Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی، سید راشد جزایری گفت: تاکنون‌ یک میلیون‌ و ۳۴۰ هزار دُز واکسن در استان توزیع شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه‌ علوم پزشکی شهرکرد‌ اظهار داشت: افزود: از تعداد ۱۰۲ هزار و ۷۳۶ نفر جمعیت بالای ۶۰ سال در استان، ۹۲.۶ درصد معادل ۹۵ هزار و ۱۵۵ نفر از این گروه هدف دُز نخست واکسن کرونا‌ را دریافت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به ۸۷.۸ درصد یعنی معادل ۹۰ هزار و ۲۴۱ نفر از جمعیت هدف بالای ۶۰ سال هر دو دُز واکسن کرونا تزریق شده است‌، افزود: مجموع جمعیت‌ هدف بالای ۱۲ سال در کشور که تاکنون‌ واکسن‌ کرونا را دریافت کرده‌اند‌ ۶۷ میلیون‌ و ۸۰۰ هزار و ۸۴۸ نفر هستند که سهم‌ چهارمحال و بختیاری از این تعداد، ۷۷۳ هزار و ۴۴۰ نفر است‌.

جزایری خاطرنشان کرد: شاخص کشوری پوشش‌دهی واکسن کرونا ۸۰.۶ درصد است که ۸۱.۳ درصد جمعیت هدف استان در دُز نخست علیه کرونا ایمن‌ شده‌اند‌.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری ادامه داد: همچنین ۵۹.۶ درصد شاخص‌ کشوری واکسیناسیون‌ کووید۱۹ در هر دو دُز واکسن در نظر گرفته شده است که ۶۱.۳ درصد جمعیت هدف چهارمحال و بختیاری واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند‌.

چهارمحال و بختیاری جزو 5 استان برتر در واکسیناسیون دانش‌آموزان

وی بیان‌ کرد: حدود ۸۲ درصد جمعیت هدف ۱۲ سال به بالا در استان علیه کرونا واکسینه شدند‌ که باید اهتمام بیشتری بورزیم‌ تا به ۸۵ تا ۸۷ درصد پوشش‌دهی در این گروه هدف برسیم‌.

جزایری افزود: استان چهارمحال و بختیاری در زمینه‌ پوشش‌‌دهی واکسیناسیون‌ کووید۱۹‌ دانش‌آموزان‌ و در دُز دوم، در‌ زمره‌ پنج‌ استان‌ برتر‌ کشور قرار‌ گرفت‌ به طوری که حدود ۶۰ درصد واکسن کرونا به گروه هدف دانش‌ آموزی تزریق شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه‌ علوم پزشکی شهرکرد‌ با بیان اینکه طرح اجرای مدیریت‌ هوشمند در استان بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا تنظیم شده است‌، گفت: معیارها‌ و شاخص‌های‌ اصلی پروتکل‌های‌ بهداشتی متناسب با اجرای محدودیت‌های هوشمند در استان شامل دریافت واکسن کرونا، انجام آزمایش pcr آزمایشگاهی هفته‌ای‌ دوبار‌ و استفاده مناسب از ماسک‌ است‌.

وی تصریح کرد: رعایت فاصله حداقل دو متر، تامین‌ فضای چهار متر مربع برای هر نفر به خصوص در فضاهای بسته، تامین تهویه مناسب،‌ شست‌ و شو‌ و ضدعفونی‌ کردن دست‌ها، گندزدایی‌ سطوح، ابزار و تجهیزات از دیگر موارد موجود در طرح‌ مدیریت‌ هوشمند ممنوعیت‌ها و محدودیت‌‌ها است‌.

مدیران ادارات از طریق برنامه «ماسک» واکسیناسیون کارمندان را بررسی کنند

جزایری گفت: مدیران‌ دستگاه‌‌های مختلف با نصب برنامه ماسک در تلفن همراه به راحتی می‌توانند با وارد کردن کد ملی‌ افراد در این برنامه وضعیت واکسیناسیون کووید۱۹ آنان را بررسی نمایند‌.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری توضیح داد: اگر‌ فردی واکسن کرونا را دریافت نکرده باشد پس از وارد نمودن‌ کد ملی او در برنامه‌ ماسک، صفحه به رنک قرمز، اگر یک دُز را دریافت کرده باشد به رنگ آبی و اگر هر دو دُز واکسن کرونا را دریافت کرده باشد به رنگ سبز نمایان می‌شود‌.

وی افزود: استقبال اساتید، دانشجویان‌ و کارکنان دانشگاه‌های آزاد اسلامی در کشور از طرح واکسیناسیون کووید ۱۹ بسیار بالا بوده و در استان نیز به همین ترتیب بوده است‌ بنابراین‌ انتظار می‌‌رود که سایر دانشگاه‌ها نیز در این امر پیش‌قدم‌ شوند تا واکسیناسیون‌ این گروه هدف علیه کرونا در استان به طور‌ کامل‌ صورت گیرد‌.

جزایری اضافه کرد: با توجه به اینکه‌ هفت شهرستان در وضعیت رنگ‌بندی نارنجی و سه شهرستان در وضعیت زرد‌ و حالت شکننده‌ وجود دارد، رعایت دستورالعمل‌های‌ بهداشتی و اجرای طرح مدیریت هوشمند در پنج حیطه را جدی بگیریم.

وی ادامه داد: طرح مدیریت هوشمند شامل حیطه اداری، تجاری، اصناف و آموزشی، فرهنگی و ترددها است که وضعیت شیوه‌نامه‌های‌ بهداشتی، ضمانت اجرا و مسئولان‌ و ناظران طرح را مشخص می‌کند.

انتهای پیام/68023/م

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری واکسیناسیون کووید19 دز چهارمحال و بختیاری کرونا را دریافت دریافت کرده درصد جمعیت هدف واکسن کرونا د ز واکسن گروه هدف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۷۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • جذب بیش از ۱۹۰۰ معلم در چهارمحال‌ و بختیاری
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • ۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال