Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@10:05:43 GMT

چین همجوشی هسته ای خورشید را شبیه سازی می کند

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۸۹۰۲۶

چین همجوشی هسته ای خورشید را شبیه سازی می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ساوت چاینا مورنینگ پست، این مخروط‌ها که به کوچکی نوک مداد هستند، انتهای باریکی دارند که به سمت یکدیگر هستند و پلاسمای هیدروژن را منتشر می‌کنند. هنگامیکه دو جریان گاز داغ در زمان و مکان مناسب برخورد می‌کنند، همجوشی هسته‌ای به وجود می‌آید. این فرایند در نهایت منبعی برای انرژی پاک و بی پایان فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت چین طی ۶ سال بودجه‌ای یک میلیارد یوانی در این پروژه هزینه می‌کند. در همین راستا ژانگ ژی و همکارانش در انستیتوفیزیک متعلق به آکادمی علوم چین از اواخر تابستان آزمایش‌های بی سابقه‌ای در واحد لیزر شنگوانگII را آغاز کرده‌اند.

پژوهشگران تاکنون ۳ تست انجام داده‌اند و قرار است یک آزمایش دیگر ماه آینده انجام دهند. البته در این راه با چالش‌های بی سابقه‌ای روبرو شدند. اما نتایج اولیه نشان می‌دهد نظریه مذکور کارآمد است. بخشی از یافته‌ها هفته گذشته در ژورنال Acta Physica Sinica منتشر شده‌اند.

ژی در این باره می‌گوید: هدف ما دستیابی به همجوشی ماندگار است. می‌توان مخروط‌ها را به طور انبوه تولید کرد و مانند گلوله در ماشینی قرار دارد که می چرخد مانند مسلسل گاتلینگ اشعه پرتاب می‌کند.

کد خبر 5352279 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: چین انرژی هسته ای خورشید تحقیقات علمی انرژی های پاک همراه اول نوآوری فیس بوک تراشه شرکت مخابرات ایران صندوق نوآوری و شکوفایی حاکمیت سایبری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات فناوری فضایی ایالات متحده امریکا حکمرانی فضای مجازی اینترنت ایرانسل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۹۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویری خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان

دومین ماه کامل فصل بهار در سال ۲۰۲۴ در نیمکره شمالی زمین طلوع کرد و در سراسر جهان تصاویری از آن ثبت و منتشر شد که در اینجا گلچینی از بهترین و تاثیرگذارترین تصاویر ماه صورتی کامل از ایالات متحده و همچنین فرانسه، بریتانیا و هند را می‌توانید مشاهده کنید.

به گزارش ایسنا، نام «ماه صورتی» به این معنا نیست که قمر زمین در چنین روزی رنگ صورتی به خود می‌گیرد بلکه به این دلیل است که رنگ گل‌های بهاری که در این زمان از سال شکوفا می‌شوند، صورتی است. مانند تمام ماه‌های کامل، «ماه صورتی» نیز در تمام طول شب قابل مشاهده بود و در هنگام غروب خورشید از شرق طلوع می‌کرد و هنگام طلوع خورشید در غرب غروب می‌کرد.

ماه کامل برفراز بیلبوردی از نام «ماه» (Moon) در محوطه بیرونی ورزشگاه کافمن 

به نقل از فوربز، تصور می‌شود نام «ماه صورتی» از قبایل بومی آمریکا سرچشمه گرفته باشد. نام‌های دیگری نیز برای این ماه در نظر گرفته می‌شود که عبارتند از ماه در حال رشد، ماه ماهی، ماه تخم‌گذاری غازها و ماه قورباغه.

برای مدت کوتاه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه‌ای، «ماه صورتی» به رنگ نارنجی به نظر می‌رسید. این پدیده به این دلیل اتفاق می‌افتد که بیننده ماه را از میان ضخیم‌ترین لایه جو زمین می‌بیند.

ماه کامل آوریل پشت ساعت بالمورال (Balmoral) در ادینبورگ

نور قرمز و نارنجی با طول موج بلندتر می‌تواند به راحتی از جو عبور کند، در حالی که نور آبی با طول موج کوتاه توسط ذرات پراکنده می‌شود. همین اصل علمی که به پراکندگی رالی معروف است، مسئول رنگ نارنجی غروب خورشید نیز هست.

ماه صورتی کامل از پشت مجسمه آزادی در شهر نیویورک در حالی که یک هواپیما از  رو به روی آن عبور می‌کند

«ماه صورتی» اولین ماه کامل از زمان خورشید گرفتگی کامل در سراسر آمریکای شمالی در هشتم آوریل بوده است.

ماه گرفتگی بعدی یک ماه گرفتگی جزئی در ۱۷ سپتامبر خواهد بود. این ماه گرفتگی به بهترین وجه در آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی، اروپا و آفریقا دیده می‌شود. در طول این رویداد، ماه کامل وارد سایه زمین می‌شود.

ماه آوریل در پشت برج ایفل پاریس 

ماه کامل بعدی، «ماه گل» است که در روز پنجشنبه، ۲۳ مه (سوم خرداد) سال ۲۰۲۴ به وقوع خواهد پیوست.

ماه کامل در بنگال غربی، هند ماه کامل بین قلعه ادینبرو و بنای یادبود اسکات  ماه کامل آوریل معروف به ماه صورتی بر فراز یک برج دیدبانی در مادرید، اسپانیا  ماه صورتی بر فراز خلیج ساراسوتا فلوریدا  ماه صورتی بر فراز سیاتل ماه کامل پشت برج سوزن فضایی (SpaceNeedle) در سیاتل کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ساخت مستند تصویری شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در شیراز
  • (ویدئو) خورشید قرمز رنگ در آسمان چین پدیدار شد
  • تصاویری خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان
  • فناوری شبیه سازی Voice Engine چه خطراتی دارد؟
  • سلاح اتمی؛ جزو برنامه ریزی امنیتی و دفاعی ایران است؟ /تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح هسته ای +اینفو
  • روزهایِ آخر کریمی قدوسی در پارلمان؛ طلایه دار ادعاهای تکذیب شده /توئیت های عضو پایداری دردسر هسته ای ایجاد خواهد کرد؟
  • ثبت دمای ۳۷ میلیون درجه سانتیگراد با یک دستگاه کوچک 
  • کالبدشکافی یک پیوند نامبارک
  • نصرت‌الله میرزایی درگذشت
  • اثر جدید حسن روح‌الامین منتشر شد/ تصویرسازی دیجیتال از شعر رهبری