Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، بورل در مصاحبه با شبکه خبری فرانس ۲۴ گفت اکنون دیوارهای بیشتری در اروپا در مقایسه با دوران دیوار برلین وجود دارد اما مشکلات مهاجرتی با ساخت دیوارها حل نمی شوند.

لهستان، لیتوانی و لتونی از اتحادیه اروپا خواسته اند بودجه ساخت دیوار در مرز بلاروس را تامین کند.

در چند هفته گذشته هزاران پناهجو که شامل زنان و کودکان نیز می شوند به امید ورود به اتحادیه اروپا در مرز لهستان و بلاروس تجمع کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لهستان نیروهای گارد مرزی را افزایش داده و ارتش را به منطقه مرزی گسیل کرده است. لهستان دولت مینسک را متهم می کند که در بروز بحران مهاجرت نقش دارد؛ اتهامی که مقامات بلاروس آن را رد کرده اند.

شرکت هواپیمایی دولتی بلاروس اعلام کرده که اتباع سوری، عراقی، یمنی و افغانی به درخواست دبی نمی توانند از امارات عازم این کشور شوند. مینسک متهم شده که مهاجران را از این کشورها به اروپا منتقل می کند.

به نوشته روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز دبی روز یکشنبه مانع از عبور مهاجران عراقی از امارات برای رسیدن به بلاروس شدد و آخرین خط هوایی از خاورمیانه به مینسک را به امید متوقبف کردن بحران انسانی ناشی از سرگردانی هزاران پناهجو در مرز لهستان بلارس متوقف کرد.

طبق گزارش آژانس های مسافرتی دبی، در کنار عراقی ها، اتباع سوری نیز از سوار شدن به هوایپماها در این شیخ نشین اماراتی منع شده اند هر چند که روادید بلاروسی داشته باشند.

ممنوعیت پروازی در دبی به دنبال تشدید اقدامات دیپلماتیک کشورهای عضو اتحادیه اروپا انجام شده که نگران ورود هزاران مهاجر عراقی به بلاروس با تسهیل مقررات روادید در این کشور در ماه آگوست هستند.

این دسته از مهاجران که به امید یافتن زندگی امن در اتحادیه اروپا مهاجرت می کنند خود را در کمپ های سرد مرز لهستان، لیتوانی و لتونی می یابند.

اتحادیه اروپا اقدام بلاروس را به نوعی «مسلح کردن» مهاجران و بروز بحران مهاجرتی برای تنبیه کردن اتحادیه اروپا به ازای تحریم های این اتحادیه علیه مینسک توصیف کرده است.

برخی از کُردهای ساکن در دبی که در وهله نخست به دلایل اقتصادی مجبور به فرار از عراق شده اند می گویند شرکت هواپیمایی دولتی بلاروس موسوم به بلاویا مانع سوار شدن آنها در هواپیما شده است.

مسافر دیگری که به خاطر ترس از اخراج از افشای هویت کامل خود خودداری کرده است گفت کارکنان شرکت هواپیمای دولتی بلاروس از سوار شدن دستکم ۵۰ نفر از مسافران  سلیمانیه عراق به هواپیما در پرواز دبی به مینسک جلوگیری کرده اند.

اتحادیه اروپا ماه‌ها قبل، دولت الکساندر لوکاشنکو را به بهانه سرکوب مخالفان پس از انتخابات مناقشه‌آمیز اوت ۲۰۲۰ تحریم کرد.

این اقدامات خشم لوکاشنکو را برانگیخت و  او با اعلام این که بلاروس از تلاش برای جلوگیری از رسیدن مهاجران و پناهندگان غیرقانونی به اتحادیه اروپا دست می‌کشد، واکنش نشان  داد و چنین استدلال کرد که تحریم‌های اتحادیه اروپا، دولت وی را از بودجه لازم برای انجام این کار محروم کرده است.

از آن زمان، کشورهای عضو اتحادیه اروپا در مرز بلاروس، از جمله لیتوانی، لتونی و لهستان اعلام کرده اند تعداد افرادی که تلاش می‌کنند از مرزهای این کشور عبور کنند، بشدت افزایش یافته اند.

بلاروس خواستار لغو تحریم های غرب علیه این کشور شده و تهدید کرده که تامین گاز روسیه به اروپا را از طریق خط لوله ای که از بلاروس عبور می کند در واکنش تلافی جویانه به تحریم های اتحادیه اروپا قطع می کند.

برچسب‌ها جوسپ بورل مهاجرت لهستان بلاروس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جوسپ بورل مهاجرت لهستان جوسپ بورل مهاجرت لهستان بلاروس اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۹۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز

مدیرعامل «توتال انرژی» هشدار داد تحریم‌های پیشنهادی اتحادیه اروپا برای ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) روسیه، باعث افزایش شدید قیمت گاز و سود بردن فروشندگان جهانی گاز از جمله خود «توتال انرژی» می‌شود.

به گزارش ایسنا، پاتریک پویانه در پاسخ به سوال تحلیلگری که درباره تاثیر تحریم‌های پیشنهادی اتحادیه اروپا پرسیده بود، گفت: اگر اتحادیه اروپا، پروژه «یامال ال‌ان‌جی» را تحریم‌ کند، قیمت ال‌ان‌جی به سرعت بالا خواهد رفت و در سطح جهانی، به نفع ما خواهد بود. اگر تحریم‌هایی در کار باشند، مثبت است و منفی نیست زیرا درآمد توتال از پروژه «یامال ال‌ان‌جی»، کاملا محدود است.

مدیرعامل «توتال انرژی» گفت: سران اروپا بر این موضوع واقف هستند که امنیت تامین کنونی آنها، بر ال‌ان‌جی متکی است و نمی‌خواهند دوباره افزایش قیمت را مشاهده کنند. آنچه من درک می‌کنم این است که آنها ممکن است ایده‌هایی داشته باشند اما این ایده‌ها برای سال ۲۰۲۷ به بعد خواهد بود نه قبل از آن.

شرکت فرانسوی «توتال انرژی»، سهم ۲۰ درصدی در پروژه «یامال ال‌ان‌جی» واقع در شرق روسیه دارد و سهم عمده این پروژه در اختیار شرکت روسی نواتک است. توتال همچنین ۱۹.۴ درصد سهم در نواتک دارد.

پویانه اظهار کرد: توتال، سود نقدی از پروژه «یامال ال‌ان‌جی» از سال ۲۰۲۳ دریافت نکرده است زیرا تحریم‌ها علیه مبادلات مالی با روسیه، خارج کردن پول از این کشور را دشوار کرده است. این شرکت حدود ۴۵۰ میلیون دلار سود نقدی نیم سالانه را در اواخر سال ۲۰۲۲ از نواتک دریافت کرد.

قیمت گاز طبیعی اروپا پس از حمله نظامی روسیه به اوکراین و کاهش شدید واردات گاز از روسیه در سال ۲۰۲۲، به شدت افزایش یافت.

ظرفیت جهانی جدید ال‌ان‌جی تا سال ۲۰۲۷ که قرار است پروژه‌های بیشتری راه اندازی شوند، محدود خواهد بود و به معنای آن است که اروپا با آسیا و خریداران دیگر برای محموله‌های ال‌ان‌جی، در رقابت خواهد بود و این موضوع، قیمت‌ها را بالا می‌برد.

چندین کشور عضو اتحادیه اروپا خواستار وضع تحریم‌هایی علیه ال‌ان‌جی روسیه شده اند اما برای تصویب چنین اقدامی، موافقت همه اعضای این بلوک، ضروری است.

روسیه در سال میلادی گذشته، ۱۴.۸ درصد از گاز اتحادیه اروپا را تامین کرد و محموله‌های ال‌ان‌جی تخفیف‌دار روسیه، تا حدودی جایگزین واردات گاز اروپا از این کشور از طریق خط لوله شد.

بر اساس گزارش رویترز، پس از افزایش شدید قیمت گاز که باعث شد مصرف کنندگان و کسب و کارهای اروپایی مجبور شوند در طول زمستان، مصرف خود را کاهش دهند، سیاستمداران اروپایی برای کنترل قیمت انرژی و تضمین امنیت تامین آن، تحت فشار قرار دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است
  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده
  • سخنگوی بورل: گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست
  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده و گسترش آن را نمی‌پذیریم
  • ساخت عظیم‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان تمام شد
  • بورل: تخریب شهر‌های غزه از تخریب شهر‌های آلمان در جنگ جهانی دوم بیشتر است