Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ رئیس پلیس امنیت اقتصادی گیلان گفت: ارزش ریالی پرونده‌های احتکار کالا در ۷ ماهه نخست امسال در گیلان ۶۰۰ درصد افزایش یافت. - اخبار استانها -

سرهنگ ارحام عفت‌دوست در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، درباره اقدامات پلیس امنیت اقتصادی در جهت مبارزه با فرار مالیاتی با اشاره به اینکه متولی اصلی این امر اداره‌ امور مالیاتی است اظهار داشت: پلیس امنیت اقتصادی گیلان نیز برای تبادل اطلاعات در این حوزه جلسات متعدد و تعامل خوبی با این مجموعه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس امنیت اقتصادی گیلان با اشاره به نظارت پلیس بر عملکرد بانک‌ها افزود: پلیس در راستای مقابله با اخلال در نظام اقتصادی با واردکنندگانی که با دریافت ارز قرار بود کالایی وارد کنند اما وارد نکردند برخورد کرده و امسال‌ پرونده‌های متعددی از این قبیل جرایم در استان گیلان تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه ارزش پرونده‌های مذکور بیش از 2 میلیون یورو و 3 میلیون لیر ترکیه در 7 ماهه نخست امسال در گیلان بوده تصریح کرد: پلیس امنیت اقتصادی همچنین در حوزه ارائه تسهیلات غیرمجاز بر عملکرد بانک‌ها نیز نظارت دارد و ارزش ریالی پرونده‌های ارائه تسهیلات غیرمجاز امسال در گیلان 75 میلیارد ریال بوده است.

فرآیند دادرسی و حصر وراثت در مراجع قضایی استان گیلان الکترونیکی می‌شودرئیس اتاق بازرگانی ایران و روسیه: استان گیلان پتانسیل ویژه‌ای در تولید و صادرات "کیوی" داردعضو مجمع نمایندگان استان گیلان: واردات برنج با وجود "بالا بودن میزان تولید" ظلم به شالیکار است

عفت‌دوست با بیان اینکه در راستای مبارزه با احتکار کالا پلیس امنیت اقتصادی و سازمان‌های متولی نظیر سازمان صمت و تعزیرات حکومتی، گشت‌های مشترکی را انجام دادند افزود: با رصد اطلاعاتی و همچنین اطلاعاتی که از سوی مردم گزارش می‌شود امسال شاهد افزایش 166 درصدی در بحث رسیدگی به پرونده‌های احتکار کالا در گیلان بودیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان گیلان با اشاره به افزایش چشمگیر میزان ارزش ریالی پرونده‌های احتکار کالا امسال در گیلان ابراز داشت: ارزش ریالی پرونده‌های مربوط به احتکار کالا 795 میلیارد ریال بوده است که این میزان ارزش ریالی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 600 درصد افزایش داشته است.

وی گفت: همچنین در حوزه تشکیل پرونده برای جرایم و مفاسد اقتصادی از قبیل فرار مالیاتی، احتکار کالا، اخلال در نظام اقتصادی، پولشویی، ارائه تسهیلات غیرمجاز، رباخواری و سایر جرایم اقتصادی در 7 ماهه نخست امسال در استان گیلان با 165 درصد افزایش رو‌به‌رو بودیم و ارزش ریالی این پرونده‌ها 159 میلیارد تومان بوده است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی گیلان افزود: اکنون ما در شرایط اقتصادی سختی قرار داریم اما در این بین افرادی سودجو هستند که از راه‌های مختلف نظیر احتکار کالا و سایر جرایم اقتصادی، آسیب‌هایی را به مردم وارد می‌کنند اما پلیس امنیت اقتصادی همچون گذشته همیشه در خدمت مردم است.

عفت‌دوست با تأکید بر اهمیت همکاری مردم برای مقابله‌ با جرایم اقتصادی عنوان داشت: از همه شهروندان درخواست داریم تا در جهت مبارزه با جرایم اقتصادی، اخبار و اطلاعات مربوط به مفاسد اقتصادی را در حوزه‌های مختلف اعم از احتکار یا قاچاق کالا به پلیس امنیت اقتصادی اطلاع دهند.

انتهای پیام/614/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پلیس امنیت اقتصادی گیلان رئیس پلیس امنیت اقتصادی پرونده های احتکار کالا ارزش ریالی پرونده امسال در گیلان جرایم اقتصادی استان گیلان درصد افزایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۶۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی

ایسنا/آذربایجان غربی معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی از افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز در استان طی فروردین سال جاری خبر داد.

ایرج مرندی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد:  ۲۹۴ مورد بازرسی در حوزه کشف کالای قاچاق  انجام و منجر به  تشکیل ۶۴ فقره پرونده تعزیراتی به ارزش یک‌هزار و ۴۲۴ میلیارد ریال در فروردین ماه امسال شده است. 

وی افزود: در تشکیل پرونده‌های تعزیراتی حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز در اولین ماه از سال جاری در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته شاهد رشد ۱۴۶ درصدی هستیم. 

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صمت استان خاطرنشان کرد: دخانیات، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، لوازم یدکی خودرو، پارچه و مواد خوراکی و غذایی از عمده کالاهای کشفی بود.

مرندی اظهار کرد: در حوزه ارزی ۳۶ مورد سابقه ارسالی از بانک‌های عامل در خصوص عدم ایفای تعهدات ارزی شرکت‌های دریافت‌کننده ارز منجر به تشکیل ۳۶ پرونده تعزیراتی به ارزش ریالی یک‌هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال که شامل ۲میلیون و ۷۷۴ هزار و ۹۲۹ یورو و همچنین ۱۳۷ هزار و ۸۵۰ درهم بود، شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • علت افزایش قیمت ریالی حج بالارفتن نرخ ارز در کشور است
  • جریمه قاچاقچی سیگار در اردبیل
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز درآذربایجان‌ غربی
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی
  • انبار احتکار لوازم خانگی در محمودآباد لو رفت
  • رشد ۲۳ درصدی ارزش صادرات از استان مرکزی
  • رشد ۲۸ درصدی مبادلات تجاری از گمرکات کردستان در فروردین سال جاری
  • کشف اخلال در نظام اقتصادی به ارزش ۵۰ میلیارد ریال در لرستان