتوانید در دنده 5 ماشین را هل دهید، علت قفل شدن موتور، شکستن قطعات موتور، شاطون، یا میل لنگ است.
 
مشکلات الکتریکی استارت نخوردن خودرو
فیوز ها را چک کنید:
شاید علت استارت نخوردن خودرو فیوز خودرو باشد که می توانید با اصلاح نمودن عیوب فیوز این مشکل را حل کنید.

خوردگی باطری از دلایل استارت نخوردن خودرو
استارت نخوردن خودرو شاید به دلیل استفاده زیاد از باطری در طولانی مدت و جرم گیری و خورده گی آن باشد که این خوردگی موجب قطع ارتباط باطری با سایر قطعات خودرو می شود. با برطرف نمودن خوردگی باطری می توانید آن را برطرف کنید و دوباره استارت بزنید.

 استارت نخوردن خودرو به علت باطری از کار افتاده 
استارت نخوردن خودرو شاید به دلیل باطری از کار افتاده باشد .اگر می خواهید بفهمید علت استارت نخوردن خودرو ، باطری از کار افتاده است ،خودرو را باطری به باطری کرده و در صورت استارت خوردن, باطری ماشین را تعویض و اتصالات را تمیز کنید .

سوئیچ بد یکی از علل استارت نخوردن خودرو
یکی از علت های استارت نخوردن خودرو سوئیچ معیوب است .اگر می خواهید بدانید مشکل از سوئیچ است سوئیچ را در حالت باز ونه در حالت استارت کامل قرار دهید . اگر باطری سالم باشد و چراغ ها هشدار دهنده روشن نشدند مشکل از سوئیچ است.

اگر سوئیچ موتور سالم باشد سوئیچ را برای استارت کامل بچرخانید در این حالت در اکثر خودروها چراغ های هشداردهنده خاموش خواهند شد .

استارت نخوردن ماشین به علت اتصالات معیوب استارت
یکی از علت های استارت نخوردن ماشین ، اتصالات معیوب استارت است . گاهی خوردگی موجب صدمه دیدن قطعات الکترونیکی مربوط به استارت میشود.با تستر های مخصوص وباز کردن سوئیچ و بررسی جریان ایجاد شده می توان فهمید آیا استارت نیاز به تعویض دارد یا خیر .

مشکلات سیستم احتراق از علت های استارت نخوردن خودرو
تست سیم پیچ
یکی از علت های استارت نزدن ماشین سیم پیچ احتراق آن است که برای تست دقیق و اندازه گیری مقاومت آن به مولتی متر نیاز است. اگر سیم پیچ به درستی کار نکرد می توانید آن را عوض کنید .

استارت نخوردن خودرو به دلیل کلاه توزیع
گاهی اوقات به خصوص در هوای مرطوب کلاه توزیع معیوب مانع استارت خوردن خودروی شما شود اما این مشکل به ندرت اتفاق می افتد . اگر خودرو شما استارت نخورد کلاه توزیع را خارج کرده رطوبت آن را بررسی کنید سپس به وسیله ی پارچه ی خشک و تمیزی رطوبت آن را خشک کنید و اگر ترک داشت آن را عوض کنید.

شکستگی سیم پیچ از علل استارت نخوردن خودرو
شکستگی در قسمتی از سیمِ سیم پیچ ممکن است سبب استارت نخوردن خودرو شود . اگر خودرو شما استارت نمی خورد، اتصالات سیم پیچ را به خوبی بررسی کنید.

استارت نخوردن خودرو به دلیل اتصالات الکترونیکی
گاهی استارت نخوردن خودرو به علت اتصالات الکترونیکی است که خودتان نمی توانید آن ها را بررسی کنید و باید برای بررسی آن ها پیش متخصص این کار بروید اما می توانید تمام اتصالات کاپوت را بررسی کرده و ازاستحکام آنها مطمئن شوید .

استارت نخوردن خودرو به علت پمپ سوخت و رله
برای چک کردن پمپ سوخت می توانید تست فشار را در صورت داشتن تجهیزات روی سیستم سوخت خودرو انجام دهید. از آنجایی که بیشتر افراد دسترسی به تجهیزات تست فشار را ندارند ابتدا باید اتصالات الکترونیکی را چک کنید. به وسیله ی تستر جریان ,در حالی که سوئیچ به حالت روشن قرار دارد, جریان سر مثبت پمپ سوخت رابررسی نمایید. اگر وضعیت عادی بود مرحله ی بعدی را امتحان کنید. اگر نه فیوز را بررسی نمایید. اگر فیوز هم سالم بود مشکل از رله ی پمپ سوخت است.

استارت نخوردن خودرو به دلیل فیلتر سوخت
اختلال در فیلتر سوخت موجب می شود ، موتور به سوخت دسترسی پیدا نکند. اگر خودرو شما استارت نزد ممکن است مشکل از فیلتر سوخت باشد پس باید شما پس از هر 20,000 کیلومتر فیلتر سوخت را تعویض نمایید.

استارت شل از علل استارت نخوردن خودرو
گاهی استارت نزدن خودرو به علت پیچ و مهره ی شل استارت، است که مانع روشن نشدن موتور می شود.

 انژکتور معیوب از دلایل استارت نخوردن خودرو
اگر خودرو شما استارت نخورد ممکن است مشکل ازانژکتور معیوب، مخصوصا زمانی که موتور گرم است، باشد که مانع از رسیدن سوخت به موتور می شود .

استارت نخوردن ماشین به دلیل سوپاپ سرد و معیوب استارت
اگر خودرو استارت نخورد ممکن است علت از شیر معیوب استارت زمانی که موتور سرد است، باشد .

 چرخ لنگر رنده و یا چرخ دنده حلقه ای از علل استارت نخوردن خودرو
اگر دندانه ای از بین برود صدای جیغ و گوش خراشی خواهید شنید و استارت شروع به چرخیدن می کند و نخواهد زد.

 ECU یا MAF معیوب از دلایل استارت نخوردن خودرو
یکی از علت های استارت نخوردن خودروعملکرد نامناسب کامپیوتر اصلی موتور یا سیستم های الکترونیکی است که برای برطرف نمودن آن باید ماشین را به تعمیرگاه برد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: ماشین خودرو استارت نخوردن ماشین علت های استارت نخوردن استارت نخوردن خودرو استارت نخوردن ماشین علت استارت نخوردن اگر می خواهید خودرو به علت فیلتر سوخت پمپ سوخت سیم کشی چراغ ها سیم پیچ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۸۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد

چری در نمایشگاه خودرو پکن ۲۰۲۴ جتور شان‌های L ۷ را معرفی کرد. این خودرو یک SUV پلاگین هیبریدی سایز متوسط است که در دو مدل پنج و هفت‌نفره موجود است.

به گزارش خبرآنلاین، سری Shanhai سال گذشته توسط Jetour با مدل L ۹ معرفی شد و یک سری خودرو‌های انرژی جدید برای جتور، برند زیرمجموعه چری است. L ۷ جدید دارای یک نمای جلوی کاملاً بسته با چراغ‌های روشنایی در روز و نوار نازک بوده که در امتداد کاپوت قرار گرفته است. چراغ‌های اصلی در کنار ورودی‌های هوای مشکی رنگ، در قسمت پایینی سپر قرار دارند.

در نمای عقب چراغ‌های متصلی وجود دارد که ظاهر آن بسیار نزدیک به فیدلیتی پرستیژ است.

نوشته C-DM در نمای پشتی، مخفف سیستم ترکیبی پلاگین Kunpeng Chery است. این پیشرانه از یک موتور چهار سیلندر ۱.۵ لیتری توربو برای تولید ۱۵۴ اسب بخار قدرت به همراه یک موتور الکتریکی استفاده می‌کند. در حال حاضر مشخصات موتور الکتریکی و ظرفیت بسته باتری Gotion مشخص نیست.

فضای داخلی L ۷ نمایش داده شده در نمایشگاه، ترکیب رنگ سفید و آبی داشت. یک صفحه‌نمایش دوگانه بزرگ همراه با یک نمایشگر کنترل سیستم تهویه‌مطبوع در کابین خودرو وجود دارد.

دیگر خبرها

  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • موتور ۶ سیلندر بنزینی بومی چه ویژگی دارد؟
  • ۱۰ ماشین آلمانی برتر تاریخ که شاهکار‌های مهندسی عرصه خودروسازی به شمار می‌آیند
  • نمایشگاه بین المللی خودرو در پکن آغاز به‌کار کرد+ تصویر
  • نیسان سیلفی e-Power جدید ۲۰۲۳ + عکس خودرو خارجی، قیمت ماشین Nissan Sylphy و مشخصات محصول
  • لطفا خودخواهانه تردد نکنید!