Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، محمدتقی نقدعلی با بیان اینکه امروز کل اصفهان مبتلابه موضوع کم‌آبی شده است، اظهار کرد: یک بخش مهم مشکل به بارگذاری‌های غیرمنطقی، غیرشرعی و غیرعقلایی بروی زاینده‌رود برمی‌گردد، در گذشته با تولید انبوه مسکن موج جمعیت مهاجر به شهر سرازیر شد به طوری که ۲ میلیون نفر مستقر شدند و تمام بار این جمعیت هم روی زاینده‌رود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: اکنون آبخوان‌های اصفهان تخلیه شده و فرونشست استان قطعی است به طوری که فرونشست در دشت مهیار و برخوار کاملا مشهود است.  

 عضو هیات نمایندگان استان اصفهان با اشاره به سفر وزیر به استان تصریح کرد: بنا به اذعان وی سیاست‌های گذشته اشتباه و غیرمنطقی بوده، چرا که در حوزه لاغراندام و ضعیف زاینده‌رود با آب بسیار کم بارگذاری‌های متعدد صورت گرفته و اکنون تصمیماتی برای اصلاح ساختار و تصمیمات قبلی اتخاذ شده است.

وی ادامه داد: در جلسات با وزیر نیرو گوشزد شده که محور تصمیم در مورد آب اصفهان تامین حقابه کشاورزان است، تاکنون کشاورزان استان در حاشیه بودند و هر بخش چه صنعت و چه شرب درون استانی و برون استانی دچار مشکل می‌شد بدون در نظر گرفتن حقابه شرعی روی رودخانه بارگذاری صورت می‌گرفت، اما اکنون مقرر شده که تصمیمات آینده با مدنظر قرار دادن حقابه کشاورزان باشد.

نقدعلی یادآور شد: قول‌هایی مبنی بر اینکه کمبود آب از طریق بهشت‌آباد و تونل سوم جبران شود، داده شده که امیدواریم اجرایی شود.

وی اضافه کرد: رئیس‌جمهور، وزیر نیرو و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست‌جمهوری را مامور بررسی آب اصفهان و ارائه راهکار برای حل مشکل کرده که امیدواریم هرچه زودتر با محوریت استانداران و نمایندگان با در نظرگرفتن همه ذینفعان نسبت به حل مشکل اقدام کنند.

این نماینده مجلس گفت: فعلا کلیات در حال بررسی است، به صورت غیررسمی پیشنهاداتی داده شده و هنوز تصمیم قابل اجرایی اتخاذ نشده است.  

مسعود جمالی نیز در همین زمینه گفت: در مورد مصرف آب در اصفهان فولاد مبارکه و ذوب آهن مطرح است که فولاد مبارکه چرخه احیای فاضلاب راه‌اندازی کرده به این ترتیب که فاضلاب تصفیه و به چرخه برمی‌گردد، خیلی از شهرک‌های صنعتی هم به سیستم جمع‌آوری فاضلاب متصل می‌شوند و تصفیه پساب صنعتی و شهری دارند.

 وی با بیان اینکه اصولا بیشتر مصرف آب در ایران در بخش کشاورزی است، افزود: بخش صنعت در رتبه بعدی مصرف آب بعد از کشاورزی قرار دارد، اما در هر حال مشکل اصفهان بارگذاری خارج از تامین است یعنی بدون اینکه منابع درستی تعریف شده باشد، بروی سرچشمه‌های زاینده‌رورد بارگذاری شده است.

رئیس انجمن مدیران صنایع اصفهان خاطرنشان کرد: مهمترین مشکل آب در استان اصفهان به مدیریت ناصحیح و بارگذاری بدون برنامه بروی زاینده‌رود بوده که از گذشته این اتفاق افتاده است.

کد خبر 637497 برچسب‌ها رودخانه زاینده رود وزارت نیرو آب استان اصفهان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: رودخانه زاینده رود وزارت نیرو آب استان اصفهان زاینده رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۱۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشوردر گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا در رابطه با مشکل کمبود پرستار اظهار کرد: اخیراً خبر‌هایی مبنی بر استخدام ۲۵ هزار نفر نیروی جدید در بدنه وزارت بهداشت منتشر شد که از این تعداد معمولاً ۴۰ تا ۵۰ درصد نیروی پرستارا است؛ یعنی چیزی حدود ۱۰ هزار نفر پرستار استخدام می‌شوند. با این حال استخدام نیرو نمی‌تواند مشکل کمبود پرستار را حل کند باید فکری اساسی برای بهبود شرایط و معیشت پرستاران شود.

وی ادامه داد: در مرحله اول باید وضعیت معیشت پرستاران را حل کرد که انگیزه کافی را برای ادامه کار در کشور داشته باشند؛ زیرا یکی از معضلات مهمی که اکنون با آن روبه روهستیم مهاجرت پرستاران است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: اگر بخواهیم مشکل پرستاری را حل کنیم باید بتوانیم سالانه حداقل ۱۵ هزار پرستار طی ده سال آینده جذب کنیم تا شرایط بدتر نشود. با این وجود اگر بخواهیم در یک شرایط مطلوب قرارگیریم باید این عدد افزایش یابد.

رحیمی به مشکلات پرستاران اشاره کرد و گفت: بزرگ‌ترین مشکل و دلیل مهاجرت پرستاران معیشت و امنیت شغلی است. اگر پرستاران در ایران شغل، امنیت شغلی و درآمدی خوب که از پس هزینه‌های زندگی برآیند داتشه باشند، قطعاً مهاجرت نمی‌کنند. بیشتر پرستارانی که از کشور خارج شده‌اند نیرو‌هایی بودند که موفق به استخدام نشدند. سن آنها افزایش یافته و به دنبال یک ثبات شغلی بودند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: حقوق پرستاران بسیار متفاوت است. پرستاران وزارت بهداشت میانگین ۱۴ تا ۱۵ میلیون تومان دریافت می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • ببینید | تصاویر تلخ از وضعیت اسفناک و درد کشیدن یک اسب در نقش جهان اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • ۳۶۰۰ معلم در اصفهان استخدام می‌شود/تخلیه ۴۲ مدرسه به دلیل فرونشست
  • کودکان هم در اصفهان فهمیدند شهر در خطر فرونشست است/ مسوولان هنوز نفهمیدند یا نمی‌توانند جلوی برداشت‌های بی‌رویه آب را بگیرند (فیلم)
  • هشدار دانشمندان در مورد «سندرم غرق شدگی» شهر‌های ساحلی جهان