Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، امروز صورتجلسه یکم (دوره ششم) کمیسیون نامگذاری بررسی شد، در ابتدا ناصر امانی در ابتدا در قالب پیشنهاد، با اشاره به اینکه نامگذاری معابر و اماکن از وظایف اصلی شورا است. گفت: به طور متوسط در هر دوره شورا حدود هزار نامگذاری انجام گرفته و عمدتاً با توجه به گرایش سیاسی شورا در همان دوره بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نامگذاری از مسائل هویت ساز بشر است و باید سه خوانش در نامگذاری را مدنظر قرار دهیم نخست اینکه هویت دینی مذهبی انقلابی و اخلاقی، دوم هویت ایرانی سنتی و عرفی و سوم هویت مفهوم مدرنیته با پذیرش انقلابی مورد توجه قرار گیرد.

امانی اظهار داشت: این رویکردها باید مولفه هویت ساز مفهوم تهران به عنوان واقعیت جاری و زنده می‌شود و می‌توانیم در پایان ۴ سال به مردم و برگزیدگان بگوییم ما در نامگذاری استراتژی داشتیم و نامگذاری هایمان سلیقه‌ای نبوده است.

همه جریان‌های اجتماعی، عرفی، سنتی و انقلابی را رعایت کنیم تا کمتر مورد انتقاد و اعتراض قرار بگیریم

وی خواستار طراحی یک مشارکت مردمی برای پیشنهاد نامگذاری به شورا شد و گفت: این روند از پایین به بالا می‌تواند خواست همه جریان‌های اجتماعی، عرفی، سنتی و انقلابی را رعایت کنیم تا کمتر مورد انتقاد و اعتراض قرار بگیریم.

میثم مظفر با بیان اینکه نام معابر یکی از مهمترین المان هاست و زبان نماد و نام، یک سیاست گذاری مهم رفتاری و برگرفته از هویت‌های اندیشه‌ای برشمرده می‌شود، خواستار ایجاد سامانه‌ای شد که از تکرار نام مشابه جلوگیری به عمل آورد.

ذیل هر نام، شماره‌ای داشته باشیم تا از منطق اعداد بشود کوچه و معابر شناسایی شود

وی افزود: در حال حاضر شاهدیم که نام برخی نام خیابان‌های مشهور بر خیابان‌های فرعی گذاشته شده است و این سامانه از تکراری شدن نامگذاری جلوگیری می‌کند.

این عضو شورا افزود: می‌توانیم در ذیل هر نام، شماره‌ای داشته باشیم تا از منطق اعداد بشود کوچه و معابر شناسایی شود.

احمد صادقی با اشاره به اینکه شماره گذاری معطوف به بحث ردیف ۲ نامگذاری معابر است، گفت: برای نحوه موضوع نامگذاری‌ها باید کمیسیون فرهنگی و اجتماعی دستورالعملی را پیشنهاد دهد.

پرویز سروری با اشاره به اینکه بافت برخی مناطق تهران قومی است و به همین دلیل نام‌ها تکراری شده است افزود: این شماره گذاری برای شناسایی کمک کننده باشد.

در نامگذاری معابر به نام شخصیت‌های برجسته فراموش شده در ۴ سال مدیریت قبلی توجه شود

مهدی اقراریان پیشنهاد کرد: در نامگذاری معابر به نام شخصیت‌های برجسته ای که در ۴ سال گذشته به رحمت خدا رفتند، مثل حضرت آیت الله تسخیری توجه شود. چراکه در دوره قبلی این اشخاص برجسته مورد توجه کمیته نامگذاری نبودند.

وی درخواست کرد: در صورت صلاحدید کمیسیون فرهنگی پایشی د راین زمینه انجام دهد و اسامی احصا شود و به عنوان پیشنهاد موضوع دنبال شود و کم کاری‌ها جبران شود.

اولویت نامگذاری معابر به نام شهدا

نرگس معدنی پور با اشاره به اینکه توجه کمیسیون نامگذاری هویت دینی و انقلابی است و فصل خطاب ما فرمایشات رهبری بر نامگذاری خیابان‌ها برای نامگذاری شهدا است. تاکید کرد: این نامگذاری بنابر پیشنهاد مردم خواهد بود، و هر پیشنهادی با فرآیند جز به کل صورت می‌گیرد.این عضو شورای شهر درباره طراحی سامانه‌ای برای رصد نامگذاری‌ها گفت: این سامانه در دوره قبل طراحی شده تا از تکرار نامگذاری های جلوگیری شود.

وی افزود: حفظ شماره کوچه‌ها اتفاق می‌افتد اما درباره کد گذاری توجه خواهد شد.

شماره گذاری در تمام مناطق تهران ممکن نیست

مهدی چمران شماره گذاری در خیابان شطرنجی و صنعتی را ممکن دانست و گفت: در محلات قدیمی که کوچه‌ها از دل هم آمد این مساله عملی نیست.

وی با اشاره به اینکه شطرنجی کردن شهر زنده بودن شهر را می‌گیرد، افزود: برخی نام‌ها هویت‌های محل است و برداشتن اسم‌های خاص و جای گذاری شماره‌ها هویت شهر را از بین می‌برد.در جریان بررسی نام‌های پیشنهادی معابر با پیشنهاد تغییر نام کوچه بیمه به نام «مرحوم رضا مقدسی» مدیرعامل فقید این خبرگزاری مهر موافقت شد.

نامگذاری یک کوچه به نام مرحوم ناصر مقدسی

امانی از اینکه نام یکی از اصحاب رسانه نامگذاری می‌شود، تقدیر کرد. و علیرضا نادعلی درباره نامگذاری این کوچه به نام مرحوم رضا مقدسی گفت: این نامگذاری صرفاً به دلیل وجود محل خبرگزاری مهر در این کوچه نیست، بلکه مرحوم مقدسی به اذعان اصحاب رسانه جزء افراد خوشنام و سلیم نفس در رسانه بودند و خواستیم یاد ایشان زنده باشد.

وی درباره تغییر نام کوچه گاز به نام ایراندخت نیز گفت: تغییر نام این کوچه با نگاه انقلاب اسلامی به مقام زن مورد توجه قرار گرفت. در نهایت صورتجلسه یکم (دوره ششم) کمیسیون نامگذاری با اکثریت آرا موافق به تصویب رسید.

کد خبر 5351380 سمیرا خباز

منبع: مهر

کلیدواژه: نامگذاری معابر شورای شهر تهران رضا مقدسی شهرداری تهران شورای شهر تهران مسعود فیاضی وزارت آموزش و پرورش علیرضا زاکانی شهردار تهران کیفیت هوای تهران سازمان محیط زیست پیش بینی وضعیت هوا مهدی چمران طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده ذرات معلق سازمان اموال تملیکی حقوق بشر بنیاد شهید و امور ایثارگران نامگذاری معابر به نام شماره گذاری نامگذاری ها خیابان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۱۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامگذاری روزی به نام سروستان گامی برای اعتلای این شهر است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سعید جاویدی در مراسم بزرگداشت روز سروستان و تجلیل از مفاخر و چهره‌های ماندگار این شهر که شامگاه شنبه در سالن همایش‌های این شهر برگزار شد از کسانی که در راه تعالی این شهرستان تلاش کردند به ویژه خانواده معظم شهدا تجلیل کرد.

امام جمعه سروستان با اشاره به روایت «حب‌الوطن من الایمان» افزود: اینکه مردم سروستان نسبت به پیشرفت وطن خود حساس باشند و آن را ارتقا دهند نشانه ایمان است.

حجت الاسلام سعید جاویدی با بیان اینکه آثار باستانی سروستان مانند کاخ ساسان و بقعه شیخ یوسف نشانه قدمت و عظمت این شهرستان است افزود: از اینکه مردم سروستان صاحب علم و فرهنگ هستند بر خود می‌بالیم.

حجت‌الاسلام جاویدی درخواست ثبت روز ۵ دی بخاطر شهدای عملیات کربلای ۴ به عنوان روز فرهنگ و ایثار شهرستان سروستان را مطرح کرد و ابراز امیدواری کرد که این روز ثبت شود.

امام جمعه سروستان با بیان اینکه نامگذاری روزی به نام سروستان گامی جهت اعتلای این شهر است ابراز امیدواری کرد: روز سروستان در اردیبهشت ماه زمینه پیشرفت و توسعه شهرستان را به وجود آورد.

سروستان مامن عارفان و اندیشمندان علمی است

فرماندار سروستان نیز با بیان اینکه مفاخر این شهرستان در زمینه‌های علمی، فرهنگی، هنری و … باعث افتخار فارس و کشور هستند گفت: سروستان دارای جایگاه رفیعی در سطح استان فارس است و در روز سروستان به عنوان یک روز تأثیرگذار وظیفه داریم ارزش‌های مثبت شهرستان را به نسل بعد انتقال دهیم.

علی‌حسین بهمنی هدف این مراسم را حفظ اتحاد و انسجام و ارتقا شهرستان عنوان کرد و ادامه داد: همه باید در راه پیشبرد اهداف توسعه‌ای شهرستان تلاش کنیم.

بهمنی مهمترین رکن توسعه هر شهرستان را فرهنگ و تمدن آن دانست و گفت: تکریم و تجلیل از شخصیت‌های برجسته شهرستان کاری بسیار ارزشمند است که در این مراسم انجام می‌شود.

وی سروستان را مامن عارفان و اندیشمندان علمی از قبل تا بعد از انقلاب دانست و تاکید کرد: این افراد باید به نسل جوان و دانش‌آموزان معرفی شوند.

فرماندار سروستان در انتها با درخواست از سرمایه‌گذاران جهت سرمایه‌گذاری در شهرستان ادامه داد: هر کس وابسته به شهرستان است باید سرمایه‌اش در بانک‌های سروستان باشد و نسبت به پیشرفت شهرستان خود حساس باشد و احساس مسؤولیت کند.

کد خبر 6090417

دیگر خبرها

  • آب گرفتگی معابر شهر بیرجند پس از بارش رگباری باران (فیلم)
  • نامگذاری روزی به نام سروستان گامی برای اعتلای این شهر است
  • ترمیم آسفالت خیابان بنفشه درخواست شهروندان اهوازی شد
  • بهسازی معابر اراک برای افزایش رفاه شهروندان آغاز شد
  • رفع مشکلات معابر خاکی و پرتردد محله شهدای صفری
  • نصب تصاویر ۴۱۲ شهید در بلوار‌ها و معابر دهدشت
  • فرسودگی روکش آسفالت در معابر دغدغه شهروندان شهریار شد + تصاویر
  • ببینید | خون‌شوری از کوچه‌ها
  • ضرورت توجه به مطالبات جامعه ایثارگری
  • شدت باران در استان یزد و آبگرفتگی معابر شهر یزد+عکس