Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنده مدال برنز سامبو در مسابقات قهرمانی جهان ازبکستان گفت: تمرینات سامبو متفاوت از جودو و کشتی است و برای مطرح شدن این رشته در کشور نیاز به مربی تخصصی داریم. محمد سعیدی مدنی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره سطح مسابقات سامبو قهرمانی جهان که در تاشکند ازبکستان برگزار شد، اظهار کرد: سطح مسابقات سامبو قهرمانی جهان به حدی بالا بود که نزدیک به ۸۰ کشور در این مسابقات حضور داشتند و کسب مدال به راحتی امکانپذیر نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر این رشته چون یک قدم تا المپیکی شدن فاصله دارد، کشورها سرمایه‌گذاری خوبی انجام داده‌اند و در حال آماده‌سازی خود برای حضور در المپیک هستند.

نماینده وزن منهای ۸۸ کیلوگرم سامبو ایران درباره حریفان خود در مسابقات قهرمانی جهان ازبکستان گفت: اکثر حریفانم در ازبکستان عنوان دار و قهرمان جهان در رشته سامبو بودند، به طوری که در مرحله یک چهارم با وجود این که حریفم قهرمان جهان بود را ۲ بر یک شکست دادم، اما در نیمه نهایی برابر حریف روسی که ۳ دوره قهرمان جهان بود شکست خوردم و فینال را از دست دادم. پس از شکست برابر نماینده روسیه در شانس مجدد برای کسب مدال برنز ابتدا با نتیجه ۴ بر صفر از حریف آذربایجانی خود با ناداوری عقب افتادم، اما در دقایق پایانی با نتیجه ۷ بر ۵ این حریف را شکست دادم و به اولین مدال برنز قهرمانی جهان در رشته سامبو دست پیدا کردم.

این  ملی پوش سامبو پیرامون این پرسش که آیا پیش‌بینی کسب مدال در این مسابقات را داشتید یا خیر؟ افزود: برای کسب مدال جهان در رشته سامبو سالیان زیادی است که تمرینات خود را به صورت جدی پیگیری می‌کردم و امید به کسب مدال داشتم، اما رنگ آن قابل پیش بینی نبود.

وی یکی از مشکلات این رشته را نبود مربی تخصصی سامبو عنوان کرد و گفت: هرچند برای شرکت در مسابقات سامبو قهرمانی جهان مرتب تمرینات خود را در جودو و کشتی پیگیری می‌کردم، اما تمرینات سامبو متفاوت از جودو و کشتی است و برای پیشرفت در این رشته باید مربی تخصصی سامبو داشته باشیم تا در جریان آخرین قوانین و تکنیک، تاکتیک این رشته قرار بگیریم.

سعیدی مدنی اضافه کرد: با وجود این که به مدال برنز قهرمانی جهان این رشته دست پیدا کرده‌ام، اما اطلاع و شناختم نسبت به آخرین قوانین و تکنیک‌های این رشته فقط در حد ۳۰ درصد است.

وی در پایان گفت: اگر امکان حضور این رشته در المپیک فراهم شود باید از مربی تخصصی سامبو برخوردار باشیم تا از سایر کشورها عقب نمانیم.

انتهای پیام

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: سامبو سامبو قهرمانی جهان مربی تخصصی مدال برنز کسب مدال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۸۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سروش مهر: نبود پیست استاندارد تنها مشکل اسکیت سواران است/ ما چیزی از قهرمانان جهان کم نداریم

محمد سروش مهر قهرمان مسابقات اسکیت آزاد در ماده ۲۰۰ متر درباره سطح این رقابت‌ها اظهار کرد: مسابقات خوب و میزبانی عالی بود و سطح مسابقات  را بالا دیدم. ان شا الله بتوانم رکورد خوبی نزدیک مسابقات قهرمانی جهان بزنم.

سروش مهر درباره اینکه کشور‌های جنوب شرق و اروپایی برای مسابقات قهرمانی جهان از لحاظ تجهیزاتی و امکاناتی  دارند سرمایه گذاری می‌کنند و تا دندان مسلح هستند، گفت: ما چیزی از قهرمانان جهان کم نداریم و فقط باید پیست‌هایی طراحی شود که ما بتوانیم بیشتر تلاش کنیم. ان شا الله به صورتی شود که ورزشکارانی که زحمت می‌کشند بتوانند مدال‌های آسیایی و جهانی بگیرند.

او درباره اینکه نبود پیست استاندارد کار را برای اسکیت سواران  ما سخت نمی‌کند، گفت: تنها مشکل ما همین است، چون در این پیست‌ها تمرین نمی‌کنیم و روزی که باید مسابقه بدهیم باید در چنین پیست‌هایی مسابقه بدهیم. ما در پیست" ترک"  خیلی ضعیف هستیم، اما در پیست" رولر"حرف برای گفتن داریم. ان شا الله این پیست طراحی شود تا در هر شهری این پیست را داشته باشیم تا بازیکنانی که زحمت می‌کشند قهرمان آسیا و جهان شوند.

قهرمان مسابقات اسکیت آزاد در ماده ۲۰۰ متر درباره اینکه از ۱۲  نوع اسکیت، ۸ اسکیت فعال هستند و نگاه وزارت ورزش به این رشته ورزشی به چه صورت است، بیان کرد: اگر حمایت فدراسیون اسکیت باشد، ورزشکاران کم نمی‌گذارند و همه آنها باغیرت هستند و زحمت می‌کشند و وقت می‌گذارند. شاید یک ورزشکار یک سال تمرین برای ۱۵ ثانیه مسابقه کند. ان شا الله همگی موفق باشیم و بتوانیم اسمی از خودمان در آسیا و جهان جا بگذاریم.

سروش مهر درباره اینکه سال ۱۴۰۲ برایش چطور بود، گفت: سال خوبی بود و توانستیم قهرمان آسیا شویم و ان شا الله تازه شروع کارمان است.

او درباره اینکه او هم جزو ورزشکارانی هست که  پاداش  قهرمانی آسیا را نگرفته است، گفت: بله، هر چیزی سلسله مراتبی دارد که باید طی شود و مکاتبی با وزارت ورزش و فدراسیون نکردم.

او در پایان گفت: ما تمرکزمان روی قهرمانی مان هست و به مسائل دیگر فکر نمی‌کنیم. ان شا الله اگر فدراسیون اسکیت همین طور به حمایت هایش ادامه بدهد و بتوانیم اسکیت خوبی در تمام شهر‌ها بزنیم ان شا الله بتوانیم قهرمانی جهان هم کسب کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی سایر حوزه ها

دیگر خبرها

  • کسب طلای تاریخی دختر دونده ایران در قهرمانی آسیا
  • دختر کاراته کا قمی بر سکوی قهرمانی کشور قرار گرفت
  • اعلام میزبانان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ جهان
  • میزبان رقابت های وزنه برداری قهرمانی جهان 2027 و 2028 مشخص شد
  • میزبانان رقابت‌های وزنه برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ مشخص شدند
  • اعلام میزبان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸
  • رقابت ساره جوانمردی با ستارگان مطرح پاراتیراندازی جهان
  • سروش مهر: نبود پیست استاندارد تنها مشکل اسکیت سواران است/ ما چیزی از قهرمانان جهان کم نداریم
  • بانوان پلیس؛ مامن زنان آسیب دیده/ کسب ۴۰ مدال ورزشی
  • درخشش کاراته‌کاهای کرمانی با پنج مدال