Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «اسفندیار خزائی» روز یکشنبه در آیین انعقاد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه علوم پزشکی همدان، اظهار داشت: درخت و جنگل خدمت بزرگی را به انسان و اکوسیستم طبیعت می کند چرا که علاوه بر جذب گرد و غبار، هر هکتار جنگل حدود ۲.۵ تن اکسیژن معادل مصرف ۱۰ نفر در یکسال را نیز تولید می کنند.

وی یکی از برنامه های منابع طبیعی در حوزه ارتقای سلامت را برنامه ریزی برای تثبیت کربن دانست و افزود: هوای پاک یکی از نیازهای ضروری مردم به ویژه بیماران است بنابراین باید با فراگیر کردن فرهنگ کاشت نهال و حفظ آن و توسعه درختکاری در این مسیر گام برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان گفت: وضعیت کنونی مناطق شهری از منظر تغییر اقلیم، کمی بارش و آلودگی‌ها ما را ناگزیر به توسعه جنگل و اجرای طرحهای آبخیزداری برای حفظ آب و خاک کرده است.

خزایی با بیان اینکه بیش از ۸۵ درصد وسعت کشور جزو منابع طبیعی است، اظهار داشت: طبیعت بکر و مستعد یکی از پتانسیل های استان همدان محسوب می شود که در صورت استفاده درست از این ظرفیت می توان علاوه بر سلامت مردم و پاکسازی محیط زیست، زمینه تولید اکسیژن و ایجاد فرصت های شغلی را نیز فراهم کنیم.

به گفته مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان، این تفاهم نامه با هدف ارتقای همکاری های علمی و پژوهشی و فرهنگی در راستای ترویج فرهنگ منابع طبیعی، فرهنگ سازی و گفتمان فرهنگی در فضای دانشگاهی، توسعه گیاهان داروئی در طب سنتی و جذب همیاران طبیعت امضا می شود.

مدیر مشارکت‌های مردمی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز گفت: باید پایان نامه ها و مقالات دانشجویان به سمت موضوع های محوری، رفع مشکلات و توسعه استان هدایت شود تا بتوان از این طریق بخشی از مشکلات محیط زیست و منابع طبیعی را رفع  کرد.

«مژده شکری» افزود: با امضای این تفاهم نامه زمینه ترویج فرهنگ کاشت نهال و درخت در سطح جامعه به ویژه قشر پزشکان، دانشجویان و کادر درمان استان فراهم می شود.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان امضای تفاهمنامه کاشت نهال شهر همدان قانون هوای پاک اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان امضای تفاهمنامه کاشت نهال دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان امضای تفاهمنامه کاشت نهال شهر همدان قانون هوای پاک منابع طبیعی استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۴۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسایش ۵۰ تن خاک در هکتار به صورت نقطه‌ای در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت:در برخی نقاط به صورت نقطه‌ای، ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک وجود دارد.

حسین میرزایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: لرستان استانی است که عمده کاربری اراضی آن در چهارچوب جنگل و مرتع تعریف شده و ۷۵ درصد سطح آن را جنگل و مرتع تشکیل داده است.

وی اضافه کرد: متاسفانه نتوانسته‌ایم این منابع را در سطح استان و کشور مدیریت کنیم علیرغم اینکه تلاش‌های زیادی شده اما باید یک راهبرد منسجم و اجماع شده را اتخاذ کنیم.

میرزایی بیان کرد: لرستان استانی آبخیز بوده و برای مهار سیلاب نیاز است عملیات‌های آبخیزداری و آبخوانداری انجام شود.

مدیرکل منابع طبیعی لرستان عنوان کرد: لرستان دارای شیب بالایی است و میزان فرسایش در آن نسبت به میانگین کشوری زیاد است به گونه‌ای که در برخی نقاط به صورت نقطه‌ای، ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک وجود دارد.

وی افزود: فرسایش خاک در هر هکتار در کشور ۱۶ تن بوده اما در لرستان این رقم ۲۵ تن در هکتار گزارش شده است.

میرزایی بر ایجاد اقدامات آبخیزداری و آبخوانداری در استان نظیر لرستان تاکید داشت و گفت: مدیریت بحران اعتبارات استانی خوبی را به این مسئله اختصاص داده است اما باید اعتبارات ملی بیشتری برای انجام آن در نظر گرفته شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رزمایش حفاظتی اطفای حریق در شاهرود اجرا شد
  • آزادسازی ۱۵ هزارمترمربع اراضی جنگلی در توسکستان/ ۳ اعیانی غیرمجاز تخریب شد
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی‌های بهاری
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • فرسایش ۵۰ تن خاک در هکتار به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان