Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: رئیس جمهور و هیئت دولت به زودی به استان زنجان سفر می‌کنند و در این میان بیان مطالبات و مشکلات موجود در استان در راستای حل مشکلات ضروری است، خرمدره، شهرستانی مستعد و دارای قابلیت‌های تأثیرگذار در زمینه‌های مختلف است که با توجه به قرار گرفتن در مسیر ترانزیت زنجان به تهران همواره قابلیت استقرار صنایع را داشته است که این امر به صورت جدی محقق نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وجود ظرفیت‌های متعدد در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنعتی، گردشگری و خدمات از خرمدره به عنوان شهرستانی مستعد توسعه معرفی کرده است که تحت تأثیر برخی مناسبات منطقه‌ای همواره نسبت به آنچه که باید به آن دست می‌یافت فاصله داشته است.

خرم‌دره نگاه ویژه سفر رئیس‌جمهور را می‌طلبد

عضو شورای اسلامی شهر خرم‌دره با اشاره به در پیش بودن سفر رئیس‌جمهور به استان زنجان، اظهار کرد: بدون شک، خرم‌دره در سفر اخیر رئیس‌جمهور و هیئت همراه نیازمند نگاه ویژه برای مرتفع شدن بسیاری از مشکلات است.

اکرم مولایی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه توجه ویژه به موضوع تقسیمات کشوری، از مطالبات جدی مردم این منطقه در سفر اخیر رئیس‌جمهور به استان خواهد بود، گفت: این موضوع از آن جهت حائز اهمیت است که امروز شهرستان خرم‌دره کم برخوردار است و همین امر اعتراض شدید شهروندان را به دنبال داشته است.

وی اختصاص اعتبار لازم برای پروژه فاضلاب شهری خرم‌دره را خواستار شد و افزود: علاوه بر این، تخصیص اعتبار برای احداث میدان ورودی شهر از سمت زنجان و بالای پل کمربندی با توجه به صدور مجوز و مساعدت‌های لازم در سفرهای شهرستانی استانداران زنجان، از دیگر مطالبات مردم این منطقه به شمار می‌رود.

این عضو شورای اسلامی شهر خرم‌دره با یادآوری اینکه به دنبال تحقق صدور مجوز برای جابه‌جایی خط لوله نفت و برداشت رفوژ وسط از خیابان جمهوری اسلامی هستیم، خاطرنشان کرد: در کنار این، اختصاص اعتبار برای ساماندهی خیابان مذکور که موجب نارضایتی شهروندان و تخریب منظر و مبلمان شهری شده است نیز در زمره مطالبات مردم این منطقه قرار دارد.

مولایی با تاکید بر اینکه باید دستور صدور مجوز برای احداث پارک تفریحی و گردشگری در ضلع شمالی جاده کمربندی شهرستان خرم دره داده شود، ادامه داد: علاوه بر این تخصیص اعتبار برای تکمیل راه خرم‌دره به شمال که چندین سال است از ادوار گذشته به صورت مسکوت است را خواهانیم.

وی با تاکید بر اینکه توسعه و سرمایه‌گذاری در شهرک صنعتی خرم‌دره باعث خواهد شد تا بیکاری ۱۵ درصدی جوانان این شهرستان به اتمام برسد، انتظار داریم در سفر رئیس‌جمهور به استان، در نوع کاربری خاک که درجه یک محاسبه و باعث جلوگیری صدور پروانه و ساخت و ساز شده است، بازنگری شود.

این مسئول با اشاره به اینکه اختصاص اعتبار برای تکمیل زیرسازی و آسفالت کمربندی رینگ دور شهر می‌تواند جزو مطالبات مردم خرم‌دره در این سفر باشد، عنوان کرد: در حدود ۱۴۰۰ نفر است که به مدت ۲۲ سال درگیر زمین اصناف هستند که در صورت رفع مشکلات، این تعداد صاحب مسکن خواهند شد.

مهم‌ترین نیازهای خرم‌دره برای سفر رئیس‌جمهور احصا شده است

معاون فرماندار خرم‌دره با بیان اینکه شهرستان خرمدره دارای توانمندیها و ظرفیت‌های متنوعی در حوزه‌های مختلف است، لزوم توجه به این ظرفیت‌ها را مورد تاکید قرار داد و گفت: با توجه به در پیش رو بودن سفر رئیس‌جمهور به استان زنجان جلسات متعددی برای بررسی مطالبات شهروندان و ارائه آن در این سفر به استان برگزار و در این جلسات مهم‌ترین نیازهای خرم‌دره برای سفر رئیس‌جمهور احصا شده است.

شاهپور کاظمی افزود: احصای نیازها وبا توجه به وجود مطالبات مردمی در حوزه‌های مختلف، از مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز درخواست شده است که همه مشکلات و نیازهای خود را بر حسب اولویت و نیاز مردم اعلام کنند.

وی ادامه داد: تکمیل و بهره‌برداری از شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهری، نیاز به آسفالت معابر و کوچه‌های شهر، آماده‌سازی زیرساخت‌های فاز ۳ شهرک گلدشت، نیاز شهرستان به صنایع بسته‌بندی و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام که جزو نیازهای اصلی این منطقه است، اشاره کرد.

معاون فرماندار خرم‌دره با بیان اینکه توسعه واحدهای صنعتی و تولیدی، احداث صنایع بسته‌بندی، تکمیل آسفالت مسیرهای روستایی شهرستان، اصلاح هندسی تقاطع ورودی برخی از روستاها و احداث سالن‌های ورزشی در روستاهای فاقد سالن ورزشی در مناطق مورد نیاز از مطالبات مردم خرم‌دره است، گفت: احداث خانه‌های بهداشت در روستاهایی که فاقد خانه بهداشت بوده و نیز تعیین تکلیف زمین فوتبال ضلع شمالی این شهرستان که چند سال است به علت جانمایی غلط بلاتکلیف رها شده، از دیگر مسائل و مشکلات احصا شده به شمار می‌رود.

کاظمی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های این شهرستان در حوزه عمران شهری، عبور خطوط لوله نفت از داخل شهر است، افزود: عبور این خطوط لوله از داخل شهر در بسیاری از مواقع سبب ایجاد اخلال در کارهای عمرانی می‌شود که جابه‌جایی آن می‌تواند نقش بسیار مؤثری در گره‌گشایی از مشکلات عمران شهری خرم‌دره داشته باشد.

وی با اشاره به ضرورت تکمیل پل کمربندی این شهرستان و نیز میدان ورودی غربی، ادامه داد: عملیات عمرانی این پل چند سالی است که آغاز شده اما کماکان نیمه‌کاره بوده، به همین خاطر مطالبه اصلی مردم، بهره‌برداری از این پل است.

معاون فرماندار خرم‌دره با وجود اینکه خرم‌دره دارای امتیازات قابل قبولی از نظر جغرافیایی است، در عین حال دارای محرومیت نسبتاً بالایی بوده که رفع این چالش نیازمند نگاه ویژه جمهوری و هیئت دولت است تا در سایه این روند شهرستان خرمدره در مسیر مناسب در زمینه توسعه گام بردارد.

کد خبر 5350142

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان خرمدره سفر استانی استان زنجان ویروس کرونا بوشهر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه کرمانشاه بارش برف واکسن کرونا اردبیل گرگان بارش باران شیوع کرونا سانحه تصادف عکس استانها مراسم تودیع و معارفه رئیس جمهور به استان سفر رئیس جمهور مطالبات مردم شهرستان خرم خرم دره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۱۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی در کشور چه باید کرد؟

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، یکی از مهمترین موضوعات سیاست های رفاهی در جامعه احساس عدالت اجتماعی بین افراد است. عدالت از مهمترین واژه‌ها در تمدن بشر محسوب می‌شود و رعایت آن از دیدگاه هر انسان از ضروری‌ترین امور به شمار می‌آید.

 رضا صفری شالی (دانشیار جامعه‌شناسی دانشگاه خوارزمی) در مقاله‌ای با عنوان «ضرورت بازاندیشی نظری و روشی در شناخت کلان مفهوم عدالت اجتماعی» به این موضوع اشاره می‌کند که عدالت اجتماعی یکی از دلالت‌های مفهوم عدالت است که منظور از آن تقسیم منصفانه منابع بین افراد در یک جامعه است، در این راستا  قانون به سطح قابل قبولی از عدالت واقعی باید برسد.

* سه لایه از عدالت با توجه به عدالت اجتماعی 

در این مقاله آمده است که لایه‌های عدالت با توجه به عدالت اجتماعی شامل موارد زیر است:

دسترسی برابر به منابع و فرصتها به لحاظ برقراری زمینه، گستره و دامنۀ آن توجه به اصل استحقاق و ضرورت‌ها توجه به عدالت بازتوزیعی و گسترش چتر حمایتی دولت درخصوص توجه به انواع گروه‌های هدف، اقشار آسیب‌پذیر و معلولان (اجتماعی، جسمی و روانی) وجود دارد.

*  آسیب‌شناسی عدالت اجتماعی در ایران

به زعم این پژوهشگراز جهت تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی در کشور چند نکته زیر را می‌توان به عنوان آسیب‌شناسی عدالت اجتماعی در ایران امروز ذکر کرد:

1 -عدم تعمیق مفهوم عدالت اجتماعی که عبارت است از: عدم ایضاح مفهومی عدالت اجتماعی و تقلیل آن به مصادیق عملی، عدم ارائه تعریف بومی از عدالت اجتماعی، نگرش سطحی، تک‌سویه و نگاه عامیانه که مفهوم وسیع و همه‌جانبه را به ابعادی زودگذر و کم اهمیت فرو کاسته است

2 -عدم تبیین و بررسی ارتباط مفهوم عدالت اجتماعی با مفاهیم مرتبط مانند آزادی، حق قانون، امنیت و...

3 -برقراری، گسست و عدم تداوم عدالت اجتماعی در گفتمان‌های محافل علمی و دانشگاهی کشور.

او در ادامه می‌نویسد بررسی گفتمان‌ها حاکی از گسست بین‌گفتمانی و عدم تداوم گفتمان‌های پیشین بوده است، به طوریکه هر یک از گفتمان‌ها برای تکمیل نقایص همدیگر و به صورت مقطعی تثبیت شده‌اند، چون صرفاً به یک بُعد از ابعاد عدالت اجتماعی پرداختند و دیگر ابعاد آن را هم در سطح نظریه‌پردازی و هم در سطح عملی نادیده گرفتند.

* ملاحظات آموزشی و پژوهشی عدالت اجتماعی

صفری شالی در ادامه می‌نویسد با توجه به موارد بیان شده، مراحل زیر به عنوان ملاحظات آموزشی و پژوهشی عدالت اجتماعی در آینده با درنظرگرفتن چارچوبها و مفاهیم پایۀ عدالت پیشنهاد می‌شود:

درخصوص معنابخشی دائمی بر تمامی نشانه‌های عدالت اجتماعی باید به  ابعاد عینی و ذهنی عدالت و ابعاد جمعی و فردی عدالت نیز توجه کرد  انتخاب حوزه تحقیق عدالت مانند کمّیت یا کیفیت منابع، تخصیص منابع و... باتوجه به کثرت‌گرایی در حوزه‌های عدالت  انتخاب یکی از وجوه یا شکل‌های عدالت براساس نوع منبع  انتخاب مقیاس مکانی مورد مطالعه مانند محلی و بومی، منطقه‌ای، استانی، ملی و بین‌المللی انتخاب مقیاس زمانی مطالعه و توجه به عدالت بین‌نسلی انتخاب رشتە مورد بررسی براساس گزینه‌های قبلی و استفاده از مفاهیم مرتبط با آن در مطالعه مانند مطالعات اخلاقی در بررسی عدالت روانشناسی یا بررسی ساختاری و سیاسی جامعه در عدالت جامعه‌شناختی و... در نظرگرفتن فرهنگ غالب و مقتضیات اجتماعی و اقتصادی جامعه.

* ابعاد عدالت اجتماعی 

این پژوهشگر در ادامه بیان می‌کند که در معنابخشی دائمی بر تمامی نشانه‌های عدالت اجتماعی باید به  ابعاد عینی و ذهنی عدالت و ابعاد جمعی و فردی عدالت نیز توجه کرد. پس ما نمی‌توانیم دو قطب حداکثری و یا حداقلی را برای عدالت در نظر داشته باشیم بلکه باید هر دو را به صورت توأمان مدنظر داشته باشیم و در ضمن نمی‌توان در عین پرداختن به عدالت اقتصادی از عدالت فرهنگی غافل ماند و یا در عین پرداختن به منافع و مطلوبیت‌های اکثریت افراد جامعه، از منافع و خواسته‌های اقلیت غافل ماند.

اصل نابرابری و در نهایت در اصل بازتوزیع قاعده چتر ایمنی و حمایتی هدف نوعی نگاه دولت رفاهی با سیاست‌گذاری حداکثری به مکانیزم‌های جبرانی می‌باشد

به زعم صفری شالی درقاعده برابری دسترسی به منابع و فرصت‌ها به فراهم آوردن شرایط برابر و مساوی برای همه تأکید می‌شود ولی در اصل استحقاق به فراهم‌آوردن شرایط نابرابر با توجه به شایستگی‌ها و زحمات افراد توجه می‌شود.

* اصل بازتوزیع قاعده چتر ایمنی و حمایتی

این استاد دانشگاه می‌نویسد اصل نابرابری و در نهایت در اصل بازتوزیع قاعده چتر ایمنی و حمایتی هدف نوعی نگاه دولت رفاهی با سیاست‌گذاری حداکثری به مکانیزم‌های جبرانی می‌باشد، بطوریکه در این حالت دولت‌مردان چتر حمایتی خود را گسترده سازند و افرادی که نتوانسته‌اند همگام با سایر افراد جامعه حرکت کنند را مورد حمایت قرار دهند. ازاین‌رو، اقدامات حمایتی دولت در قالب فعالیت‌های حمایتی و توان‌بخشی شامل گروه‌های مختلف مددجویان و... می‌شود.

او در این پژوهش می‌نویسد دولت اقشار آسیب‌پذیر جامعه را که به دلیل ناتوانی در کسب درآمد مشمول نظام بیمه‌ا‌ی نیستند را مورد حمایت خود قرار دهد. لذا، دولت باید با اتخاذ سیاست اجتماعی مناسب با شرایط جامعه، علاوه بر منافع نسل حاضر به منافع نسل آینده هم توجه داشته باشد؛ یعنی در تحقق عدالت، علاوه بر آن که به عدالت جغرافیایی و قشری نسل حاضر پرداخته می‌شود یعنی به منافع نسل آینده نیز باید توجه شود و ازاین‌رو دولت‌مردان در کنار تحقق عدالت برای نسل حاضر، باید نسل آینده را نیز در نظر بگیرند و در چنین شرایطی است که گفتمان عدالت اجتماعی معنای واقعی خود را پیدا می‌کند.

* سنجش عدالت اجتماعی

بدین ترتیب نتایج پژوهش حاضر درخصوص سنجش عدالت اجتماعی این است که عدالت در ارتباط با مفاهیمی مانند مقایسۀ اجتماعی و احساس محرومیت اجتماعی نمود پیدا می‌کند، ازاین‌رو نیاز به روش‌های ترکیبی (کیفی و کمّی بصورت توأمان) جهت شناخت ادارک/ احساس و برخورداری از عدالت اجتماعی در جامعه وجود دارد.

 حرف آخر اینکه در این راستا روش‌های کیفی عمیق پدیدارشناسی معمولا راهی به ذهنیت مخاطبان پیدا می‌کنند و تجارب زیستۀ افراد و مقتضیات زمانی و مکانی را در نظر می‌گیرند و می‌توانند شاخص‌های قابل‌توجهی جهت سنجش برای تحقیقات پهن دامنۀ پیمایشی ایجاد کنند و با تلفیق رویکردهای کمّی و کیفی میتوان به شناخت عمیق و جدی از مخاطبان درخصوص عدالت اجتماعی رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد
  • وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد/ احتمال بازگشت نرخ ارز به پله ۵۰ هزار تومان وجود دارد
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • باید به سواحل خلیج فارس به صورت یکپارچه نگریست
  • برای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی در کشور چه باید کرد؟
  • دلشوره دریاچه ارومیه ادامه دارد/ وعده‌ها محقق می‌شود؟
  • وعده معاون رئیس جمهور برای تکمیل خط انتقال آب شهرستان بهمئی
  • در دادرسی کودکان به‌دنبال عدالت ترمیمی  هستیم
  • افتتاح کارگاه کامپیوتری هنرستان فنی شهید شکاری مراغه