Web Analytics Made Easy - Statcounter

مایکل فلین مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید آمریکا در یک گردهمایی در سان آنتونیو تگزاس خواستار شناسایی مسیحیت به عنوان دین واحد برای این کشور شد.

 به گزارش روز یکشنبه ایرنا از تارنمای بیزینس اینسایدر؛ فلین که اخیرا از سوی گروه نژادپرست افراطی "کیو اِنان" به شیطان پرستی متهم شده، این سخنان را در سفر دوره ای به همراه دیگر یاران دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین مانند راجر استون، مایک لیندل و لین وود و مخالفان اجباری شدن تزریق واکسن کووید- ۱۹ بیان کرد و افزود: اگر قرار است یک ملت زیر نظر خداوند باشیم که باید چنین باشد، باید یک دین داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فلین در همین کنفرانس، محکومیت استیو بانون استراتژیست پیشین کاخ سفید که به اتهام خودداری از اجرای احضاریه کمیته تحقیق مجلس نمایندگان در باره شورش ۶ ژانویه ۲۰۲۱ (۱۷ دی ماه) محکوم شده، آن را نقض آزادی بیان دانست.  

فلین که مشاور امنیت ملی دولت ترامپ بود و در ۲۰۲۰ در پی اعتراف به دروغگویی به اداره آگاهی فدرال "اف بی آی" در باره تماس هایش با روسیه، عفو شد، انتشار تئوری های توطئه مانند افزوده شدن واکسن های کووید – ۱۹ به سس سالاد و ساخته شدن ویروس کرونا و بیماری کووید – ۱۹ برای انحراف اذهان از انتخابات ۲۰۲۰ را در پیشینه دارد.  

رسانه آمریکایی «هیل» (The Hill)  در تحلیلی از وضعیت سیاسی آمریکا نوشت: پس از دوران شکست خورده ترامپ و بایدن اکنون آمریکا نیازمند رهبری جدید آنهم از حزب جمهوریخواه است.

 هیل دراین تحلیل به قلم «جف دانکن» (Geoff Duncan) معاون و فرماندار ایالت جورجیا آمریکا نوشت: پس از گذشت پنج سال، اکنون آمریکایی های آماده تغییر اوضاع سیاسی دراین کشور هستند چراکه دوساکن قبلی  و کنونی کاخ سفید، که از دو حزب مخالف و دارای اشتراکاتی هستند که باعث ناکامی هردوی آنها شده و  رای دهندگان آمریکایی باید بدنبال فردی با راهکار مناسب باشند.  

تارنمای هیل همچنین نوشته است: گزارش جدید یک کمیته کنگره فاش کرد که مقامات سیاسی دولت ترامپ، مقامات مرکز پیشگیری و کنترل بیماری ها (CDC) را تحت فشار قرار داده بودند تا علاوه بر ایجاد تغییراتی در گزارش های هفتگی مرتبط با شیوع کرونا، از هرگونه ارتباط گرفتن مستقیم با مردم پرهیز کنند.

در تازه ترین گزارش تحقیقاتی کمیته مجلس نمایندگان آمریکا  درباره واکنش دولت قبلی آمریکا درباره همه گیری کرونا، ابعاد بیشتری از تلاش های برخی از افراد نزدیک به ترامپ در جلوگیری از ارائه پیام های مغایر با اهداف ادعایی او روشن می شود.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۳۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال اعزام نیرو‌های انگلیسی به غزه

پس از اینکه آمریکا اعلام کرد هیچ یک از نیرو‌های زمینی خود را به غزه اعزام نخواهد کرد، رسانه انگلیسی تلگراف نوشت احتمالا نیرو‌های این کشور جهت آنچه «کمک‌رسانی در ارسال محموله‌های بشردوستانه به غزه» خوانده شده، در این باریکه مستقر خواهند شد.

به گزارش ایسنا، یک مقام ارشد نظامی آمریکا روز جمعه مدعی شد دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا ساخت اسکله موقت در نوار ساحلی غزه را جهت ارسال کمک‌های بشردوستانه از طریق کشتی به این باریکه آغاز کرده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس هم به نقل از این مقام ارشد نظامی گزارش کرد که ظاهرا ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه از طریق دریا از اوایل ماه آینده میلادی آغاز خواهد شد.

ایالات متحده پیشتر گفته بود که یک «طرف سوم»، مسئول رانندگی کامیون‌ها در امتداد یک مسیر به سمت ساحل خواهد بود؛ مسئولیتی که طبق آنچه تلویزیون بی‌بی‌سی گزارش کرده است، می‌تواند توسط نیرو‌های انگلیسی ایفا شود.

البته بی‌بی‌سی گزارش داد که هنوز هیچ تصمیمی توسط دولت انگیس رسما اعلام نشده و «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس هم آن را هنوز مطرح نکرده است.

«گرانت شاپس» وزیر دفاع انگلیس گفت: «بسیار حیاتی است که مسیر‌های بیشتری را برای رسیدن کمک‌های بشردوستانه حیاتی به مردم غزه ایجاد کنیم و بریتانیا هم نقش پیشرویی را در ارائه کمک‌ها ایفا می‌کند.»

مقام آمریکایی مذکور گفته است: «حجم کمک‌های بشردوستانه برای غزه از مسیر دریایی حدود ۹۰ کامیون در روز خواهد بود که این عدد می‌تواند به حدود ۱۵۰ کامیون در روز افزایش یابد.»

دیگر خبرها

  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • طرح کنگره آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • آمریکایی‌ها انتظار این انتقام را نداشتند
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد شهرکرد در حمایت از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • تداوم مداخله جویی واشنگتن؛ کاخ سفید خواستار آزادی خواننده رپ ایرانی شد
  • ادامه مداخله جویی واشنگتن؛ کاخ سفید خواستار آزادی خواننده رپ ایرانی شد
  • احتمال اعزام نیرو‌های انگلیسی به غزه