Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش یکشنبه شب مرکز خبر حوزه، آیت الله علیرضا اعرافی در آیین پایانی نشست صمیمی و دوره دانش افزایی مدیران مدارس علمیه کشور اظهار داشت: این اجلاس یکی از نشست‌های خوب و مبارک و فرصتی برای مطرح شدن پرچمداران خط اول حوزه‌های علمیه یعنی مدیران آن‌ها بود.

وی افزود: در این دوره نشست‌هایی با مدیران و معاونان حوزه در شب‌ها برگزار شد تا نظرها و مسائل مدیران حوزه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

های علمیه استان‌ها شنیده شود.

آیت الله اعرافی با مرور بر حوزه‌های کاری مدیران مدارس علمیه خاطرنشان کرد: در زمینه منابع انسانی و پشتیبانی که بسیار مهم و وسیع است در حال رصد املاک و اموال حوزه هستیم تا به نام حوزه ثبت شده و بر همین نام نیز باقی بمانند.

وی حوزه‌های علمیه را دارای اموال و املاک زیادی دانست و گفت: این اموال به دلایلی دچار آسیب‌هایی همچون ثبت و ضبط نشدن و نبودن مدیریت کلان اقتصادی شده‌اند.

امام جمعه قم تصریح کرد: یکی از راهبردهای ما در زمینه اداره حوزه‌های علمیه، ثبت و ضبط نمودن اموال و املاک حوزه و تولید درآمدهای متناسب با شان حوزه می‌باشد.

وی با اشاره به نیاز نداشتن به افزایش تعداد مدارس علمیه افزود: باید به جای افزایش تعداد مدارس علمیه به افزایش درآمد آن‌ها بر اساس اقتضائات و شئون حوزه پرداخت.

 300 طرح نیمه تمام حوزوی در دست اقدام است

آیت الله اعرافی افزود: در تلاش هستیم تا ۲ سال آینده همه ۳۰۰ طرح نیمه تمام حوزوی که چند سال پیش مشاهده کردیم به اتمام برسند.

وی گفت: در مقوله صیانت باید اقدام‌های جامعی انجام گیرد، در حدود ۱۵ طرح در این حوزه در دست اقدام است که یکی از آن‌ها تشکیل شورای دستگاه‌های صیانتی مرتبط با حوزه است.

آیت الله اعرافی تصریح کرد: ما در قم و سایر استان‌ها باید شورایی داشته باشیم، که اگر مساله جدیدی در فضای اجتماعی پیش آمد مردم بتوانند به آن رجوع داشته باشند.

وی با تاکید بر نقش مستقیم مسئولان مدارس علمیه در تربیت و آموزش طلبه‌ها بیان داشت: علاوه بر این ما مسئول حراست از نهاد روحانیت هستیم و باید از زیر بار این مسئولیت نیز شانه خالی نکنیم.

عضو فقیهان شورای نگهبان گفت: مدیران حوزه‌های علمیه کشور باید با مسئولان استان‌های خود مرتبط بوده و با آنان نشست و برخاست داشته باشند.

وی ادامه داد: در دفتر اجتماعی سیاسی حوزه با سابقه‌ای حدود چهار سال، مسائل مربوط به حوزه انقلابی دنبال می‌شود و نیاز است مدیران مدارس علمیه ارتباطات مستمری با این دفتر برقرار نمایند.

مدیر حوزه‌های علمیه تشکیل ستاد حوزوی بحران و مقابله با حوادث غیرمترقبه را جهت انسجام فعالیت‌های جهادی حوزویان دانست و خاطرنشان کرد: اصل کار در عرصه فعالیت‌های جهادی خود طلبه‌ها و روحانیان هستند، اما این ستاد جهت انتظام بخشی و هماهنگی بین این نیروهای خدوم تشکیل شده است.

 وی گفت: حرکت‌های جهادی طلبه‌ها نقش مهمی در سرمایه‌های اجتماعی حوزه های علمیه دارد.

عضو شورای عالی حوزه گفت: دبیرخانه گروه‌های جهادی فعال است و در برخی مدارس نیز این گروه‌ها تشکیل شده‌اند، نهاد روحانیت در قلمرو کمک رسانی به مردم و مقابله با حوادث غیرمترقبه را ۲ نهاد یعنی ستاد حوزوی بحران و دبیرخانه گروه‌های جهادی مدیریت می‌نماید.

وی ضمن بیان اهمیت همگرایی دستگاه‌های آموزشی و تبلیغی با حوزه‌های علمیه افزود: حوزه خواهران، سازمان تبلیغات، دفتر تبلیغات، جامعة الزهرا، جامعه المصطفی، مرکز خدمات و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با تشکیل دبیرخانه‌ای به دنبال رسیدن به هماهنگی لازم این نهادها هستند.

آیت الله اعرافی تصریح کرد: گروه مشاوران و ستادهای راهبری حوزه یکی دیگر از بخش‌های مدیریتی و مردمی حوزه‌های علمیه است، تاکنون در حدود ۱۵ جمع و ستاد راهبری در موضوع‌های کشوری همچون سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، سبک زندگی اسلامی و بحران جمعیت شکل گرفته است.

 وی یادآور شد: در مورد سند ۲۰۳۰ نقد و تحلیل‌هایی از سوی حوزه انجام و به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد.

مدیر حوزه‌های علمیه از تشکیل دبیرخانه حوزوی گام دوم انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: به طور حتم حوزه انقلابی حوزه‌ای است که بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را مورد توجه قرار داده و به دنبال محقق شدن مطالبه‌های رهبر معظم انقلاب در این بیانیه می‌باشد.

وی با اشاره به تشکیل دفتر متون حوزه ادامه داد: این دفتر به تازگی در حدود ۵۰ اثر علمی جدید را تولید نموده است.

 مدیر حوزه‌ها همچنین خاطرنشان کرد: در ساختار آزمایشی جدید ستاد مدیریت حوزه‌های علمیه، مرکز رسانه و فضای مجازی راه‌اندازی شد که از جمله فعالیت‌های آن در قالب خبرگزاری حوزه با درگاه‌های مختلف در فضای مجازی است، این خبرگزاری با چند زبان زنده دنیا در زمینه‌های خبری و تحلیلی فعالیت می‌کند.

 وی در ادامه افزود: در شهرک مهدیه قم طرح‌های تحولی مختلفی در نظر گرفته شده که مهمترین آن‌ها احداث ۱۰ هزار مسکن برای طلبه‌ها است، حوزه‌های علمیه استان‌های مختلف می‌توانند در این طرح مشارکت داشته باشند و برای طلبه‌های استان‌های خود در تامین مسکن در قم تدبیر نمایند.

آیت الله اعرافی با اشاره به سایر نهادها و ساختارهای راه‌اندازی شده در حوزه گفت: مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه یکی دیگر از مراکزی است که در سال‌های اخیر راه‌اندازی شده و می‌تواند تولیدهای خوبی را برای فعالیت های علمی و تبلیغی طلبه‌ها و روحانیان در اقصی نقاط کشور داشته باشد.

وی از انتشار نسخه جدید رتبه‌بندی ۵۰۰ مدرسه و موسسه حوزوی خبر داد و بیان داشت: رتبه‌بندی مدارس علمیه یکی از ۱۰۰ فعالیت دفتر برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری حوزه می باشد که به زودی نسخه جدید آن منتشر خواهد شد.

مدیر حوزه های علمیه خاطرنشان کرد: مرکز رشد حوزوی به دنبال جمع‌آوری ایده‌های فرهنگی طلبه‌ها و روحانیان و تبدیل آن‌ها به فعالیت‌های فناورانه است.

وی در پایان افزود: پیش‌بینی یک طرح مطالعاتی با محوریت ۱۰ متفکر جهان تشیع یکی از برنامه‌های آینده حوزه زیر نظر معاونت تهذیب خواهد بود./

برچسب‌ها حوزه علميه قم علیرضا اعرافی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوزه علميه قم علیرضا اعرافی حوزه علميه قم علیرضا اعرافی آیت الله اعرافی حوزه های علمیه مدیر حوزه ها مدارس علمیه استان ها طلبه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۶۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • مصوبه‌ای برای شفافیت درآمدهای نفتی و مصارف این حوزه
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • پیام تسلیت مدیر حوزه های علمیه درپی درگذشت همسر آیت الله سیدمصطفی خمینی
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • آیت‌الله اعرافی: فرهنگ‌سازی در تغییر آمار تصادفات مؤثر است