Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-07@03:43:45 GMT

سه گانه پولادگر برابر ساعی تکمیل می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۸۸۸۸۳

سه گانه پولادگر برابر ساعی تکمیل می‌شود؟

برای سومین بار سیدمحمد پولادگر و هادی ساعی در آستانه انتخابات فدراسیون تکواندو رودرروی هم قرار گرفته اند. 

به گزارش "ورزش سه"، بازهم به انتخابات فدراسیون تکواندو نزدیک می شویم و گویا بار دیگر باید شاهد دوئل سیدمحمد پولادگر و هادی ساعی باشیم. پولادگر که بیش از دو دهه است ریاست تکواندو را در اختیار دارد، با توجه به کسب کرسی نایب رییسی اتحادیه تکواندوی آسیا توانسته بار دیگر مجوز حضور در انتخابات را کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر هادی ساعی، پرافتخارترین المپین ایرانی نیز برای دومین بار اقدام به حضور در انتخابات کرده؛ اگرچه در دوره قبلی نیز به صورت آشکار از یکی از کاندیدا حمایت می کرد و در واقع فقط نامش در انتخابات وجود نداشت.


اولین بار سال 92 بود که هادی ساعی قصد کرد تا صندلی ریاست را از پولادگر بگیرد، اما او به دلیل عضویت در شورای شهر نتوانست به مجمع راه پیدا کند و پولادگر با کسب اکثریت آرا ریاست را در دست گرفت. 


در سال 96 هم کلانتری به عنوان رییس اسبق فدراسیون وارد انتخابات شد و با پولادگر قصد رقابت داشت. او شدیدا از سوی هادی ساعی حمایت می شد، اما در نهایت کلانتری هم وقتی دید مجمع تصمیم خود را برای انتخاب پولادگر گرفته، انصرافش را در دقیقه 90 اعلام کرد. 


حالا و در سال 1400 بار دیگر هادی ساعی به انتخابات فدراسیون تکواندو ورود کرده و پولادگر نیز برای تمدید ریاست خود ثبت نام کرده است. البته رضایی، حسین زاده و جمشیدی سه کاندیدای دیگری هستند که تایید صلاحیت شده اند، اما رقابت اصلی قطعا بین پولادگر و ساعی خواهد بود.


اگر شرایط به شکل چند دوره قبلی پیش برود، احتمالا بازهم پولادگر می تواند ریاست فدراسیون را در دست بگیرد و هادی ساعی اقبال چندانی نخواهد داشت. البته ساعی که در دوره قبلی انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک هم رای آورده بود و ریاست این کمیسیون را در دست داشت، اخیرا از سوی برخی ورزشکاران مورد انتقاد قرار گرفت چون در دوره مدیریتش این کمیسیون فعالیتی نزدیک به صفر داشت و همین باعث شده تا مدیریت او ناکام لقب بگیرد.


به هر حال باید نشست و دید در مجمع انتخاباتی پیش روی تکواندو که احتمالا اواخر آذرماه یا اوایل دی برگزار می شود، چه اتفاقی در رقابت بین رییس باتجربه و قدیمی و قهرمان سابق تکواندوی جهان رخ خواهد داد. جالب اینکه ساعی بارها در سال های اخیر با فدراسیون همکاری داشته، اما در مقاطع نزدیک به انتخابات ترجیح داده از بدنه فدراسیون جدا باشد.

تکواندو هادی ساعی (مدیر فنی) سید محمد پولادگر (رییس فدراسیون)

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: تکواندو هادی ساعی مدیر فنی هادی ساعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۸۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا

سرکوب اعتراضات دانشجویی در حمایت از مردم فلسطین، محاکمه دونالد ترامپ، و منازعات سیاسی بر سر کمک‌های خارجی و مهاجرت، در هفته‌های اخیر تیتر روزنامه‌های آمریکا بوده است ولی ظاهراً در ماه‌های آینده بیشترین موضوع این روزنامه‌ها رقابت بایدن و ترامپ برای رسیدن به کاخ سفید خواهد بود که از همین حالا این بحث در بین تحلیلگران سیاسی آغاز شده است.

به گزارش الجزیره، «اریک نیسبت»، استاد علوم سیاسی دانشگاه نورث وسترن اعتقاد دارد موضوع انتخابات هنوز در بین مردم داغ نشده است و معمولاً آنها از اواخر تابستان وارد این بحث می‌شوند ولی اتفاقاً همین مرحله برای نامزد‌ها مهم است تا بتوانند پایگاه محکم‌تری در بین مردم کسب کنند.

اکثر نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که با نزدیک شدن به انتخابات، رقابت تنگاتنگی بین بایدن و ترامپ شکل خواهد گرفت. کارشناسان می‌گویند این رقابت احتمالاً به نحوه عملکرد نامزد‌ها در ایالت‌هایی مثل میشیگان، جورجیا و نوادا بستگی دارد.

نظرسنجی اخیر مرکز تحقیقات پیو نشان داده است که تقریباً نیمی از رای دهندگان ثبت نام شده گفته‌اند که اگر بتوانند هم بایدن و هم ترامپ را در برگه رای کنار گذاشته و جایگزینی برای آنها پیدا کنند. بر اساس این نظرسنجی، حدود دو سوم از رای دهندگان گفتند که اعتماد چندانی به اینکه بایدن از نظر جسمی به اندازه کافی برای رئیس جمهور شدن مناسب است، ندارند، در حالی که تعداد مشابهی گفتند که معتقد نیستند ترامپ در مقام ریاست جمهوری اخلاقی عمل کند.

در مورد نقش رای‌دهندگان جوان‌تر برای اردوی بایدن، پیام تاکنون این بوده است که رای به رئیس فعلی حزب دموکرات تحت تاثیر جنگ غزه و حمایت کاخ سفید از اسرائیل قرار گرفته است. موج اخیر اعتراضات دانشجویان و البته جوانان در حمایت از فلسطین شکاف نسلی را بیشتر ظاهر کرده و این موضوع می‌تواند مشکلی جدی برای بایدن ایجاد کند، چون حساب ویژه‌ای روی رای جوانان باز کرده است. در سال ۲۰۲۰، بایدن حدود ۶۰ درصد از رای اقشار بین ۱۸ تا ۲۹ ساله را به دست آورد.

این امیدواری پایگاه بایدن و دموکرات‌ها در حالی است که نظرسنجی اخیر شبکه سی ان ان نشان داده است که بایدن در میان رای دهندگان زیر ۳۵ سال حدود ۴۰ تا ۵۱ درصد از ترامپ عقب‌تر است و کارشناسان می‌گویند فقدان اشتیاق در میان رای دهندگان جوان می‌تواند برای کاخ سفید نشین‌های فعلی دردسر شود.

حسن پیارالی، رئیس انجمن مسلمانان کالج دموکرات‌های آمریکا، شاخه دانشگاهی حزب دموکرات، گفت: ما می‌دانیم که دانشجویان چه احساسی دارند. من با اطمینان می‌گویم که اگر بایدن سیاست خاورمیانه‌ای خود را تغییر ندهد، در پنجم نوامبر (۱۵ آبان امسال روز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا) بسیاری از آنها در خانه خواهند ماند. من شک دارم که مردم به ترامپ روی بیاورند، اما مطمئناً به بایدن نیز رای نخواهند داد.

به گفته نیسبت استاد دانشگاه نورث وسترن، کمپین بایدن باید در ماه‌های آینده روی به نظم بخشیدن به خانه دموکرات‌ها تمرکز کند ولی در سمت جمهوری خواه، کمپین ترامپ آشفتگی‌های حقوقی بی سابقه گزارش داده است.

رئیس جمهور سابق با چهار پرونده حقوقی، از جمله دادگاه فعلی نیویورک در رسیدگی به اتهام جعل سوابق تجاری روبروست و هرچند این دادگاه‌ها در میان طرفدارانش اهمیتی ندارند ولی برخی از نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که اگر او در هر یک از پرونده‌ها محکوم شود، مردم زیادی از آمریکا به او رای نمی‌دهند.

جان لیلی، استاد علوم سیاسی در دانشگاه آمریکایی در واشنگتن دی سی اعتقاد دارد که رقابت امسال با توجه به جلسات دادگاه ترامپ و فشار بر بایدن در موضوع جنگ غزه، ممکن است متفاوت باشد.

به اعتقاد کارشناسان و تحلیلگران سیاسی اقتصاد ایالات متحده همیشه یک موضوع مهم انتخاباتی در تمام ادوار بوده و هست و امسال نیز موضوع بحث بسیاری از جنجال‌های سیاسی قرار خواهد گرفت.

نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد که علیرغم شاخص‌های مثبت اقتصادی، بسیاری از آمریکایی‌ها بر این باورند که اکنون وضعیتشان بدتر از زمانی است که ترامپ در کاخ سفید بود.

ترامپ مایل است در مورد وضعیت بد اقتصادی صحبت کند، در حالی که تیم بایدن در عوض سعی خواهد کرد گفتگو را تغییر دهد و به موضوعات دیگر بپردازد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • پرتاب حدادی به صندلی ریاست/ من تنها، شما همه!
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • ژیمناستیک و «پرش» از روی انتخابات/ فرود «آرام» نیاز رشته مادر است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • کونسیسائو: اجازه دهید دور از سر و صدا بمانم!