Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان فرماندار همدان با بیان اینکه خانه‌های حاشیه رودخانه قاسم آباد تعیین تکلیف می‌شوند، گفت: رودخانه قاسم آباد ضمن آزادسازی حریم، باید جداره سازی و ایمن شود.

به گزارش ایسنا، محمدعلی محمدی در نشست ویژه ساماندهی رودخانه قاسم آباد با حضور مدیرعامل آب منطقه‌ای استان و معاون دادستان با اشاره به ساخت و سازهای غیر مجاز موجود در حریم رودخانه قاسم آباد، بیان کرد: ضمن تعیین تکلیف حدود ۴۰ واحد مسکونی در معرض خطر حاشیه رودخانه قاسم آباد ادامه ساخت و سازها در این منطقه باید با جدیت مدیریت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رودخانه قاسم آباد ضمن آزادسازی حریم، باید جداره سازی و ایمن شود، افزود : پوشش رودخانه‌ها دخالت در طبیعت و خطرآفرین است چون علاوه بر خطر طغیان و آبگرفتگی این رودخانه جزیی از کمربند سبز و طبیعی محدوده شهر است که نباید ساخت و سازها به حریم آن می‌رسید.

محمدی اضافه کرد: ضمن استقرار نیوجرسی باید اطلاع رسانی لازم انجام شود که هر گونه قطعه بندی و معامله خارج از ضوابط شهرداری ممنوع و از ظرفیت‌های قانونی لازم مانند کمیسیون ماده ۱۰۰ برای مقابله با اینگونه موارد استفاده می‌شود.

فرماندار همدان یادآور شد: برخی از ساخت و سازهای غیر مجاز نتیجه سوء استفاده افراد سودجو از نیاز مردم به مسکن است که با ضعف نظارت اقدام به ساخت و فروش ساختمان‌هایی با حداقل ایمنی لازم کرده‌اند.

وی تفکیک غیر قانونی، تغییر کاربری و احداث بنای بدون کسب پروانه ساختمانی را از جمله مشکلات ساخت و سازهای غیر مجاز دانست و افزود: برخورد قانونی با مشاوران املاک که اقدام به معاملات اینگونه املاک می‌کنند باید در دستور کار مراجع نظارتی و قضایی قرار گیرد.

محمدی با تاکید بر ضرورت توجه به حریم رودخانه‌ها و راه‌ها در ساخت و سازها تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی ذیربط باید موارد نقض حریم قانونی تعیین شده را ضمن طرح شکایت در مراجع قضایی پیگیری حقوقی کنند.

وی با اشاره به لزوم ساماندهی فاضلاب قاسم آباد و جداسازی آن از رودخانه اظهارکرد: ضمن بررسی حفاری‌های مورد نیاز خدمات زیر ساختی در کوی قاسم آباد آسفالت معابر با زمانبندی مشخص در دستور کار شهرداری قرار گیرد.

محمدی ممنوعیت بهره برداری از فاضلاب در بخش کشاورزی را مورد تاکید قرار داد و گفت: مرکز بهداشت و جهاد کشاورزی در این راستا بدون هیچگونه اغماضی باید وارد عمل شوند و از ظرفیت شهرداری هم برای قلع و قمع موارد احتمالی استفاده خواهد شد.

فرماندار همدان افزود : خدمات شهری چون شبکه آب شرب شهر همدان، حمل و نقل عمومی، روشنایی معابر، جمع آوری زباله و دیگر خدمات شهری به مردم کوی قاسم آباد ارائه شده است و دستگاه‌های اجرایی باید با هم افزایی خدمات لازم را در این منطقه ارائه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آزادسازی رودخانه رودخانه قاسم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۴۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: پرونده‌های کالاهای قاچاق و متروکه اموال تملیکی استان، سال گذشته به ارزش سه هزار و ۳۹۸ میلیارد ریال تعیین تکلیف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، علی دهقانی امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: در راستای تأکیدات رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام طی دو سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می‌کنند و هزینه بالای نگهداری از آن‌ها که موجب ضرر به بیت‌المال می‌شود، دستور داده شد تا نسبت به تعیین تکلیف آن‌ها از مراجع قانونی اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری خوزستان خاطرنشان کرد: این پرونده‌ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود چهار هزار میلیارد ریال به بیت‌المال بازگشته است، در این مدت همچنین ۲۹۹ فقره پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ فقره نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم‌سازی تعیین تکلیف شده است.

دهقانی با قدردانی از پیگیری‌های دادستان مرکز استان و دادستان‌های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش‌های مدیران اداره اموال تملیکی استان، اضافه کرد: از آذر سال گذشته با تعیین نماینده‌ای از اداره کل اموال تملیکی استان جهت جهت مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده‌های فاقد رأی، ۹۱۰ رأی قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

وی تصریح کرد: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه‌های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال، یک فقره انهدام تخصصی دارو از پرونده‌های مهم تعیین تکلیف شده استان در سال گذشته است.

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

کد خبر 749079

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تعیین تکلیف حسن یزدانی برای المپیک پاریس
  • هشدار هواشناسی برای خودداری از اتراق در حاشیه رودخانه‌ها
  • وزیر ارشاد: اگر ساخت و ساز حریم تئاتر شهر خوابید به من خبر دهید!
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ
  • اگر ساخت و ساز حریم تئاتر شهر خوابید به من خبر دهید!
  • تعیین حریم مشهد با طرقبه شاندیز در انتظار ابلاغ وزارت کشور
  • جلسه نهایی تعیین تکلیف «برج‌های دوقلو» خرم‌آباد برگزار می‌شود