Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «محمود الربیعی» سخنگوی جنبش عصائب اهل الحق عراق، شب گذشته (شنبه، 13 نوامبر)، طی یک برنامه تلویزیونی تصریح کرد: «وضعیت سیاسی عراق نیازمند فداکاری از طرف ماست، و در صورتی که طرف‌های مسلط بر نتایج انتخابات پافشاری کنند؛ ممکن است این امر به تحریم روند سیاسی از سوی ما منجر شود و ما به سوی درگیری و [جنگ داخلی] نخواهیم رفت».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با حضور در برنامه‌ای که در شبکه ماهواره‌ای «الفرات» پخش شد، گفت:« نمی‌دانیم کمیساریای عالی انتخابات چه چیزی را به هیأت قضایی ارجاع داده، اما طی روزهای آینده این هیأت به شکایات رسیدگی خواهد کرد».

الربیعی تصریح کرد: تقلب الکترونیکی به صورت الگوریتمی برای انتقال آرا از یک نامزد به نامزد دیگر صورت گرفت و موضوع تقلب در این انتخابات روشن است. ما نیز نام طرفی که این کار را کرده، به نهادهای مربوطه ارائه کردیم.

سخنگوی عصائب اهل الحق گفت: «دستگاه قضا با دلایل و شواهد عینی در این قضیه برخورد می‌کند اما تقلب الکترونیک هیچ شواهد عینی و ملموسی به جای نمی‌گذارد که بتوان به دستگاه قضایی ارائه کرد».

وی با اشاره به این‌که این جنبش ادله زیادی در خصوص نقض‌های صورت گرفته ارائه کرده که مورد توجه قرار نگرفته از دستگاه قضایی عراق خواست تا به نقش و وظیفه خود در کشف و افشای تقلب صورت گرفته، عمل کند.

الربیعی افزود: دلایل و شواهد ما برای ابطال انتخابات کافی است اما ما نمی‌خواهیم بر فرایند سیاسی تاثیر بگذاریم، همه ما خواهان آرام شدن اوضاع کنونی هستیم اما نه به ضرر آرای مردمی که به نتایج انتخابات اعتراض دارند.

سخنگوی عصائب اهل الحق تصریح کرد: «همه شواهد قطعی موجود است و به قوه قضاییه و مراجع ذیصلاح ارائه شده است. زمانی‌که متوجه شویم این نهاد نیز مانند کمیساریای انتخابات با آن برخورد خواهد کرد، مجبور خواهیم شد مدارک را به افکار عمومی و رسانه‌ها ارائه کنیم و در این صورت نظام سیاسی دچار لرزش بزرگی خواهد شد».

تعدادی از شهرهای عراق پس از اعلام نتایج انتخابات شاهد تظاهرات‌های متعدد در اعتراض به آن بودند به‌نحوی که معترضان خواستار شمارش دستی کلیه آراء شدند چراکه معتقد بودند در شمارش الکترونیکی آراء، دستکاری صورت گرفته است. برخی سیاستمداران عراقی نیز با تایید نفوذ امارات، انگلیس و آمریکا در انتخابات اخیر این کشور، فرضیه دستکاری و دخالت این طرف‌های خارجی در نتایج انتخابات پارلمانی اخیر را تأیید کردند.

جمعه دو هفته پیش، تظاهرات مردم در بغداد به خشونت کشیده شد و در درگیری میان نیروهای امنیتی و معترضان، دست‌کم یک نفر کشته و ۱۲۵ نفر زخمی شدند. نخست‌وزیر دستور تحقیق جامع در این خصوص را صادر کرد. شنبه پیش نیز شمار زیادی از معترضان عراق به نتایج انتخابات و درگیری نیروهای امنیتی با تظاهرات‌کنندگان مسالمت‌جو و آتش زدن خیمه‌های تحصن آن‌ها در نزدیکی ورودی‌های منطقه سبز، به خیابان‌ها آمدند. 

پس از آن بود که گزارش‌های متناقضی درباره حمله به منزل «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق منتشر شد و تصاویری از این حمله نیز منتشر شد و برخی طرف‌ها، مسئولیت این حمله مشکوک را به گردن احزاب سیاسی معترض به نتایج انتخابات انداختند. امری که با محکومیت شدید این احزاب همراه شد و از دستگاههای ذیربط خواستند درباره این موضوع و عوامل پشت پرده آن تحقیق جدی و شفاف صورت گیرد و از فرضیه وجود طرف سوم برای برهم زدن اوضاع و ایجاد فتنه در پشت پرده این حادثه سخن گفتند.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: عراق عصائب اهل الحق عراق انتخابات عراق تقلب در انتخابات نتایج انتخابات عصائب اهل الحق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۹۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا در هیچ حوزه سیاسی درست عمل نکرده است

اولریکه گرو، پروفسور و کارشناس مسائل سیاسی آلمانی معتقد است اتحادیه اروپا به دلیل مشکلات داخلی، شکست نهاد‌های دولتی، فقدان بحث داخلی و فقدان هویت مشترک در آستانه فروپاشی است. 

به گفته این کارشناس اتحادیه اروپا پاسخی به این معضلات ندارد و حتی به آن فکر هم نمی‌کند، علاوه بر این، وضعیت با شکل گیری یک نظم جهانی چند قطبی تشدید می‌شود. 

این متخصص آلمانی نگران وضعیت فعلی و این واقعیت است که اروپا قادر به ارائه برنامه مثبت همکاری با آفریقا نیست و خود را از روسیه و چین منزوی می‌کند. گرو اشاره می‌کند که اروپایی‌ها بیشتر و بیشتر «احساس می‌کنند که اروپا از جانب ایالات متحده اداره می‌شود»، و برای همین احساس درماندگی دارند.

گرو گفت: اتحادیه اروپا دیگر برای شهروندان رضایت بخش نیست. خشم شهروندان در حال افزایش است، احساسات علیه اتحادیه اروپا بسیار زیاد است. رسوایی واکسن فایزر، خانم فون در لاین و - بله هر چیزی! موضع اتحادیه اروپا در قبال اسرائیل و غزه... یعنی حتی توافق آتش بس هم نداریم! و خیلی چیز‌های دیگر. خیلی چیز‌ها در هاله‌ای از ابهام هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • اتحادیه اروپا در هیچ حوزه سیاسی درست عمل نکرده است
  • چالش‌ها و راهکار‌های مشارکت سیاسی آگاهانه
  • اشاره گادی آیزنکوت به کناره‌گیری از کابینه جنگ رژیم صهیونیستی
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • کریدور ریلی خواف هرات گرفتار تحریم‌ های داخلی است
  • وعده صادق ضربه مهلکی به غرب‌گراهای داخلی بود!
  • گزارش جالب دویچه‌وله؛ روش های دور زدن تحریم ها ازسوی ایران و روسیه | چین در ظاهر هیچ نفتی از ایران وارد نمی‌کند؛ در عوض...
  • کریدور ریلی خواف - هرات، گرفتار تحریم‌های داخلی است